אם זה משרה מלאה בחברה חילונית זה אמור להיות 30k
על פחות ממשרה מלאה את יכולהלהוריד באחוזים 8 שעות זה 90 אחוז.
על פחות ממשרה מלאה את יכולהלהוריד באחוזים 8 שעות זה 90 אחוז.
בירושלים יש הרבה משרות במשרדי ממשלה, שם אפשר להכנס ברמה ג-ד במשכורת בין 20-25, ובד"כ העבודה רגועה יותר, יש שם גם תופעה של עובדות שמגיעות רק להחתים כרטיס...מקפיצה את השרשור.
יודעים מה אפשרויות העבודה בירושלים?
הבנתי שהמשכורות נמוכות יותר.
האם מדובר בפער משמעותי? האם זה משתקף גם באופי עבודה רגוע יותר מחברות הייטק במרכז באופן כללי?
מדברת על נסיון רב שנים בפיתוח fullstack (אנגולר + c#)
תודה.
זה דיי מתסכל רק להחתים כרטיס ולא לעשות כלום.בירושלים יש הרבה משרות במשרדי ממשלה, שם אפשר להכנס ברמה ג-ד במשכורת בין 20-25, ובד"כ העבודה רגועה יותר, יש שם גם תופעה של עובדות שמגיעות רק להחתים כרטיס...
אזהרה קטנה, אל תנסו את זה אם יש לכם תכניות לעתיד בהייטק.בירושלים יש הרבה משרות במשרדי ממשלה, שם אפשר להכנס ברמה ג-ד במשכורת בין 20-25, ובד"כ העבודה רגועה יותר, יש שם גם תופעה של עובדות שמגיעות רק להחתים כרטיס...
לאמא לילדים נראה לי שזה עדיף על פני הרצון להתקדם, הסיכוי שהצוות יצטמצם נמוך מאוד, אז זה סוג של ביטחון תעסוקתי, ובתור אחד שהיה צריך להתעסק הרבה עם משרדים ממשלתיים, באמת לא עושים שם כלום (לפחות מנקודת המבט המצומצמת שלי, אולי הם היו כל היום בבידודים וכד')אזהרה קטנה, אל תנסו את זה אם יש לכם תכניות לעתיד בהייטק.
כמו שכתבת, העבודה שם בד"כ רגועה הרבה יותר.
יש משרדים שממש מומלץ לא להגדיל בהם ראש.
אבל ראיתי יותר מעובדת או שתיים שזה פשוט גמר להן את הקריירה,
וכשהן רצו להתקדם (או שהצוות שעבדו בו הצטמצם) לא היו להן הרבה אפשרויות התקדמות מהנקודה בה עמדו.
עדיין, זה נתון שחשוב מאוד מאוד לקחת בחשבון.לאמא לילדים נראה לי שזה עדיף על פני הרצון להתקדם, הסיכוי שהצוות יצטמצם נמוך מאוד, אז זה סוג של ביטחון תעסוקתי, ובתור אחד שהיה צריך להתעסק הרבה עם משרדים ממשלתיים, באמת לא עושים שם כלום (לפחות מנקודת המבט המצומצמת שלי, אולי הם היו כל היום בבידודים וכד')
בהחלט, וגם במשרדי ממשלה יש קיצוצים.... במיוחד כששרים מתחלפים כל כמה שנים ומנצלים שונה את התקציב.עדיין, זה נתון שחשוב מאוד מאוד לקחת בחשבון.
כמו שכתבתי, אני מכירה נשים שזה הוציא אותן מהתעשיה.
"רצון להתקדם" זה פקטור מאוד משמעותי בהייטק.
זה לא רק עוד קריירה, עוד טכנולוגיה או עוד כמה אלפים,
כמו שזה נראה לפעמים לאנשים מבחוץ.
צריך לדעת כנראה למצוא את המקומות הנכונים, אני קיבלתי הצעות לרמה ב' בין 15 ל18 +20 ימי חופשה בשנה וקרן השתלמות .רק אני לא שמעתי על חברות ששמרויחות 25K ?
שמעתי אולי על גברים שהיו מסוגלים לעבוד 12 שעות ביום. לא בחברות קבלן. וכל השאר היו מבחינתי סיפורים.
יגעתי שיש, כמו שיש הטבטת כמו רכב ועוד. אבל לא פגשתי באמת.
ונכון. רק מעבר מחברה לחברה יכולה להקפיץ את השכר משמעותית.
לי המשכורת הכי גבוהה שהציעו לי אחרי 6 שנות נסיון היה בסביבות ה19 עבור 9 שעות
לא אמרתי שאין. יש . אבל זה לא ממוצע ובטח לא הרוב.צריך לדעת כנראה למצוא את המקומות הנכונים, אני קיבלתי הצעות לרמה ב' בין 15 ל18 +20 ימי חופשה בשנה וקרן השתלמות .
עם ניסיון?יש לכם רעיון לעבודה/כתובת לשליחת קו"ח לבעלת תעודת תכנות (לא תואר)
מצד שני אני מכירה אחת שעבדה בחברה והחברה נסגרה .אזהרה קטנה, אל תנסו את זה אם יש לכם תכניות לעתיד בהייטק.
כמו שכתבת, העבודה שם בד"כ רגועה הרבה יותר.
יש משרדים שממש מומלץ לא להגדיל בהם ראש.
אבל ראיתי יותר מעובדת או שתיים שזה פשוט גמר להן את הקריירה,
וכשהן רצו להתקדם (או שהצוות שעבדו בו הצטמצם) לא היו להן הרבה אפשרויות התקדמות מהנקודה בה עמדו.
מה הרמה שלך?יש לכם רעיון לעבודה/כתובת לשליחת קו"ח לבעלת תעודת תכנות (לא תואר)
פיטורין יש בכל מקום בהייטק.מצד שני אני מכירה אחת שעבדה בחברה והחברה נסגרה .
במשרד ממשלתי אין כ''כ סכוי לפשיטת רגל ,אולי במלחמת עולם שלישית .
לגבי קיצוצים וסגירת קצוות ,אני לא מבינה בזה יתכן שיש.
אבל מה שהיה לי עד היום בראש שעבודה במשרד ממשלתי יחסית יציבה.
שואלת בשביל אחותי...מה הרמה שלך?
במה את טובה?
איך האנגלית?
היום ממש קל לג'וניריות עם אנגלית מדבורת - רמת שיחה.
כמובן הן גם צריכות להיות טובות.
לדעתי, ולא בדקתי מחקריתהשאלה האם הפער בין המרכז לירושלים מבחינת השכר הוא סתם בגלל שוני המיקום
הוא שבאמת העבודה הפחות לחוצה והיציבות אכן שווים כסף.
מכירה כמה וכמה נשים כאלו.וכן, יש נשים שגרות בירושלים אבל עובדות במרכז בעבודה היברדית ובעיקר בפועל מהבית?
הגיוני למצוא כזו עבודה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: