פריים מינוס 0.7 זה בסדר גמור@גרעין כנראה.
@שלמה לב משכנתאות @ירא שמיי תודה רבה, באמת עיקר החשש היה מהמ"צ, אבל רוצה לוודא שוב שהפריים בסדר כי זה גם עלה.
פריים מינוס 0.7 זה בסדר גמור@גרעין כנראה.
@שלמה לב משכנתאות @ירא שמיי תודה רבה, באמת עיקר החשש היה מהמ"צ, אבל רוצה לוודא שוב שהפריים בסדר כי זה גם עלה.
פריים מינוס 0.7 זה בסדר גמור
לא טוב. אפילו מאד לא.הוצאנו משכנתא ב5/2021 ע"ס 900,000 ש"ח
סיימנו עכשיו גרייס ורציתי את חוו"ד על תמהיל המשכנתא שלנו
קצ"מ- 2.59
מצ"מ כל שנתיים וחצי- 5.04
פריים (לא צמוד)-6
תודה רבה
את המ"צ תשפץ לפני תאריך העדכוןשלום
קופץ על האשכול
מה אומרים על זה המומחים.
משכנתא שאנחנו מגדלים כבר כ5 שנים, ובעקבות האירועים בשנים האחרונות וקפיצה של כמה מאות בהחזר החודשי, עלו לנו תהיות על כדאיות מחזור.
מ"צ עם תחנת יציאה ב11 הקרוב, יש הפרשי הצמדה של כ22,000
@ari1980 @הון ובית וכל השאר, אשמח לחו"ד וממש סליחה אם הטרדתי
תודה רבה!
בלבד. ולא יותר מ-5 אחוז איך שלא יהיהלגבי המ"צ למה משתלם כיום למחזר, למל"צ?
אז צריך להיות עם יד העל הדופק שכשישתפר המצב בעז"ה, לכאו' יהיה נכון לחזור לפריים או אפילו מ"צ, נכון?בלבד. ולא יותר מ-5 אחוז איך שלא יהיה
לא מחייבאז צריך להיות עם יד העל הדופק שכשישתפר המצב בעז"ה, לכאו' יהיה נכון לחזור לפריים או אפילו מ"צ, נכון?
כמעט כל המשכנתא.. חוץ מהקלצ.שלום רב
יש לי משכנתא שלקחתי לפני 5 שנים במזרחי טפחות
החודש קפץ לי המסלול של משתנה כל 5 שנים בכ- 3%
מה המבינים ממלצים לי לעשות כהיום
1. למחזר את כל המשכנתא
2. למחזר את המסלול משתנה כל 5 שנים ואם כן לאיזה מסלול למחזר את זה
מצורף המסלולים
בתודה מראש
צפה בקובץ המצורף 1731164
או תקצר שנים משמעותילמחזר הכל
הקל"צ מצויין אבל הוא לא שווה דרגה שניה לכל השאר (כמעט בוודאות. תנסה.)
אם תגיע לקל"צ 4.5 ומל"צ לכל השאר בסבר גודל של 4.8-4.9 תצא מורווח מאד וגם ההחזר החודשי ירד משמעותית
המשתנה הזה קטסטרופה אבל גם הפריים על הפנים.שלום רב
יש לי משכנתא שלקחתי לפני 5 שנים במזרחי טפחות
החודש קפץ לי המסלול של משתנה כל 5 שנים בכ- 3%
מה המבינים ממלצים לי לעשות כהיום
1. למחזר את כל המשכנתא
2. למחזר את המסלול משתנה כל 5 שנים ואם כן לאיזה מסלול למחזר את זה
מצורף המסלולים
בתודה מראש
צפה בקובץ המצורף 1731164
זה רלוונטי המספרים האלהלמחזר הכל
הקל"צ מצויין אבל הוא לא שווה דרגה שניה לכל השאר (כמעט בוודאות. תנסה.)
אם תגיע לקל"צ 4.5 ומל"צ לכל השאר בסבר גודל של 4.8-4.9 תצא מורווח מאד וגם ההחזר החודשי ירד משמעותית
מה הפירוש להתאים את התנאיםרלוונטי ודאי אם כי לעבוד יעיל ובמקצועיות ולהתאים את התנאים (אם אינך מבין בזה תתייעץ עם מישהו שמונח או שתשאל פה)
חחחח אתה עובד חזק עם לאומי אהה??להתארגן מראש 3 חודשים הכנסות מסודרות עוש תקין BDI (דוח אשראי) תקין בלי חזרות וכדומה נכס תקין וכדומה בלי הלוואות נוספות או לא משמעותיות (לעניין הכנסות יש עדיפות ל- פי 3.34 מגובה המשכנתא אם כי גם פי 2.5 יעבור)
אם הכל טוב זה יעבור מאד בקלות אם לא (בעיקר בעיות נכס ודוח אשראי) תצטרך להיות קצת יותר בפנים בשביל להעביר את זה
משכורת בתלוש יותר קל אבל תלוי כמה ההכנסה הזאת משמעותית בתיק וגם מה הגיל של הלווה.שאלה, הבנק מסכים רק 3 חודשים אחורה או גם חודש אחד ומכאן ולהבא? (הכנסה)
מלגה, ודי משמעותי בתיק.משכורת בתלוש יותר קל אבל תלוי כמה ההכנסה הזאת משמעותית בתיק וגם מה הגיל של הלווה.
וגם תלוי בנק וסניף.
סתם ככה אם יועץ זה סיפור אחר כי הןא יודע למי לגשת ואיך להגיש.מלגה, ודי משמעותי בתיק.
בתאוריה, האם יועץ יוכל יותר להעביר את זה או שזה גם קשה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: