ברוררק לי זה נראה משחק שכל חברי הגוש 'כועסים' על ביבי לגבי פסקת ההתגברות?
נכון, ולא רקברור
הוא ממש "יאלץ" להעביר את פסקת ההתגברות רק כדי שלא ילכו לבחירות שישיות
גם את ביטול המשפט שלו יכפו עליו בעל כורחו...
מה שאומר שיהיה משפט אבל הוא יצא זכאינכון, ולא רק
קבלו גם את הסברא הזאת:
מורן אזולאי: יש ויכוח אם נתניהו אכן בולם כרגע את הקואליציה העתידית מכניסה
אלימה במערכת המשפט או שמדובר בספין. דבר אחד בטוח: מדובר בטקטיקת השוט. נתניהו
מחזיק בו מול מערכת המשפט דבר שעלול מראש להפוך אותה לחלשה, מפוחדת וזקוקה
לחסדיו. אם לא תתנהג בהתאם, ישחרר את ״המשוגעים״ מאחוריו להשתולל
עוד מליברמן בגל״צ: ״לקחנו את המנדט מ׳יהדות התורה׳ רק בגלל שלא חתמנו הסכם עודפים."
איש המספרים של דגל אברהם וובר התראין השבוע ליתד והוא אמר שם בין היתר שיש אפשרות להפסיד מהסכם עודפיםרק עכשיו ראיתי את העדכון הבא: (ואין לי מקום אחר להגיב חוץ מפה)
בולשיט. קשקשן. מי שמכיר את שיטת חלוקת העודפים של באדר-עופר, יודע שאין כזה דבר להרוויח מאי חתימת הסכם עודפים.
לא ראיתי את הראיון השבוע. הוא בעצמו הסביר בפעם אחרת שזה לא יתכן. רק במניציפלי שאין את שיטת בדר עופר.איש המספרים של דגל אברהם וובר התראין השבוע ליתד והוא אמר שם בין היתר שיש אפשרות להפסיד מהסכם עודפים
או שאני לא הבנתי, או ש'בחדרי' לא הבינו או שליברמן עצמו לא הבין את מה שהסבירו לו.רק עכשיו ראיתי את העדכון הבא: (ואין לי מקום אחר להגיב חוץ מפה)
בולשיט. קשקשן. מי שמכיר את שיטת חלוקת העודפים של באדר-עופר, יודע שאין כזה דבר להרוויח מאי חתימת הסכם עודפים.
למשל אגודת ישראל בבחירות האחרונות בירושלים הפסידה מההסכם עודפים שחתמה עם אריה קינג,לא ראיתי את הראיון השבוע. הוא בעצמו הסביר בפעם אחרת שזה לא יתכן. רק במניציפלי שאין את שיטת בדר עופר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: