כנ"ל אצלנו.אצלנו בבני ברק בייביסיטר בתיכון בערך מכיתה י'/יא' כבר לוקחות 20 לשעה.
אולי רק באזור שלי.. אבל לא נראה לי.
בתור בחורה לפני בערך 6 שנים, לקחתי 15 והרגשתי פריירית.
כנ"ל אצלנו.אצלנו בבני ברק בייביסיטר בתיכון בערך מכיתה י'/יא' כבר לוקחות 20 לשעה.
אולי רק באזור שלי.. אבל לא נראה לי.
בתור בחורה לפני בערך 6 שנים, לקחתי 15 והרגשתי פריירית.
מצד אחד אנחנו רוצים את הילדים שלנו תמימים ושמורים.גם אני, בתור ילדה, תודה לד' שהייתי כזאת תמימה ושמורה.
קרה לי מקרה כזה.
כשראיתי את התגובה של אמא שלי הבנתי שזה משהו חמור.
לכן ההורים שלי חינכו אותי להתרחק מזרים ובפרט מגברים (כבר מגיל קטן ממש).מצד אחד אנחנו רוצים את הילדים שלנו תמימים ושמורים.
מצד שני, אנחנו רוצים שהם ידעו כשמשהו לא תקין.
לא פשוט להיות הורה.
אנחנו גם מחנכים את הילדים שלנו לא להיות לבד עם אדם אחד, להתרחק מזרים, לספר אם מישהו עושה משהו לא נעים וכו'. היתה הרבה פחות מודעות כשהייתי ילדה ואני לא ידעתי בכלל שיש מה לספר. מבחינתי, אבא של חברה שלי היה אדם מוזר. זהו. הוא עשה דברים מוזרים ואמר דברים עוד יותר מוזרים אבל לא הרגשתי שקרה לי משהו. לא הסתרתי את זה מההורים שלי, רק לא שיתפתי אותם כי לא ידעתי שיש מה לספר.לכן ההורים שלי חינכו אותי להתרחק מזרים ובפרט מגברים (כבר מגיל קטן ממש).
וגם מה שמאוד חשוב,
תקשורת פתוחה.
שהילידים יספרו מה שעובר עליהם.
אני סיפרתי לאמא שלי כמו שמישהי אמרה פה,
כי זה היה נראה לי מוזר שגבר זר מתענין בכאלה דברים ה"י.
צר לי לעדכן אותך,לכן ההורים שלי חינכו אותי להתרחק מזרים ובפרט מגברים (כבר מגיל קטן ממש).
וגם מה שמאוד חשוב,
תקשורת פתוחה.
שהילידים יספרו מה שעובר עליהם.
אני סיפרתי לאמא שלי כמו שמישהי אמרה פה,
כי זה היה נראה לי מוזר שגבר זר מתענין בכאלה דברים ה"י.
וזה מזעזע!!!צר לי לעדכן אותך,
אבל פסיכולוגים שמטפלים בנושא
אומרים שלמעלה מ 90% מהפגיעות הינם
ע"י אדם שמוכר וקרוב לילד...
כך שלחנך לפחד מזרים ברוב המקרים לא יעזור בכלל...
מחריד !!!וזה מזעזע!!!
ברור שלעשותמחריד !!!
אבל לא רואה טעם בלפחד ללכת לבייביסטר.
תמיד אפשר להתנות שרק האמא תקבל והאמא תבוא בחזור
למה לא לעשות ביביסיטרים?
אז מקסים שיש לך מישהו מקרבה ראשונהאני לבת שלי לא מרשה לעשות בייבי סיטר אחרי 10 וחצי על הפרנציפ. באמת למה להרוס לה את היום של מחר וגם על הרעיון שלא נשמע לי,
וגם אנחנו עצמנו כמעט לא הולכים זוגי לשמחות כי אין בררה, אחד יוצא קודם, ואז מתחלפים לאחר כך....
וכשיש ארוע חריג שבאמת אין בררה וצריך לשעה מאוחרת, מביאה אחינית או מישהי מקרבה ראשונה שתישן אצלנו
לא נשמע לי ללכת מאוחר בלילה וכו', בשביל, מה בשביל כמה גרושים ?אם בשוטף היא הולכת לישון ב12+++ אז איך קשור הרס היום הבא והרעיון שלא נשמע?
תקראי מהתחלהלא נשמע לי ללכת מאוחר בלילה וכו', בשביל, מה בשביל כמה גרושים ?
נכון, ולכן אנחנו מחנכים את הילדים שלנו שלמרות שרוב האנשים בעולם הם טובים, יש כאלה שהם לא, ולפעמים זה גם יכול להיות מישהו שכולם חושבים שהוא טוב או אפילו מישהו שהם מכירים ממש טוב, אז כל פעם שמישהו עושה להם הרגשה לא טובה, לא משנה מי, הם חייבים לנהוג כך וכך.צר לי לעדכן אותך,
אבל פסיכולוגים שמטפלים בנושא
אומרים שלמעלה מ 90% מהפגיעות הינם
ע"י אדם שמוכר וקרוב לילד...
כך שלחנך לפחד מזרים ברוב המקרים לא יעזור בכלל...
בשביל לעשות חסד עם יהודי?לא נשמע לי ללכת מאוחר בלילה וכו', בשביל, מה בשביל כמה גרושים ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: