המחלקה החדשה זה במבנה החדש? ויש תינוקייה למקרה הצורך? וכמו שאמרו למעלה שמשתחררים אחרי 2 לילות ולא 3 זה נכוןכמו שכתבתן - זה מעודכן ללפני שנה או יותר...
הם פתחו מאז מחלקה חדשה שבה מקבלים חדר פרטי כולל מיטה לבעל
המחלקה החדשה זה במבנה החדש? ויש תינוקייה למקרה הצורך? וכמו שאמרו למעלה שמשתחררים אחרי 2 לילות ולא 3 זה נכוןכמו שכתבתן - זה מעודכן ללפני שנה או יותר...
הם פתחו מאז מחלקה חדשה שבה מקבלים חדר פרטי כולל מיטה לבעל
המחלקה החדשה היא במבנה החדש.המחלקה החדשה זה במבנה החדש? ויש תינוקייה למקרה הצורך? וכמו שאמרו למעלה שמשתחררים אחרי 2 לילות ולא 3 זה נכון
ברגילה זה ברור שתקחי מתי שאת רוצה זה בכלל לא נקרא ביות, ביות זה שהתינוק איתך ישן איתך מחוסן איתן ונבדק איתך הוא תמיד איתך בקיצור,ההבדל בין מחלקת ביות למחלקה הרגילה:
בביות יש 2 יולדות בחדר ואין בכלל תינוקיה.
ברגילה יש 3 יולדות בחדר, יש תינוקיה לבחירתך. יש מס' שעות בלילה שאסור להכניס את התינוק לחדר כדי לא להפריע ליולדות אחרות, ך את יכולה להיות איתו בחדר הנקה וכו'. הוא לא חייב להיות בתינוקיה.
בתל השומרלכל אלו שעושות ביות מלא - ומביאות את הבעל לעזרה 24/3
אני באמת חייבת להבין
בבתי חולים שאני הייתי לבעל אין מיטה והוא אמור לישון בלילה על כל מיני כורסאות
באמת הבעל שלכן לא מותש גם הוא באיזה דרך אחרי הלידה?!
לא חייב גם הוא לתפוס איזו שנת לילה הגיונית - לפני כל מה שיקרה בבית?!
ומי נמצא בלילה עם הילדים שבבית?! מי מוציא אותם בבוקר?!
בעבר היה שעות שהתינוק היה בתינוקיה. ודי.ברגילה זה ברור שתקחי מתי שאת רוצה זה בכלל לא נקרא ביות, ביות זה שהתינוק איתך ישן איתך מחוסן איתן ונבדק איתך הוא תמיד איתך בקיצור,
בביות מלא יש שקט שלא תמיד יש בבית יש צוות שלם לעזרתך כולל יועצת הנקה מעקב רפואי יש ארוחות בקיצור כמו בית החלמה בחינםבגדול לדעתי האישית-
אין צורך בבית חולים במקרה של ביות מלא
זה רק מפריע ומטריד וגורע בטיפול בתינוק
כי אין כל כך הרבה תמיכה ושקט והתאמה כמו בסביבה ביתית
עייפים יותר = פחות כוח = הרס להנקה.
מי שמבייתת מרגע שנגמר הצורך הרפואי להיות בבית חולים
עדיף שתחזור למקום יותר תומך ורגוע
כל תוספת הלילה השלישי מקורה בתוספת מנוחה ושינה.
זה נכון, ועדיין כשהשתחררתי מבי"ח היה לי יותר נוח, ויותר אפשרות לישון במהלך היום (בלילה גם ככה לא ישנתי עם תינוק בן כמה ימים...)בביות מלא יש שקט שלא תמיד יש בבית יש צוות שלם לעזרתך כולל יועצת הנקה מעקב רפואי יש ארוחות בקיצור כמו בית החלמה בחינם
ולגבי הילדים יש משפחה לפעמים יש שכנים או חברים שמוכנים להתגייס ולעזור יומיים שלוש
בלידה האחרונה היתה איתי במחלקה (אפס הפרדה) אישה בלידה רביעית או חמישית שבעלה היה איתה כל הזמן.לכל אלו שעושות ביות מלא - ומביאות את הבעל לעזרה 24/3
אני באמת חייבת להבין
אז זהובתל השומר
הכורסא נפתחת למיטה ממש עם כרית
ובדרך כלל הבעל נשאר בלידה ראשונה.. ככה שאין בעיה עם שאר הילדים
לא כל התינוקות שלי היו רגועים בימים הראשונים.ויש פה הרבה שמבייתות ביות מלא לא בלידה ראשונה
וביות מלא ללא עזרה זה סיוט מלא אלא אם כן נפלת על תינוק מלאך.
גם אני ההיתי לאחרונהאז זהו
שאני הייתי בתל השומר
סורי.
הכורסא נפתחה למין אלכסון כזה חצי ישיבה-חצי שכיבה
כריות לא היה.
ויש פה הרבה שמבייתות ביות מלא לא בלידה ראשונה
ומחפשות מקום לבעל.
לא יודעת על איזה שקט אתה מדברבביות מלא יש שקט שלא תמיד יש בבית יש צוות שלם לעזרתך כולל יועצת הנקה מעקב רפואי יש ארוחות בקיצור כמו בית החלמה בחינם
ולגבי הילדים יש משפחה לפעמים יש שכנים או חברים שמוכנים להתגייס ולעזור יומיים שלוש
אני תמיד נותנת בקבוקים בלילות הראשונים גם בבית,לא כל התינוקות שלי היו רגועים בימים הראשונים.
אבל דווקא אצל הפחות רגועים הרגשתי שאני יותר זקוקה לביות המלא. למרות שלא היתה לי עזרה צמודה.
כי אחרי שבבכור ביקשתי שיתנו לו בקבוק בליה ואח"כ היו לי בעיות בתחילת ההנקה, אני לא מוכנה לוותר על ההנקה בלילות הראשונים.
(לא יודעת אם זו היתה הסיבה לבעיות, אולי זה היה פשוט חוסר הניסיון שלי, אבל אני לא מוכנה לקחת סיכון ולבדוק)
ואז כשיש תינוק שבוכה המון בלילה, הרבה יותר קל להוציא אותו מהעריסה שצמודה למיטה שלי, להניק ומיד לחזור לישון (לכמה דקות שנותרו לי עד הפעם הבאה), מאשר ללכת לתינוקיה, לשבת בחדר הנקה המואר- כלומר להתעורר לגמרי, ועד שחוזרים לחדר ונרדמים מחדש כבר קוראים לי שוב לבוא...
לא יודעת באיזה בתי חולים היית, אבל באיכילוב יש מיטה ממש לבעל.לכל אלו שעושות ביות מלא - ומביאות את הבעל לעזרה 24/3
אני באמת חייבת להבין
בביות מלא הרבה פעמים האחיות מסכימות (ולפעמים גם מציעות) לשמור על התינוק כדי שהאמא תוכל לנוח. זה בשונה מהצוות של מחלקה רגילה שאין לו עניין בזה, הרי יש תינוקיה.שלא לדבר על זה שהצוות ה"שלם" (שקיים גם במחלקה ללא ביות ) אינו צוות ששומר על התינוק כדי שתנוחי ולכן חייבים להביא לשם עוד עזרה ...
יש הרבה דברים שיכולים להשפיע לטובה או לרעה על הנקה,אני תמיד נותנת בקבוקים בלילות הראשונים גם בבית,
(הבעל)
כמפתח להנקה טובה.
הנקה טובה חייבת שינה טובה ורצופה
פעם אחת כשלא היה לי אותה - ההנקה הסתבכה כהוגן.
זה מניסיון בביות מלא בלניאדולא יודעת על איזה שקט אתה מדבר
כנראה שלא ממש היית בבית חולים
אי אפשר לנוח שם באמת.
זה בא כמענה לטענה שעדיף בית ובבית אין צוות לעוזר ליולדת שמירה על התינוק הכי כיף שהוא לידך כל הזמןשלא לדבר על זה שהצוות ה"שלם" (שקיים גם במחלקה ללא ביות ) אינו צוות ששומר על התינוק כדי שתנוחי ולכן חייבים להביא לשם עוד עזרה ...
אני פחות הייתי בוחרת באופציה של משפחה וחברים וכו'
רק כדי לא לשים תינוק 6 שעות שאסורות בחדר בתינוקיה. מודה.
למה לא אם זה משפחה שהוא מכיר יש לו חברים בגיל זה יכול להיות חוויה ועוד יותר אצל משפחה הכל כמובן תלוי ברממת הקשרברור שהם סובלים גם ככה
למה לא עכשיו זה הזמן שלולא חושבת שהתינוק עדיף על אחיו ברמה כזו
אולי נבדוק פעם את לניאדוזה בא כמענה לטענה שעדיף בית ובבית אין צוות לעוזר ליולדת שמירה על התינוק הכי כיף שהוא לידך כל הזמן
מי שהולכת לביות מלא לוקחת את זה בחשבוןאולי נבדוק פעם את לניאדו
אולי שם יש אחיות שמנענעות את הילד לידך כדי שתנוחי
סטייל הבעל או אמא...
בבתי חולים שאני נכחתי הצוות עבר , נכנס, שאל אם הכל בסדר המשיך הלאה
ולא היתה שום עזרה אם תינוק צורח...
לתינוק מגיע 100 אחוזלמה לא אם זה משפחה שהוא מכיר יש לו חברים בגיל זה יכול להיות חוויה ועוד יותר אצל משפחה הכל כמובן תלוי ברממת הקשר
וכל זה בשביל לזכות לטפל במסירות בתינוק החדש שזה הגיע עכשיו לעולם טיפול שהוא הרבה יותר טוב מתינוקיה בלי לזלזל בהם כמובן
סובלים ברור שמתגעגעים אבל לא נראה לי שסובלים (זה לא פחות אשר נסיעה לנופש נשים או לנופש זוגי)
ילדתי את כל ילדי באותו בית חולים, אז אני לא יודעת לגבי בתי חולים אחרים, אבל איפה שילדתי היה הבדל מהותי בין מחלקת ביות חלקי לביות מלא.אולי נבדוק פעם את לניאדו
אולי שם יש אחיות שמנענעות את הילד לידך כדי שתנוחי
סטייל הבעל או אמא...
בבתי חולים שאני נכחתי הצוות עבר , נכנס, שאל אם הכל בסדר המשיך הלאה
ולא היתה שום עזרה אם תינוק צורח...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: