פוליטי בחירות לכנסת ה-25

הצבעת כבר?

• יהדות התורה

• ש"ס

• ציונות הדתית

• הליכוד

• הבית היהודי

• אחר

• לא הצבעתי

• אסור להשתתף!

• אין לי זכות הצבעה

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
מצב
הנושא נעול.

זבון וזבין

משתמש מקצוען
עמית סגל על ניצחון הימין גם במספר הקולות לפני חלוקת המנדטים: מפלגות שתמכו בממשלה בראשות נתניהו - 50.04% מהמצביעים. מפלגות שהתנגדו (כולל בל״ד) - 49.96%.

תוספת ממני: זה מאוד חשוב כלפי תודעת הניצחון - שלפיד לא יוכל להצטדק שרק בגלל אחוז החסימה ביבי ניצח (כמו שאמרו בסבב הראשון שרק בגלל שהימין החדש לא עבר - הגוש הפסיד - אבל באמת העם עם נתניהו....)

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
מותר להחזיר אותה לגוש ????
גם אם נרצה לא כ"כ ריאלי..
מה שבטוח - אם היא סיימה את הקריירה שלה בביזיון כזה באמת בכוונה בשביל גוש היהודי-מאמין - אולי יתקן לה את מעלליה בשנה האחרונה.. (כלפי שמיא, לא חושב שיש אנשים בעלי הגיון שיכולים לסמוך על אדם כזה בפוליטיקה)

מרשמלו

מנהלת איש את רעהו מנהלת פורום נשים
מנהל
מנוי פרימיום
אני לא כ"כ בקי במספרים המדויקים- אבל ככה"נ מי שהכי צדקה בכל מערכת הבחירות זאת איילת שקד שטענה שבלעדיה אין לביבי 61....

אם בוחריה לא היו מגיעים לקלפי - מרצ הייתה עוברת ויתכן שגם בל"ד ואז ביבי היה גומר ב-60...

מותר להחזיר אותה לגוש ????
המהלך שלה היה מתואם עם נתניהו.

-חיה-

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
יוסי אליטוב: אני לא שולל פרישה של ליברמן מהחיים הפוליטיים
וואו!
אני מרגישה כמו בסוף של סיפור מתח שבו הטובים מנצחים והצד הרע בא על עונשו.
מרגיש כמו איזה פורים שצץ באמצע חשוון, רק הגאולה חסרה פה.
שרק ימשיך ככה!

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
וואו!
אני מרגישה כמו בסוף של סיפור מתח שבו הטובים מנצחים והצד הרע בא על עונשו.
מרגיש כמו איזה פורים שצץ באמצע חשוון, רק הגאולה חסרה פה.
שרק ימשיך ככה!
עכשיו צריכים לראות אותנו ממשיכים להתפלל ולבקש באותה העוצמה את הישועה האמיתית
ושלא נחשוב לרגע שהגענו למצב הריאלי והטוב שלנו כיהודים שומרי תורה ומצוות..

ציני בכיר

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
יוצרי ai
המהלך שלה היה מתואם עם נתניהו.

יש מקור או שזה ניחוש?
עמית סגל: זוכרים את התכתשויות הטוויטר בין גלאון שקד? אז שקד בהתמודדותה שתואמה עם הליכוד בשבוע האחרון כנראה הפילה את מרצ והעלתה את גוש הימין ב-3 מנדטים.

שירית אביטן 'גלובס': נשים עוד משהו על השולחן ששווה לחשוב עליו: היה תיאום מלא בימים האחרונים בין שקד לליכוד. המירוץ של שקד עד הסוף גרע ממצבת המנדטים של גנץ ושירת את ניצחון הימין. מה המחיר? נדע בקרוב.

נערך לאחרונה ב:

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
בעיקרון הוא לא בדיוק התחיל עדיין.....
בפועל הוא נחתם עם ערבויות האמריקאיות.
הלוואי ויהיה את האומץ לבטל אותו, לא רואה סיכוי שזה יקרה. זה כמו עכשיו לבטל את ההסכם שלום עם מצרים והכרזה על האי סיני שהוא שלנו (אגב, שם יש מלא נפט שגם בטיפשות עצומה נתנו במתנה מיותרת למצרים)

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה