פה בסוף העמוד למטה יש..אפשר להעלות לפה קובץ אקסל לפי ערים
תודה
חסום לי אפשר כקובץ מצורףפה בסוף העמוד למטה יש..
javascript: window.open('https://media25.bechirot.gov.il/files/expc.csv?','name','height=100, width=100,toolbar=no,directories=no,status=no, menubar=no,location=no,scrollbars=yes,resizable=no,top='+(window.screen.height/2 - 100/ 2)+', left=' + ((window.screen.width - 100) / 2));return false;Target='_blank'
כבד מידיחסום לי אפשר כקובץ מצורף
תודה
שים לב שזה לא כלכך מדויק זה רק לפי קולות לא כולל שכלול המדגמים...
חסום לי אפשר כקובץ מצורף
תודה
קצת מורכב לחשבן כי צריך להוריד את ה1.43 הבלתי רלוונטיים (חוץ מאלי אבידר).מעניין אם יהיה רוב לימין ב popular vote. כרגע על 50.04, בהחלט יכול להשתנות בכפולות.
התאחדות הספרדים שומרי תורה תנועתו של מרן הרב עובדי | שס | 3.56% | 1,879 |
---|---|---|---|
ישראל ביתנו בראשות אביגדור ליברמן | ל | 3.53% | 1,860 |
יהדות התורה והשבת אגודת ישראל - דגל התורה | ג | 0.81% | 429 |
---|
ממה שזכור לי שפורסם כאן בבחירות האחרונותיש למישהו אפשרות להשיג את ניתוח התוצאות במעטפות הכפולות בבחירות קודמות?
כמה אחוזים מרצ קיבלה?
זה הנתון הכי חשוב עכשיו האם יש סיכוי שיקבלו באזור ה3.5-4 אחוזים בקלפיות האלו...
(אם וובר מדגל התורה נמצא כאן הוא ידע להגיד את זה בע"פ...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: