עזרה ביביסיטר במודיעין עילית - מה יהיה?

מצב
הנושא נעול.

ראש ישר

משתמש פעיל
זה בהחלט פראיריות.
מה פראיריות?
כבר כתבו פה שבייביסיטר זה שם נרחב לכל מיני תעסוקות...
אני מביאה בייביסטר שהילדים ישנים, הקטן איתי. והסיכוי שמישהו יקום ויפריע - נמוך לחלוטין.
הבחורה/נערה יכולה לשבת על הכסא לחלום/לדבר בטלפון/לקרוא בספר/להכין שיעורים/ללמוד למבחנים וכו...

ועם זה , היא מרגישה טובה ענקית שהיא באה, למה?

brachy 100

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עריכה והפקת סרטים
מה פראיריות?
כבר כתבו פה שבייביסיטר זה שם נרחב לכל מיני תעסוקות...
אני מביאה בייביסטר שהילדים ישנים, הקטן איתי. והסיכוי שמישהו יקום ויפריע - נמוך לחלוטין.
הבחורה/נערה יכולה לשבת על הכסא לחלום/לדבר בטלפון/לקרוא בספר/להכין שיעורים/ללמוד למבחנים וכו...

ועם זה , היא מרגישה טובה ענקית שהיא באה, למה?
כי בבית יש לה אלף דברים אחרים לעשות!!!!!!

שירי שיר

משתמש צעיר
מדובר כאן יותר בחסד מאשר בעבודה
יש בנות שלא אכפת להם ללמוד למבחן ועל הדרך לעזור למשפחה
ולכן 15 שקל או יותר זה לא העניין מבחינתן
ואני מאד מעריכה את זה
כי יודעת שאכן זה לא קל ואני כנערה באמת לא עשיתי את זה

ידידים

משתמש פעיל
כאן צירפתי פרסומת שהם לגבי מכירת סיפורים , יש שם גם את המייל נראה לי שדרכו אפשר גם לקבל סיפור דוגמית
בהצלחה

קבצים מצורפים

• קלטת לשכת התעסוקה2.jpg
    קלטת לשכת התעסוקה2.jpg
    KB 586.8 · צפיות: 29

geekית מחשבים

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
אני משלמת 20 לשעה אפילו שמקובל אצלי באזור 15,
ואם זאת שעה אחת אז 25,
לא חושבת ששוה לבחורה לצאת מהבית בשביל 15 לשעה(חצי משכר מינימום...).
במיוחד שמקובל הרבה יותר היום שבחורות יוצאות לעבוד.
וב"ה בד"כ אין לי בעיה.

לילה אחד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אין לי כסף מיותר לשלם לבייביסיטר,
4בל לא מצליחה להבין את הראש שבגלל שהיא בחורה היא חייבת לי משהו.
והטיעון שהיא יכולה בינתיים לעשות הרבה דברים כי הם ישנים, אז זה לא יפה שהיא לא מסכימה - למה אני אמורה להכנס לה לאיך ממלאה את הזמן שלה? כי היא רק בת 16?
אנשים שוכחים שזה שהם צריכים משהו (ובאמת צריכים! אני הכי מרגישה את הצורך הזה, בדיוק בשלב של קטנטנים רצופים ואי אפשר לצאת לכלום), זה לא אומר שמישהו חייב לספק להם את הצורך הזה, ועוד בחינם/תשלום סמלי.
כן, בחורה בימינו שהסכימה לבא לבייביסיטר תמורת 15 שח, בהחלט עשתה לך טובה.
ואגב, יש מספיק בחורות בגיל הזה שמממנות לעצמן ביגוד ועוד, מתוך בגרות והבנה למצב של ההורים שלהן.
)אני, כבחורה, ידעתי שאם אבקש מההורים שלי כסף ליציאה עם חברות/בגד לחג וכדו, הם יתנו לי מכל הלב, אבל זה ילחץ אותם עוד יותר. וכן, עבדתי בשביל זה.
זוכרת מורה סמינר שהרצתה על זה שבנות צריכות לעשות בייביסיטר בחינם כי זה חסד וכאלה, וניסיתי להבין למה אני אמורה לעשות חסד עם השכנה ולא עם אבא שלי)

עדיה שיר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
בלת"ק חלקי

בנות לא רוצות לבוא מכמה סיבות:
א. פעם... אכן זו כמעט הייתה האופציה היחידה להרוויח קצת כסף... היום- ילדות בנות 17 יכולות לעבוד אחה"צ בצהרונים ולהרוויח 60 לשעה. (!)
אפילו השכר מינימום שניתן להשיג היום בכל מקום (החל בטלמרקטינג וכלה באריזת עוגות) גבוה יותר מ15 ש"ח שמקבלים בבייבסיטר, אז למה להן להתאמץ לבוא, אם הן עושות פי 2 במקומות אחרים?
מה גם שלפעמים העבודה קשה. הילדים מתכרצצים, הן נאלצות הרבה פעמים להילחם איתן ללכת לישון, תינוק שלא מפסיק לבכות...
אפילו השעמום הזה של- להיות בבית שקט ב9 בערב כשהן מעדיפות לבלות עם חברות.. לא קורץ להן.

ב. ראיתי שדובר כאן משהו על גמ"ח. לא יודעת מה איתכן... אבל אני מעולם לא אקרא לבחורה אנונימית!! אני מפקידה תחת אחריותה - את האוצרות שלי!
ושמוע שמעתי על בחורה שהראתה לילדים באייפונה האישי כדי להשתיק אותם. (זה קרה, אכן. אבל הנזק... גם אם מדובר היה בקשקושים מצויירים- הוא בלתי הפיך!)
-כך גם ההורים. אמא שלי לדוגמא העדיפה להביא לנו בזמנו דמי כיס בנדיבות ובלבד שלא נצא לבייבסיטר. זה היה ממש כלל בבית, למעט מקרים דחופים.
כיום אני מבינה אותה.
לרוב מדובר בשעות הלילה המאוחרות ולא מתחשק להן שהבנות יעדרו בשעות כאלה מהבית וכו'... (בלי לדבר על זה שלפעמים צריך אותן בעזרה בבית)

זהו אני חושבת.
אבל זה לא סותר את זה שמנגד הביקוש קיים והמחסור גדול,
אני חושבת שהפתרון היחיד יהיה- להעלות את השכר... (למרות שגם 20 ש"ח לשעה אם זה מצטרף- יקר לנשות לומדי התורה. ) לא יודעת.... אולי זה רק לשים אצל האמא, דודה, אחיות...

תמונות

משתמש פעיל
למה שתעשה לך מקלחות למען ה'?
מה, היא עובדת משק בית? (שאגב זה בשכר של 50 לשעה...)
מה פתאום לא לוקחים כל כך הרבה כסף 50 לשעה זה מוגזם לכל הדעות
יש כאלה בנות שעושות גם מקלחות כי לפעמים ההורים נוסעים לפני 7 שערב ונגיד רוצים להספיק להגיע לחופה לאיזה חתונה אז פה הביביסיטר צריכה גם לקלח

קובית קרח

משתמש פעיל
בתור מישהי שהייתה עושה בייביסיטרים, אני יכולה להעיד שלפעמים זה קשה לשבת ללמוד למבחן בבית שהוא לא שלך. ואני זוכרת את עצמי לא פעם ולא פעמים מנסה לגרד תעסוקה כי ההורים עוד לא חזרו ונגמר לי הספר, או שנגמר לי הנשנוש שהבאתי לעצמי ויש לי עוד שעה +.

[והרבה פעמים גם לא היו חוזרים בשעה שסוכמה... או שבכלל לא היו מקציבים בזמן].

ולגבי חסד או לא חסד - הרבה יותר קל לי ללכת למישהו שלא קשור אלי משפחתית מאשר לאיזו דודה שבטוחה שלאחיינית שלה יש כרגע את כל הזמן שבעולם, [אם אני יכולה אני הולכת בכיף, אבל לפעמים אני מעדיפה לעשות את מה שיש לי בבית, או שבכלל יצאתי, ולא מתחשק לי לחזור מוקדם בשביל זה] - כי לאדם חיצוני, הרבה יותר קל לומר לא.

עדיה שיר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
יש כאלה בנות שעושות גם מקלחות כי לפעמים ההורים נוסעים לפני 7 שערב ונגיד רוצים להספיק להגיע לחופה לאיזה חתונה אז פה הביביסיטר צריכה גם לקלח
והיא עושה את זה?
כנראה שהיא ממש נחמדה...

עדיה שיר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

lea.dev.top

משתמש מקצוען
D I G I T A L
שלא יתקלחו יום אחד?

brachy 100

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עריכה והפקת סרטים
זה עוד סיפור...
הורים מסכמים על 11 בלילה,
לפעמים חוזרים ב12+
זה פייר?
אני מודיעה מראש
שאין מצב בעולם אחרי 11:30
בחורה לא אמורה להסתובב בשעות האלו בחוץ.
והקבועה שלי מבינה את זה, ואם היא מתעכבת אחרי היא דואגת לשכנה שתבדוק או מכשיר בייבי סיטר וכו'
אין לכם מושג כמה הבנות שנאלצות להשאר אחרי השעה המסוכמת מסכנות.

brachy 100

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עריכה והפקת סרטים

תמונות

משתמש פעיל
אני מודיעה מראש
שאין מצב בעולם אחרי 11:30
בחורה לא אמורה להסתובב בשעות האלו בחוץ.
והקבועה שלי מבינה את זה, ואם היא מתעכבת אחרי היא דואגת לשכנה שתבדוק או מכשיר בייבי סיטר וכו'
אין לכם מושג כמה הבנות שנאלצות להשאר אחרי השעה המסוכמת מסכנות.
זה ממש התעללות בבנות
אם קובעים על שעה נגיד ההורים מגיעים ב10 בלילה שזה היה 10 ולא לאחר מכן
אחרי זה אנשים מתפלאים למה בנות לא אוהבות לא עשות ביביסיטר אצל משפחת פלוני
בנות שההורים מגיעים מאוחר הם ממש מסכנות

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה