למצב של היום זה קצתאני לקחתי 15 לפני כמה שנים וזה היה נחשב יחסית הרבה
למצב של היום זה קצתאני לקחתי 15 לפני כמה שנים וזה היה נחשב יחסית הרבה
לא.זה כולל מקלחות?
מצויין כך צריך להיותלא.
במקרה הטוב השכבה
אתן מספרות כאן על צורך נואש וכו'...
בזמן שאני עובדת ב18 לשעה, אני יכולה לעשות עבודות אמיתיות בפי כמה לשעה
אז יפה שבאתי...
ועוד כמה שנים שנצטרך אנחנו ביבי סיטר נבכה על הסכום שנצטרך להוציא ובכלל על להשיגמצויין כך צריך להיות
לדעתי זה רק הולך וגדל הסכום הכסף שמבקשות ביבי סיטרועוד כמה שנים שנצטרך אנחנו ביבי סיטר נבכה על הסכום שנצטרך להוציא ובכלל על להשיג
פעם שמן קנולה עלה 3.5 ש"ח לבקבוק-------לדעתי זה רק הולך וגדל הסכום הכסף שמבקשות ביבי סיטר
אני זוכרת פעם זה היה 9 לשעה והיום רק מטפס
אם הילדים רגועים מבחינתי זה פרס לביבי סיטראני יודעת שזה לא אקטואלי להרבה, וגם אני הייתי בטוחה אי אז, שזה לא יתאים לי, אבל אחרי שהתחלתי נפתחו לי העיניים והערבי פנאי.
מכשיר בייבי סיטר, בתיאום עם שכנה של שמרי לי ואשמור לך.
אם הילדים באמת רגועים, ואולי גם לפחות ילד אחד מעל יל ארבע שאפשר להסביר לו והוא מבין ולא מפחד.
לי זה היה פתרון מעולה.
ועד היום יש לי שכנה שכשהיא יוצאת עם הגדולים, היא משאירה לי מכשיר בשביל הקטנים שלה.
בעוד כמה שנים זה תהיה פשוט פרנסה טובהפעם שמן קנולה עלה 3.5 ש"ח לבקבוק-------
אז בסופו של דבר העלייה היא בהכל.
כפרה עלינו ועל ארנקינו
אצל החילונים כבר היום משלמים 50 ש"ח לשעה ( בד"כ זה משהיא מבוגרת )בעוד כמה שנים זה תהיה פשוט פרנסה טובה
וזה היה מקצוע ביבי סיטר
אצל חילונים זה גם לשמור על הכלב חוץ מהילדיםאצל החילונים כבר היום משלמים 50 ש"ח לשעה ( בד"כ זה משהיא מבוגרת )
בתור בייבי סיטראני כמה וכמה פעמים קיבלתי אלי ילדים לביביסיטר
במיוחד כשיש תינוק בן כמה שבועות / חודשים שאי אפשר להשאיר עם ביביסיטר בכיתה ז' ח'... (גם אם היא אחותו)
וכן, זה היה עזרה משמעותית להורים שיכלו לצאת רגועים.
ועוד הערה, במיוחד לאמהות לילדים קטנים
כשאת מזמינה ביביסיטר, גם אם היא אחותך/גיסתך, תעשי שוב סיבוב בבית
ותחשבי בעיניים של בת- בחורה - משועממת...
אל תשאירי לה שום דבר מסקרן מול העיניים...
כשהילדים שלך קטנים ולא מבינים, הבחורה מבינה/סקרנית ולא אמורה לראות כל דבר!
אני יכולה להבין את מי שעושה את זהאני יודעת שזה לא אקטואלי להרבה, וגם אני הייתי בטוחה אי אז, שזה לא יתאים לי, אבל אחרי שהתחלתי נפתחו לי העיניים והערבי פנאי.
מכשיר בייבי סיטר, בתיאום עם שכנה של שמרי לי ואשמור לך.
אם הילדים באמת רגועים, ואולי גם לפחות ילד אחד מעל יל ארבע שאפשר להסביר לו והוא מבין ולא מפחד.
לי זה היה פתרון מעולה.
ועד היום יש לי שכנה שכשהיא יוצאת עם הגדולים, היא משאירה לי מכשיר בשביל הקטנים שלה.
זה בהחלט פראיריות.אצלנו בבני ברק בייביסיטר בתיכון בערך מכיתה י'/יא' כבר לוקחות 20 לשעה.
אולי רק באזור שלי.. אבל לא נראה לי.
בתור בחורה לפני בערך 6 שנים, לקחתי 15 והרגשתי פריירית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: