מכירה את זה מהשטח, אבל כמו שכתבת, זה לא קורה הכל ביחד אלא פעם ב...מכירה מפוסטים מפרוג או מהשטח?
זו לא פעם ראשונה שאני קוראת תיאור כזה, והוא אפילו לא מוקצן, הוא מנותק לחלוטין מהמציאות ולא משקף דבר.
וכן, זה יכול לקרות גם בענפים אחרים.
מכירה את זה מהשטח, אבל כמו שכתבת, זה לא קורה הכל ביחד אלא פעם ב...מכירה מפוסטים מפרוג או מהשטח?
זו לא פעם ראשונה שאני קוראת תיאור כזה, והוא אפילו לא מוקצן, הוא מנותק לחלוטין מהמציאות ולא משקף דבר.
אז אל תיתן לבנות שלך להיות אמא עם קריירה!!כמובן שהמשפטים הסאטיריים הנ"ל תלושים מהמציאות (לפחות רובם), אבל זה נועד להראות איך נראית אמא עם "קריירה". אני ציינתי שכל עבודה אחרת לא מחייבת כל כך הרבה לב ונשמה בתוך העבודה.
ממש לא, הפוך כשעבדתי בשכר נמוך דרשו ממני הרבה יותר, מי שמנצל מנצל עד הסוף...מהתגובות כאן עולה לי השערה שאולי מי שמקבלת שכר נמוך לא נתקלת בכאלו תיאורים
אבל כל מי שעובדת במשרה יותר חשובה, אמורה לקבל יותר פניות מחוץ לשעות העבודה.
סליחה, לא התכוונתי להכעיס, זה מה שהבנתי מההתכתבויות כאן. רציתי שמישהו יפריך את מה שהבנתי כי זה היה נשמע לי הזוי.אז אל תיתן לבנות שלך להיות אמא עם קריירה!!
מאות מתכנתות שאני מכירה הם לא קרייריסטיות. וגם העבודה שלהם לא צריכה כל כך הרבה לב ונשמה (איזה משפט הזוי!)
ואם הבעל גם עובד?משה, הקטן משלשל, אין סיכוי שאני משיגה עכשיו ממלאת מקום
משה, לא מצאתי מטפלת ליום שישי, אין לי ברירה
משה, מחר יש טיול שנתי................
איפה עוד יש בעולם עבודה שאפשר לשלוח מייל בבוקר 'לא באה היום, הילד חולה'?
טלמרקטינג?איפה עוד יש בעולם עבודה שאפשר לשלוח מייל בבוקר 'לא באה היום, הילד חולה'?
במה הנסיון שלך אם אפשר לשאול..אתם מדברים כאילו ממש קל להתקבל, אני מוכשרת מאד, עובדת במקום טוב ולא מצליחה להתקדם, ההיצע בירושלים הוא לא יותר מ 20K ליותר מ 5 שנות ניסיון
אפשר למחוק הודעה רק תוך שלוש שעות מכתיבתהקיבלתי יותר מידי תגובות זועמות על התגובה שכתבתי במפורש שהיא סאטירית, אני מתנצל ואני מוחק את ההודעה.
עריכה:
מסתבר שאי אפשר למחוק הודעה אחרי שמגיבים אחריה...
וגם במרכז,
אני לא מכירה מישהי שמרויחה 30K במשרת פיתוח נטו, ניהול/ניתוח - כן.
לפיתוח נטו לדעתי זה לא יותר מ 26/7 חנוק ל9 שעות,
כשל 8 שעות זה קטן בהתאמה.
בכלל כל נושא השעות רגיש,
קשה להשיג משרות של 8 שעות,
ויש הבדל ענק בין 9 שעות ל8 באיכות חיים.
אמנם לא בקיאה בחברות הייטק סוג גמפ"א וכזה.
יותר במשרות בארגונים או חברות הייטק קטנות,
אבל תכלס' הן הרוב.
רק באא"ר ובתת פורומים שלו.אפשר למחוק הודעה רק תוך שלוש שעות מכתיבתה
חדש לאחרונה: אפשר למחוק.רק באא"ר ובתת פורומים שלו.
בפורום הזה אי אפשר למחוק בכלל, רק לערוך תוך 3 שעות
תודה, לא שמתי לב. יכול להיות שימושיחדש לאחרונה: אפשר למחוק.
מאז התקלהחדש לאחרונה: אפשר למחוק.
אני מבטלת את זה מכל וכל. הייתי במספיק מקומות עבודה, ואני מוקפת מתכנתות מסביבי בין אם במשפחה, בחברות, בשכנות וכולי."משה בעלי היקר, חיים שלנו לא מרגיש טוב, אתה יכול להישאר איתו בבית? יש לנו עוד שבועיים עליה לאוויר"
"משה, אני אחזור מאוחר מהעבודה, יש לנו פה באג בפרודקשן, תשמור על הילדים עד שאחזור בערך ב-18:30"
"משה, אתה יכול לשחק במקומי עם הילדים, יש לי פה כמה מיילים שאני צריכה לענות"
"משה! מה זאת אומרת שאני לא מעריכה את התורה שלך? ביטולה זהו קיומה!"
"משה, אני החלטתי לקחת עוד קורס ביודמי, אולי תקח את הילדים לגינה שיהיה לי קצת שקט"
"משה, אני מעבירה את הפרמטר הזה לפונקציה, ואני לא רואה אותו בפלט, עכשיו בעבודה כשהרצתי את זה זה עבד, אני מייצרת אובייקט סינגלטון של הפקטורי הזה שאמור לייצא פונקציית FOO, אהה!!! עכשיו הבנתי, זה פנה לפונקציית אב ונדרס, תודה בעלי היקר"
"ילדים, אני יודעת שהבטחתי לכם סיפור, אבל זאת שיחת טלפון מאוד חשובה. לילה טוב, משה תגיד איתם קריאת שמע."
"אני יוצא לכולל ערב" - "משה, נראה לי שלפרשנדתא שלנו יוצאות שיניים, אתה לא יכול לצאת עכשיו ללמוד כשצריך אותך"
"אויש 40 חום זאת לא סיבה להפסיד עבודה.. הם יכולים למצוא מישהי אחרת בזמן הזה..."
בזמן הקורונה:
"משה, תעשה כביסה ותכניס את התפוחי אדמה לתנור! רגע שכחתי לעשות MUTE...."
כמובן שהמשפטים הסאטיריים הנ"ל תלושים מהמציאות (לפחות רובם), אבל זה נועד להראות איך נראית אמא עם "קריירה". אני ציינתי שכל עבודה אחרת לא מחייבת כל כך הרבה לב ונשמה בתוך העבודה.
מנגד, מקרה שנתקלתי בו - "באג בפרודקשן צריך אותך דחוף!!!", "אני בחופש", "הקוד שלך הפיל את כל המערכת!!!", "אני בחופש!", (מערבים מנהל בכיר), "אני בחופש!".
(מתקשרים) "שלום מדבר משה בעלה, היא בחופש"
אוף כמה שזה מעצבן."משה בעלי היקר, חיים שלנו לא מרגיש טוב, אתה יכול להישאר איתו בבית? יש לנו עוד שבועיים עליה לאוויר"
"משה, אני אחזור מאוחר מהעבודה, יש לנו פה באג בפרודקשן, תשמור על הילדים עד שאחזור בערך ב-18:30"
"משה, אתה יכול לשחק במקומי עם הילדים, יש לי פה כמה מיילים שאני צריכה לענות"
"משה! מה זאת אומרת שאני לא מעריכה את התורה שלך? ביטולה זהו קיומה!"
"משה, אני החלטתי לקחת עוד קורס ביודמי, אולי תקח את הילדים לגינה שיהיה לי קצת שקט"
"משה, אני מעבירה את הפרמטר הזה לפונקציה, ואני לא רואה אותו בפלט, עכשיו בעבודה כשהרצתי את זה זה עבד, אני מייצרת אובייקט סינגלטון של הפקטורי הזה שאמור לייצא פונקציית FOO, אהה!!! עכשיו הבנתי, זה פנה לפונקציית אב ונדרס, תודה בעלי היקר"
"ילדים, אני יודעת שהבטחתי לכם סיפור, אבל זאת שיחת טלפון מאוד חשובה. לילה טוב, משה תגיד איתם קריאת שמע."
"אני יוצא לכולל ערב" - "משה, נראה לי שלפרשנדתא שלנו יוצאות שיניים, אתה לא יכול לצאת עכשיו ללמוד כשצריך אותך"
"אויש 40 חום זאת לא סיבה להפסיד עבודה.. הם יכולים למצוא מישהי אחרת בזמן הזה..."
בזמן הקורונה:
"משה, תעשה כביסה ותכניס את התפוחי אדמה לתנור! רגע שכחתי לעשות MUTE...."
כמובן שהמשפטים הסאטיריים הנ"ל תלושים מהמציאות (לפחות רובם), אבל זה נועד להראות איך נראית אמא עם "קריירה". אני ציינתי שכל עבודה אחרת לא מחייבת כל כך הרבה לב ונשמה בתוך העבודה.
מנגד, מקרה שנתקלתי בו - "באג בפרודקשן צריך אותך דחוף!!!", "אני בחופש", "הקוד שלך הפיל את כל המערכת!!!", "אני בחופש!", (מערבים מנהל בכיר), "אני בחופש!".
(מתקשרים) "שלום מדבר משה בעלה, היא בחופש"
לראות את בעלי מסביר לגיסים שלי מה אני עושה"משה, אני מעבירה את הפרמטר הזה לפונקציה, ואני לא רואה אותו בפלט, עכשיו בעבודה כשהרצתי את זה זה עבד, אני מייצרת אובייקט סינגלטון של הפקטורי הזה שאמור לייצא פונקציית FOO, אהה!!! עכשיו הבנתי, זה פנה לפונקציית אב ונדרס, תודה בעלי היקר"
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: