והנה הסוד הראשון שלה,משוגעת אמיתית...
צפה בקובץ המצורף 1237277
לכתוב את ההודעה המצחיקה הזו,
ובמקום שישכחו ממנה ממשיכים לדבר עליה, או לצחוק עליה.......
והנה הסוד הראשון שלה,משוגעת אמיתית...
צפה בקובץ המצורף 1237277
הרצאה ראשונה בסדרה: איך לשבות רעב בלי להיות רעבהמשוגעת אמיתית...
צפה בקובץ המצורף 1237277
דרך מכובדת "לרדת מהעץ".......משוגעת אמיתית...
צפה בקובץ המצורף 1237277
שיוון בן הגוש שמתנגד למדינת ישראל היהודית ולבין הגוש שתומך בהמישהו יכול להסביר איך בדיוק יש 'שיוייון בין הגושים' ורק 'כישלון טכני' של אופן המנדטים בארץ...
זו שטות ושקר הכי מוחלט שיכול להיות
10% ממנו זה מחבלים, איך בדיוק גוש, אם חלק ממנו רוצה להשמיד את שאר הגוש??.. ואיך מפלגה שהיא 'ימין רך - מרכז' חלק מגוש עם חד"ש או מר"צ??!!
שקר שהתקשורת השמאלנית השולטת המציאה כדי לפמפם לנו ובעיקר לממשלה החדשה כל הזמן כדי שלא יעשו מה שהם באמת צריכים לעשות ומה שרוב העם בארץ בחר (ורוב ממש יהודי)
גוש שמתנגד לשלטון הימין ככה זה בפוליטיקהמישהו יכול להסביר איך בדיוק יש 'שיוייון בין הגושים' ורק 'כישלון טכני' של אופן המנדטים בארץ...
זו שטות ושקר הכי מוחלט שיכול להיות
10% ממנו זה מחבלים, איך בדיוק גוש, אם חלק ממנו רוצה להשמיד את שאר הגוש??.. ואיך מפלגה שהיא 'ימין רך - מרכז' חלק מגוש עם חד"ש או מר"צ??!!
שקר שהתקשורת השמאלנית השולטת המציאה כדי לפמפם לנו ובעיקר לממשלה החדשה כל הזמן כדי שלא יעשו מה שהם באמת צריכים לעשות ומה שרוב העם בארץ בחר (ורוב ממש יהודי)
ודאי שזה נכון.כך שגם אם חצי מהעם לא רוצה את נתניהו יותר מחצי מהעם לא רוצה את לפיד
דבר שמעניין והוא לא כתב אם אחוז החסימה היה יורד בחזרה ל2 %
ירידת אחוז החסימה הייתה משחררת מפלגות מאיחודים מאולצים, וממקסמת קולות.דבר שמעניין והוא לא כתב אם אחוז החסימה היה יורד בחזרה ל2 %
היה 61 לימין, כאשר ש"ס הליכוד הציונות הדתית יש עתיד המחנה הממלכתי ישראל ביתנו וחד"ש היו יורדות במנדט,
אבל המנדט ה61 היה מגיע רק בזכות שאין הסכמי עודפים במפלגות הערביות,אבל אם שניים מהם היו חותמים בינהם שוב היו יורדים לשישים שישים. והליכוד היה יורד במנדט נוסף.
תקנו אותי אם אני טועה.
לא ידעתי על ההסכם עודפים בין יש כיוון לפיראטים,
ודאי. אני אמרתי לפי הנתונים העכשווים.ירידת אחוז החסימה הייתה משחררת מפלגות מאיחודים מאולצים, וממקסמת קולות.
מלבד המעבר הכמעט וודאי של שקד,
ריצה נפרדת של אגודה, דגל, סמוטריץ, בן גביר, הייתה מביאה להם קרוב לוודאי יותר ממה שהם קיבלו.
אמר לי מישהו שהלך ומצא טעויות,@ליטאי פשוט מה אומרים מקורותיך בדגל יש סיכוי מישהו שם בכלל עובד ע"ז או רק כאן בפרוג?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: