אם הבנים שמחה!
משתמש מקצוען
אז הרבה פעמים הבחורה לא היתה יוצאת לעבוד בכל מקרה כי יש לה מבחנים. אז במקום לשבת וללמוד בבית, היא יכולה לעשות בייביסיטר וללמוד שם ולהרוויח קצת כסף על הדרך.אז מה?
אז הרבה פעמים הבחורה לא היתה יוצאת לעבוד בכל מקרה כי יש לה מבחנים. אז במקום לשבת וללמוד בבית, היא יכולה לעשות בייביסיטר וללמוד שם ולהרוויח קצת כסף על הדרך.אז מה?
בדרך כלל לא ממש מצליחים ללמוד למבחנים.אז הרבה פעמים הבחורה לא היתה יוצאת לעבוד בכל מקרה כי יש לה מבחנים. אז במקום לשבת וללמוד בבית, היא יכולה לעשות בייביסיטר וללמוד שם ולהרוויח קצת כסף על הדרך.
מדברת רק על עצמי.בדרך כלל לא ממש מצליחים ללמוד למבחנים.
לפעמים הילדים מתעוררים, לפעמים סתם לא נעים, או לא מתאים לזמן
ולא כל יום יש מבחנים.
פעם ב, בתקופת מבחנים.
ואז בכל מקרה הבייבי סיטר לא מגיעה כי יש לה תקופת מבחנים
בדרך כלל רוצים ללמוד למבחנים עם חברות
ספציפית אני גרפיקאית ועורכת וידאו.סתם סקרנית, באיזה עבודות בחורות עובדות היום כבר מגיל תיכון? (יש לי בעיקר בנים אז אני לא ממש בעניינים.)
וואו, יש הרבה,מדברת רק על עצמי.
בבית שלי היו לי מלא אחים קטנים שהפריעו לי ללמוד.
בד"כ עשיתי בייביסיטר אצל משפחות קטנות יותר והילדים ישנו כל הזמן והספקתי הרבה יותר.
לא כ"כ למדתי עם חברות, אולי בטלפון.
סתם סקרנית, באיזה עבודות בחורות עובדות היום כבר מגיל תיכון? (יש לי בעיקר בנים אז אני לא ממש בעניינים.)
רק לדייק בצהרונים הן לא מרוויחות 60 לשעה ( זה הגננות מקבלות לא הסייעות) אלא 30 ויש מקומות 35בלת"ק חלקי
בנות לא רוצות לבוא מכמה סיבות:
א. פעם... אכן זו כמעט הייתה האופציה היחידה להרוויח קצת כסף... היום- ילדות בנות 17 יכולות לעבוד אחה"צ בצהרונים ולהרוויח 60 לשעה. (!)
אפילו השכר מינימום שניתן להשיג היום בכל מקום (החל בטלמרקטינג וכלה באריזת עוגות) גבוה יותר מ15 ש"ח שמקבלים בבייבסיטר, אז למה להן להתאמץ לבוא, אם הן עושות פי 2 במקומות אחרים?
מה גם שלפעמים העבודה קשה. הילדים מתכרצצים, הן נאלצות הרבה פעמים להילחם איתן ללכת לישון, תינוק שלא מפסיק לבכות...
אפילו השעמום הזה של- להיות בבית שקט ב9 בערב כשהן מעדיפות לבלות עם חברות.. לא קורץ להן.
ב. ראיתי שדובר כאן משהו על גמ"ח. לא יודעת מה איתכן... אבל אני מעולם לא אקרא לבחורה אנונימית!! אני מפקידה תחת אחריותה - את האוצרות שלי!
ושמוע שמעתי על בחורה שהראתה לילדים באייפונה האישי כדי להשתיק אותם. (זה קרה, אכן. אבל הנזק... גם אם מדובר היה בקשקושים מצויירים- הוא בלתי הפיך!)
-כך גם ההורים. אמא שלי לדוגמא העדיפה להביא לנו בזמנו דמי כיס בנדיבות ובלבד שלא נצא לבייבסיטר. זה היה ממש כלל בבית, למעט מקרים דחופים.
כיום אני מבינה אותה.
לרוב מדובר בשעות הלילה המאוחרות ולא מתחשק להן שהבנות יעדרו בשעות כאלה מהבית וכו'... (בלי לדבר על זה שלפעמים צריך אותן בעזרה בבית)
זהו אני חושבת.
אבל זה לא סותר את זה שמנגד הביקוש קיים והמחסור גדול,
אני חושבת שהפתרון היחיד יהיה- להעלות את השכר... (למרות שגם 20 ש"ח לשעה אם זה מצטרף- יקר לנשות לומדי התורה. ) לא יודעת.... אולי זה רק לשים אצל האמא, דודה, אחיות...
אם הן הולכות לעבוד באזור לא חרדי אז זה 75..רק לדייק בצהרונים הן לא מרוויחות 60 לשעה ( זה הגננות מקבלות לא הסייעות) אלא 30 ויש מקומות 35
אבל היית גם בגיל תיכון? לא התחלת בגיל מבוגר יותר?ספציפית אני גרפיקאית ועורכת וידאו.
יש הרבה כאלו בגיל תיכוןאבל היית גם בגיל תיכון? לא התחלת בגיל מבוגר יותר?
בתיכון שלי למדנו על 5:40 והייתי מגיעה הביתה אחרי 6 בערב אז עבודות כמו צהרון ומעון לא היו רלוונטיות.וואו, יש הרבה,
טלמרקטינג, מזכירות, שרות לקוחות, צהרון, מעון, עבודות עונתיות - מיון הדסים ואתרוגים, אריזת מוצרים.
במרקטינג שכר בסיס זה 35, + בונוסים...בתיכון שלי למדנו על 5:40 והייתי מגיעה הביתה אחרי 6 בערב אז עבודות כמו צהרון ומעון לא היו רלוונטיות.
כן היו לי כמה חברות שעשו טלמרקטינג אבל אני יודעת אם הם הרוויחו יותר ממה שאני הרווחתי בתור בייביסיטר.
בדיוק, פעם 10 לשעה תגמל,אני גם מדברת על לפני המוווון שנים (וביבשת אחרת) אז דברים השתנו מאז.
אני עובדת בבנין עם הרבה משרדים, במשרד מולנו יש טלמרקטינג גדול.סתם סקרנית, באיזה עבודות בחורות עובדות היום כבר מגיל תיכון? (יש לי בעיקר בנים אז אני לא ממש בעניינים.)
אני למשליש הרבה כאלו בגיל תיכון
נוראי.זוכרת את עצמי בתור בחורה..
באותה תקופה עבדתי במשמרת ערב במשרד והרווחתי 50 לשעה,
שכנה בקשה ממני ביביסיטר,
הסכמתי נטו נטו בתור חסד,
הייתי צריכה לשמור על 5 ילדים מ5 בערב ועד 10 בלילה,
הם הודיעו שיחזרו ב1 אבל אפשר להשאיר את הילדים לבד מ10,
(היתה ילדה גדולה בת 9 בערך...)
את הקטנים היא קלחה קודם והגדולים התקלחו לבד,
אבל ההיתי צריכה להשכיב 5 ילדים (כולל פיזמות, ארוחת ערב, והשכבה)
ב10 בלילה הייתי צריכה לצאת,
לא השאירו לי מפתח,
התקשרתי עשרות פעמים ולא ענו,(מאוד אחראי מצידם...)
ב11 השארתי הודעה בתא קולי ויצאתי(יש קוד לבנין ככה שזה לא מאוד נורא),
יום אחרי מגיע אלי האבא עצבני, איך השארתי ככה את הדלת לא נעולה וזה...
ומוציא לי 50 שקלים!!
סכום שהרווחתי אז בשעת עבודה קלילה בערב....
שום מילת הערכה על עבודה קשה ומתישה של ערב שלם,
אה, והעלתי לחצי שעה את אחותי בת שנתיים שתיהיה איתי, סתם כי הילדים של השכנים ביקשו,
אז הוא התלונן ואמר שבעקרון לא מגיע לי תשלום על החצי שעה הזאת...
שימו לב לא להיות השכנה הזאת....
אז כלום...אז מה?
מה זה קשור להורים מה הביביסיטר עושה בשעה הזאת????אז כלום...
אז השעה הזאת לא מבוזבזת. זה שונה לגמרי והסתכלות לגמרי אחרת
זה תלוי מקום , יותר מתלוי אמהות.אני כרגע עם ילד אחד אז אולי זה קצת שונה,
אבל כשאני מביאה ביבי סיטר,
היא תמיד תצטרך רק להשגיח, מקסימום להאכיל וברור שלא לקלח .
אני תמיד משאירה כמה חטיפים על השולחן,
מצהירה שהיא יכולה לקחת מארונות במטבח מה שהיא רוצה,
משאירה לה כמה ספרים, עיתונים.
ובד"כ משתדלת לעגל קצת את הסכום כלפי מעלה...
אני כמעט ולא נתקלת בבעיה בנושא,
אז שימו לב שלביבי סיטר נחמד לשמור על הילדים שלכם...
קודם כל זה קשור מאוד.מה זה קשור להורים מה הביביסיטר עושה בשעה הזאת????
ואם אני מזכירה במקום בלי לקוחות כמעט, וברוב הזמן עושה שידוכים, כמו כמה שאני מכירה?
זה בסדר שלך יש דברים אחרים, ושאת לא אוהבת לעשות בייביסיטר.ספציפית אני גרפיקאית ועורכת וידאו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: