במסגרת המהדורה המרכזית בהגשת יעקב גרודקה, מועמד דגה"ת לראשות בית שמש, שמוליק גרינברג בראיון
דווקא ברגע הדרמטי הזה, רגע לפני שגדולי הדור נכנסים, אנחנו שלפנו החוצה את שמואל גרינברג המועמד לראשות העיר בית שמש
יש פה התרגשות אדירה, סחף של המונים שמגיעים לכנס, אנשים לוקחים את הילדים שלהם, לבוא ולחזות במעמד הגדול, גדולי ישראל יהיו פה בעזרת ה' בשעה הקרובה, מדובר במעמד אדיר, מעמד היסטורי, שכל בית שמש מחכה לו. מגיעים מכל קצוות העיר. גדולי ישראל מטריחים את עצמם להגיע מחוץ לעיר כדי לעמוד ולדבר בדבר חובת השעה
עיני כל הארץ נשואות לבית שמש מה יהיה פה
אנחנו מאמינים שנגמור את הסיפור הזה הניצחון בסיבוב ראשון.
דגל התורה הולכת להיות המפגלה הגדולה ביותר בבית שמש אין חולק על זה מבחינת הנתונים. ומה שאנחנו יודעים הוא שגם הבאים אחריה הם בפער, הם לא במנדט אחד מתחת.
דגל התורה היום היא 15,000 קול.
יש לנו עבודת מטה דייקנו מיפינו פילחנו.
תהיה הפתעה ונגיע לשבעה מנדטים.
שלומי אמונים עם בעלזא חב"ד ברסלב וכל החסידויות מגיעים ל9,000-10,000 קולות. אנחנו נמצאים ב24,000-25,000 קולות רק מהבייס שלנו.
קח את החרדים המודרנים שמצטרפים אלי בחלקם, קח את החילונים שמצטרפים אלי חלקם, האמריקאים הדת"ל, אנחנו מטפסים מעל ה40%. אני לא רוצה שתהיה שאננות.
שמוליק הוא ממש מיינסטרים חרדי, למד בישיבות, היה עוזר של גפני, שותה רק קריסטל-שארית (...) הוא מדבר לבייס החרדי, וכמובן גם שלומי אמונים.
הגרמ"ה הירש לגרינברג: "אני מכיר אותך ואני יודע שאתה תטפל בכל הצרכים של כל הציבורים כולם ולכך נשלחת"
מכון מנדל מדובר על סיפור של לפני 18 שנה. ב5 שנים האחרונות יצא מכתב נגד המכון הזה. במכתב כתוב שהם אוסרים להשתתף במכון "מכאן ולהבא". בהדגשה במכתב. גדו”י במפורש לא פסלו למפרע מי שכבר למד שם לפני הוצאת המכתב.
המראיין: תחזור לכנס, אומרים לנו כבר עשרות אלפים שם-אתם לא מבינים איזה חשמל באוויר.