יש פילוח כמה ומי ממצביעי אבוטבול הצביעו בלוך בסבב ב?
יש פילוח כמה ומי ממצביעי אבוטבול הצביעו בלוך בסבב ב?
אין יום שבתון, וההצבעה מתחילה רק ב13:00אבל איך זה שאחוז ההצבעה ירד כ"כ בסבב ב
חשבתי שאצל החרדים זה פחות ישפיע...אין יום שבתון, וההצבעה מתחילה רק ב13:00
אם לא היו פתקי גרינברג בקלפיות חילוניות, הרי שטענת המטה הופרכה, כיון שהיינו רואים שאין לו השפעה על הציבור הכללי, אבל זה שיש בכל הקלפיות גם בלוך זה ממש לא מפריך את הטענה להשפעתו גם בציבור הכללי, ואני לא חושב שהיתה טענה שהציבור הכללי יצביעו רק לו...שזה קצת מפריך את טענת המטה של גרינברג על קהלים נרחבים והשפעה גם בציבור הכללי
צודקאם לא היו פתקי גרינברג בקלפיות חילוניות, הרי שטענת המטה הופרכה, כיון שהיינו רואים שאין לו השפעה על הציבור הכללי, אבל זה שיש בכל הקלפיות גם בלוך זה ממש לא מפריך את הטענה להשפעתו גם בציבור הכללי, ואני לא חושב שהיתה טענה שהציבור הכללי יצביעו רק לו...
זה אמנם כן מפריך את המחשבה שכל החרדים לגמרי הצביעו לו בסבב ב'.
אני לא יכול למחוק או לערוך, עבר הזמן ואני לא מנוי פרימיוםצודק
אני חשבתי שהציטוט שונה.
לא שמתי לב, תודה.
@אחג מחקתי את ההודעה שלי - אשמח שתמחוק/תערוך גם את שלך.
שטויות,מפלגת בני תורה עץ הצביעו בסבב הראשון לאבוטבול
בסבב השני לא הצביעו (1,700 קול)
אני אומר זאת מידיעה,שטויות,
מלא עץ בסיבוב ב הצביעו גרינברג
אני לא מכיר לא את בית שמש ולא את עצניקיה, אבל נשמע לי מוזר שהם טרחו לצאת מהבית ולהצביע אפילו שכולם ידעו שגרינברג לוקח בודאות.שטויות,
מלא עץ בסיבוב ב הצביעו גרינברג
לאהבת הדיוק.(1,700 קול)
אה. לאחר הכפולות, 1610.לאהבת הדיוק.
1572.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: