כאן זה נגמר אני מדברת בתור גרפיקאיתראיתי תיק עבודות שלו, נהניתי,
אבל אני חושבת שבכל חוזה שתחתום בחיים חוזה זה חוזה
הגרפיקאי צריך למחול לך ברוב טובו על הכסף
כאן זה נגמר אני מדברת בתור גרפיקאיתראיתי תיק עבודות שלו, נהניתי,
לא ידעתי, חוזר בי.ברוב המקומות כן.
בוודאי שכן.האם לימודי גרפיקה כוללים מיתוג?
זו בדיוק הייתה כוונתי, החלק הקריאייטיבי שהוא הבסיס למיתוג הוא מקצוע ומומחיות בפני עצמהוהחלק הקריאייטיבי - תלוי במקצועיות של המעצבת.
היכולת לשאול שאלות נכונות, היכולת לנתח בריף בצורה נכונה, ההבנה איך להפוך את שיחת הבריף בת השעה
למס' סקיצות חכמות ומדוייקות.
חחחח
את זה עוד לא שמעתי!
תסביר?
סופסוף מישהו שלא צוחק עלי...חח
אבל לא כל דבר שמעת.
גם אם יש גרפיקאים שלומדים למתג, זה בנוסף למקצוע שלהם.
הגרפיקה מלמדת את היופי הגרפי ולא את הביטוי הגרפי.
אין מושג כזה בדיני ממונות "לשאול רב מה חובתכם ולעבור הלאה לחיים ולשלום"אם לא הולך בטוב, לשאול רב מהי חובתכם, לשלם אותה ולעבור הלאה לחיים ולשלום
הכל בסדר:מנסיון שקרה לי, אותו דבר, עוצב לוגו ובכלל לא התחברנו, שילמנו מקדמה מכובדת מאד אבל זה לא סיפק ולצערי לא גמרנו יפה למרות שבררתי הלכתית ולא היה צריך לשלם יותר
הכי קשה לגרפיקאי (ולכל בעל מקצוע) לגלות פתאום שהוא עבד לריק ולא השתמשו בעבודה שלובכל מקרה שאומרים לגרפיקאי שלא אהבתם את העבודה
זה פוגע. כן ממש פוגע (אני גרפיקאית)
נכון שאתם צודקים, והוא לא סיפק את הסחורה שאתם רוציתם ואתם לא מרוצים
אבל בשורה התחתונה הוא יפגע. בטוח.
יש שתי אופציות:
1- לפתוח איתו את הנושא ולהסביר שלא אהבתם את העבודה ולהגיע איתו להסכמה על הסכום לתשלום. יש מצב שהוא יבקש את כל הכסף כי הוא עשה את העבודה ומבחינתו עבד הרבה על הפרוייקט. ואחרי שסכמתם שהוא עובד על זה אתם לא יכולים לחזור בכם. בטח בשלב שהוא עשה הרבה סקיצות ותיקונים. או שיוותר על הכסף ויפגע.
2- לעבור לגרפיקאי/ת אחר/ת ולהגיד שלום לכסף. (ולמנוע את העגמת נפש והקפידה)
אולי זה כמו שידוך?הזמנתי מנה במסעדה יוקרתית
לא אהבתי
התאכזבתי
חשבתי פעם לא לשלם על זה?
נכון שהקאתי הכל/נשאר בצלחת..
הערת אגב: סבירות גבוהה שהגרפיקאי המדובר נמצא כאן ומזהה את עצמו...
לא חושבת שזה הדרך!אם מראש לא היית מוגבל במספר הסקיצות שאתה יכול לדרוש,
הרי אתה יכול לשגע אותו עם עוד סקיצה ועוד סקיצה, עד שימאס לו.
ברגע שהוא יבין את זה, הוא ינסה לבד להגיע אתך להסכם פרישה.
עליך להסביר לו בעדינות ובצורה יפה, שאתה רואה שזה לא מתקדם לשום מקום, והרי אינך רוצה לשגע אותו בהמון סקיצות, וכדאי שנפרד כידידים.
ותגיד כמה מגיע לך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: