דרוש מידע ביטול עסקה עם גרפיקאי, ללא כעסים, בצורה נעימה, בלי לפגוע, האיך?

יענקל בעל עגלה

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
עריכה תורנית
ביקשתי עבודת מיתוג לעסק, ראיתי תיק עבודות שלו, נהניתי,
למעשה במיתוג שלי, זה כלל לא התבטא, לא התחברתי בכלל לסגנון, ניסיתי לכוון אותו לסגנון שלי, אך הייתי צריך יותר מידי להסביר ולומר לפרטי פרטים (עד כדי צבעים וצורות) מה ואיך ולעשות, ברעיון הייתי כבר עושה זאת בעצמי,
(אגב, האם המעוף והיצירתיות אמור להגיע מהגרפיקאי ? או שהכול אמור ליפול על הלקוח?)
למעשה, מצאתי מישהו חדש, יצירתי, תפס חזק את הסגנון.
כיצד אני מבטל את העסקה עם הראשון בצורה נעימה? בסוף הוא השקיע שלח סקיצות, דיברנו....
וכמה אני אמור לשלם?
תודה.

לוטם

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
למעשה במיתוג שלי, זה כלל לא התבטא, לא התחברתי בכלל לסגנון, ניסיתי לכוון אותו לסגנון שלי, אך הייתי צריך יותר מידי להסביר ולומר לפרטי פרטים (עד כדי צבעים וצורות) מה ואיך ולעשות, ברעיון הייתי כבר עושה זאת בעצמי,
(אגב, האם המעוף והיצירתיות אמור להגיע מהגרפיקאי ? או שהכול אמור ליפול על הלקוח?)
כיצד אני מבטל את העסקה עם הראשון בצורה נעימה? בסוף הוא השקיע שלח סקיצות, דיברנו....
וכמה אני אמור לשלם?
תודה.
קשה...

הכל בסדר

משתמש מקצוען
וכמה אני אמור לשלם?
תודה.
מנסיון שקרה לי, אותו דבר, עוצב לוגו ובכלל לא התחברנו, שילמנו מקדמה מכובדת מאד אבל זה לא סיפק ולצערי לא גמרנו יפה למרות שבררתי הלכתית ולא היה צריך לשלם יותר

+ screen

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אם אתה רוצה באמת לסיים בצורה נעימה יש הרבה דיונים על זה בקהילת הגרפיקאים, תעשה חיפוש ותקרא קצת.
זה קצת בעייתי לבטל עם גרפיקאי אחרי שעבד בלי לצפות לשלם לו, כי רוב התשלום לגרפיקאי זה על העבודה ופחות על התוצר הסופי.
לדעתי חייב לפחות שליש או חצי מהסכום שנקבע.
אם עבדת על גרפיקאי מקצועי וחתמתם על חוזה לפני העבודה תבדוק אם יש שם סעיף על מצב כזה. אבל גם אם לא זה לא פותר אותך מלשלם לגמרי.

מירי ש

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
כיצד אני מבטל את העסקה עם הראשון בצורה נעימה?
אומר לו את האמת בצורה הכי יפה ומכבדת שיש.
נכון, זה לא מאד נעים לשום צד, לפעמים אפילו מעליב, אבל זה חלק מהחיים ודבר שקורה.
מה שכן, לא הייתי אומרת שכבר הלכתי למישהו אחר וכמובן מציינת שנהניתי מאד מהשירות.
וכמה אני אמור לשלם?
אם יש חוזה, מה טוב.
אם אין - שוב, לדבר בינכם ולהגיע לסכום שמקובל על שניכם.
אם לא הולך בטוב, לשאול רב מהי חובתכם, לשלם אותה ולעבור הלאה לחיים ולשלום.
בהצלחה!!

משבצת 2

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מצד הגרפיקאית אני יכולה להגיד שכשזה קורה זה לא נעים אבל לגמרי מובן
לא תמיד גרפיקאי קולע לטעם ולדעה של הלקוח
וגם לגרפיקאי זה מעצבן לעבוד ולעבוד ולא לגמור ובסוף הלקוח לא מרוצה
הכי טוב לדבר על זה עם המעצב גלויות - להגיד שהעבודה יפה מאד אבל לא הסגנון שרציתם וחבל סתם על כל ההלוך חזור
אז אתם רוצים לעצור כאןם וכמה מבחינתו צריך לשלם.

לוטם

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
גם בלי קשר, אולי בגלל שעשו לי את זה...
אבל זה יכול להיות בכל תחום.

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
בכל מקרה שאומרים לגרפיקאי שלא אהבתם את העבודה
זה פוגע. כן ממש פוגע (אני גרפיקאית)
נכון שאתם צודקים, והוא לא סיפק את הסחורה שאתם רוציתם ואתם לא מרוצים
אבל בשורה התחתונה הוא יפגע. בטוח.
יש שתי אופציות:
1- לפתוח איתו את הנושא ולהסביר שלא אהבתם את העבודה ולהגיע איתו להסכמה על הסכום לתשלום. יש מצב שהוא יבקש את כל הכסף כי הוא עשה את העבודה ומבחינתו עבד הרבה על הפרוייקט. ואחרי שסכמתם שהוא עובד על זה אתם לא יכולים לחזור בכם. בטח בשלב שהוא עשה הרבה סקיצות ותיקונים. או שיוותר על הכסף ויפגע.
2- לעבור לגרפיקאי/ת אחר/ת ולהגיד שלום לכסף. (ולמנוע את העגמת נפש והקפידה)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה