לא בדיוק. יש מנדט מעודפים ויש מנדט מהסכם עודפים.בגלל העודפים הללו ש"ס קיבלו מנדט נוסף
לא בדיוק. יש מנדט מעודפים ויש מנדט מהסכם עודפים.בגלל העודפים הללו ש"ס קיבלו מנדט נוסף
הקרדיט הגדול לקמפיין השבת של ג'.שההישג של ש"ס הוא ענק,
יש סיפור מבאר שבע שפעילי השבת פתחו שולחן ליד שולחן של ליברמן, והנציגה של ליברמן השתכנעה לג' וכל מי שהגיע לשולחן שלה נשלח לשולחן של ג'הקרדיט הגדול לקמפיין השבת של ג'.
זה הציל קולות מלזלוג לבן גביר...
באמת מעניין מה היו עושיםראש הממשלה החליפי נפתלי בנט, הודיע לראש ממשלת המעבר, יאיר לפיד, על כוונתו להתפטר מתפקידו בימים הקרובים.
היא כנראה ידעה שבסוף המנדט יחזור לליברמן בהסכם עודפים....יש סיפור מבאר שבע שפעילי השבת פתחו שולחן ליד שולחן של ליברמן, והנציגה של ליברמן השתכנעה לג' וכל מי שהגיע לשולחן שלה נשלח לשולחן של ג'
דוקא כן כי נראה לי שהמועמד ה11 הוא מגור ועכשיו כבר לא יכנס בנורווגיבעצם, לגור זה לא משנה מה התוצאות העיקר ברכת הצדיקים ...
אבל לגבי יהדות התורה, אמנם היה גידול ענק במספר הקולות אבל...
בכנסת ה23 מספר הקולות היה 274,437
כנסת 24 היה 248,391
כנסת 25 הנוכחית 280,125,
מה שאומר שהיא הצליחה להחזיר אליה את הקולות האבודים של הבחירות הקודמות בתוספת גידול טבעי,
במ"ע 600-700לי מעניין כמה קולות עברו מג לש"ס
אני אישית מכיר הרבה
נתוני הצבעה גבוהים לא אמורים להשפיע על 6000 הקולות, א"כ להיפך, הם אורים להשפיע רק על מספר מנדטיםובעיקר למרות אחוזי הצבעה גבוהים בכל הארץ הצליחה המפלגה להוסיף 6000 קולות
כמובן!נתוני הצבעה גבוהים לא אמורים להשפיע על 6000 הקולות, א"כ להיפך, הם אורים להשפיע רק על מספר מנדטים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: