דרוש מידע ביטול עסקה עם גרפיקאי, ללא כעסים, בצורה נעימה, בלי לפגוע, האיך?

יעלי1

משתמש מקצוען
הזמנתי מנה במסעדה יוקרתית
לא אהבתי
התאכזבתי
חשבתי פעם לא לשלם על זה?
נכון שהקאתי הכל/נשאר בצלחת..

הערת אגב: סבירות גבוהה שהגרפיקאי המדובר נמצא כאן ומזהה את עצמו...
למי שחשש: זאת לא אני.. חח

במסעדה שמכבדת את עצמה אם התחלת לאכול ולא אהבת
אתה קורא למלצר ואומר שלא אהבת את המנה
בד"כ ישאלו אותך מה הסיבה וכו'
ישאלו האם אתה רוצה משהו אחר במקום ועל המנה הזו לא תשלם!

קרה לי כבר ב3 מסעדות לפחות

בלי קשר חושבת שברור שצריך לשלם לגרפיקאי הוא עבד זה שלא אהבת זה לא קשור אליו

מ. ק.

משתמש מקצוען
יש את ההוגנות של הלקוח-
אם הוא כיוון לסגנון, והראה כמה עבודות, גם לא של המעצב. והסביר למעצב מה הוא רואה פה שלדעתו זה נכון.
והמעצב עשה מחקר, ואמר כי אכן זה מתאים לעסק- אז זה אכן בעיה של המעצב.

ויש את הצד של המעצב הגרפי-
אם מדובר על לקוח ששיגע את המעצב עם תיקונים, שוב ושוב. ושלח בהמשך דוגמאות שונות ממה שהראו בהתחלה- מדובר בבעיה של הלקוח.

אש קודש!

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
ביקשתי עבודת מיתוג לעסק, ראיתי תיק עבודות שלו, נהניתי,
למעשה במיתוג שלי, זה כלל לא התבטא, לא התחברתי בכלל לסגנון, ניסיתי לכוון אותו לסגנון שלי, אך הייתי צריך יותר מידי להסביר ולומר לפרטי פרטים (עד כדי צבעים וצורות) מה ואיך ולעשות, ברעיון הייתי כבר עושה זאת בעצמי,
(אגב, האם המעוף והיצירתיות אמור להגיע מהגרפיקאי ? או שהכול אמור ליפול על הלקוח?)
למעשה, מצאתי מישהו חדש, יצירתי, תפס חזק את הסגנון.
כיצד אני מבטל את העסקה עם הראשון בצורה נעימה? בסוף הוא השקיע שלח סקיצות, דיברנו....
וכמה אני אמור לשלם?
תודה.
גבירותי, עברתי על רוב האשכול ונראה לי שאינכם שמתם לב לדבר אחד:
הרב @יענקל בעל עגלה אינו שאל האם לשלם, אלא כמה.
שבוע נפלא.

יוסייוסייוס

משתמש מקצוען
ממש לא בטוח.
לפי מה שביררתי פעם אצל אדם גדול מאוד, קפידה יכולה להגיע גם על ידי אדם שסובל מהפרעת אישיות ושברור שהוא לא צודק על מה שהקפיד עליך.
מפורום לתורה
שלחתי מכתב להגר"ח קנייבסקי ע"י הגר"א מן, ושאלתיו בנוגע לאחד שהודיע לי כי הוא מקפיד עלי ולא מוחל לי על משהו שעשיתי, ופרטתי שם את הטענות למה עשיתי מה שעשיתי, והגר"א אמר לי שהרב אמר שאין לי צורך לחוש לקפידתו, והוסיף ואמר שהגר"ח הראה לו כמה פעמים דברי רש"י שכל מי שמקפיד על חברו שלא כדין הוא עצמו ניזוק מזה והקפידה באה על ראשו.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה