הכי חשוב זה יחס. לא משנה אזור .תלוי מה חשוב לך, ואזור מגורים כמובן
מבררת בשביל מישהי
הכי חשוב זה יחס. לא משנה אזור .תלוי מה חשוב לך, ואזור מגורים כמובן
לא מכירה את מעייני הישועה,
באופן כללי אין כזה דבר שאין פתרון לרבע שעה מקלחת במחלקת ביות.
בד"כ במחלקת ביות המקלחת מספיק גדולה כדי להכניס אליה את התינוק וזה הפתרון (בשע"צ למשל), ויש מקומות שהאחיות עוזרות בשמחה (כמו בעין כרם, שהן התלוננו שכ"כ מהר באתי לקחת אותו אליי בחזרה...)
על כל בית חולים יש המלצה ודיס בנושאים שוניםעל איזה בית חולים אתן ממליצות?
לפי דעתי אפס הפרדה הוא מוצלח רק בחדר פרטיואם הוא היה בוכה?
לדעתי לא כ"כ פייר ליולדת שליד.
(גם אם היית יוצאת מייד, יכולה להתעורר מכל בכי קל)
אני מוותיקות הביות המלא ואפס ההפרדה, את הראשונה בייתתי לפני 13 שנה כשזה גרם להרבה גבות להתפתל... (מדהים השינוי מאז!) ומעולם לא יכולתי להסתמך על עזרה נוספת והיה לי מאוד הגיוני לטפל *לבד* בתינוק בן יומו.נכון
ולכן היא צריכה להסתמך על עזרה אחרת - בעל וכו'
כי לא באמת הגיוני לטפל לבד אחרי לידה בתינוק בן יומו.
אתה ציינת שלא צריך כי יש יותר עזרה של הצוות בביות מלא.
אני לא ראיתי שזה נכון - צריך עזרה.
כמה פעמיםמשהי עשתה ביות מלא בשערי צדק??
מזכירה לי ביות מלא בשערי צדק, זוג דתי מתוק ונרגש אחרי לידה ראשונה טראומטית, הגיעו באמצע הלילה יחד ולא נפרדו עד השחרור, כולל שימוש בשירותים.רק אני מתגעגעת לזמנים שמחלקות היולדות היו נחלת הנשים בלבד?
יכולתי לצאת עם כותונת וגרביים כמעט בכל זמן, למעט זמני ביקור,
הרגשנו חופשי לנהל שיחת יולדות בלי שגבר יפלוש,
היום, להסתובב עם משאבה לא נעים, מי מדבר על חלוק צנוע ונעלי בית,
אני מרגישה בשוק, במחנה לילה שלגברים ונשים מכל העדות, הדתות המגזרים,
זה לא נעים בשום צורה, לא צנוע, לא נותן מנוחה
ובא לי לעוףףףף הביתה.
אבל איך תשרוד בלי פוצי מוצי כל הזמן???אשתך ילדה? מזל טוב. תפרד כמו ילד גדול ותבקר בשעות נורמליות.
הפתרון הכי פשוט זה שכמו שיש חדרים מיוחדים לביות מלא,סוף סוף מישהי דיברה על הנושא הכאוב.
לידי (בשע"צ) עם הפרדה של וילון דקיק ישבו זוג וליחששו בקולי קולות!!! יום ולילה, לא יכולתי לנוח רגע, או לצאת מוילון חונק מכל הצדדים. פשוט ישבתי ובכיתי.
זה מחלקת יולדות!!!! תפנימו!!! מה כל הגברים האלה עושים שם?
אשתך ילדה? מזל טוב. תפרד כמו ילד גדול ותבקר בשעות נורמליות.
הפתרון הכי פשוט זה שכמו שיש חדרים מיוחדים לביות מלא,
ככה יהיו חדרים לבעל מלא - אפס הפרדה
ציינתי את זה בתור עדיפות על בית שהפלוס בביות מלא על פני הבית שיש תוספת של עזרה של הצוות ולא כתחליף לבעל שהרי זה חלק מהמטרה שאו הבעל או מישהי אחרת יהיה מלווה - עוזר/תאתה ציינת שלא צריך כי יש יותר עזרה של הצוות בביות מלא.
אני לא ראיתי שזה נכון - צריך עזרה.
יכולה לומר לך בעצב שאין לך מה להיות מאוכזבת מעצמך כי לא היה עוזר לך,מזכירה לי ביות מלא בשערי צדק, זוג דתי מתוק ונרגש אחרי לידה ראשונה טראומטית, הגיעו באמצע הלילה יחד ולא נפרדו עד השחרור, כולל שימוש בשירותים.
אופפפפ רק להיזכר עושה רע
(מבחינתם היו הכי מתחשבים בעולם והתלחששו כל הלילה מבעד לוילון ממש ממש בשקט... אני יודעת עליהם המון, באמת אנשים טובים)
לא מבינה איך הצוות איפשר את זה ומאוכזבת מעצמי שאני אפשרתי את זה.
אנחנו הגענו למסקנה שכנראה הזוג השכיר את היחידה ולא היה לו לאן לחזור..סוף סוף מישהי דיברה על הנושא הכאוב.
לידי (בשע"צ) עם הפרדה של וילון דקיק ישבו זוג וליחששו בקולי קולות!!! יום ולילה, לא יכולתי לנוח רגע, או לצאת מוילון חונק מכל הצדדים. פשוט ישבתי ובכיתי.
זה מחלקת יולדות!!!! תפנימו!!! מה כל הגברים האלה עושים שם?
אשתך ילדה? מזל טוב. תפרד כמו ילד גדול ותבקר בשעות נורמליות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: