נכון אבל הרבה מאוד שמנסים נוטשים את העניין די מהר ולכן כדאי לחכות לפני שפועליםולי היו חברים שהתחילו בתור בחורים , ורובם כיום מעשנים עד מעשנים כבדים , אף אחד לא מתחיל בגיל 30 , הישיבה זה הגיל שמתחילים .
נכון אבל הרבה מאוד שמנסים נוטשים את העניין די מהר ולכן כדאי לחכות לפני שפועליםולי היו חברים שהתחילו בתור בחורים , ורובם כיום מעשנים עד מעשנים כבדים , אף אחד לא מתחיל בגיל 30 , הישיבה זה הגיל שמתחילים .
לא יודע מי החברים שלךולי היו חברים שהתחילו בתור בחורים , ורובם כיום מעשנים עד מעשנים כבדים , אף אחד לא מתחיל בגיל 30 , הישיבה זה הגיל שמתחילים .
בלת"ק.מה אמורה להיות ההתייחסות מצד ההורים?
מדובר בגיל צעיר יחסית, קטין. ניסיתי לברר מי רוכש לו את הסיגריות והאם הוא רוכש אותם בעצמו ואז מי שמוכר לו עובר על החוק ולפעול בכיוון הזה.
עד כה ללא הצלחה.
להתעלם לא נשמע דרך טובה לגרום לילד לא לעשן...@איש אחד הלך עלמה ולמה סמיילי כעוס בבקשה?
חזק !!!סמיילי כעוס
לא נועד לגרום להפסיק לעשן(למיטב הבנתי התכוונו שאין אפשרות לגרום לו להפסיק לעשן)להתעלם לא נשמע דרך טובה לגרום לילד לא לעשן...
לא היה כתוב דבר כזה בהודעה המקוריתלא נועד לגרום להפסיק לעשן(למיטב הבנתי התכוונו שאין אפשרות לגרום לו להפסיק לעשן)
יש בזה משהוההתעלמות כדי לא לגרום בלאגן סביב זה שיגרום לו לכעסים
ולהכיר בזה שהילד מעשן זה גם לא טוב
ולכן שב ואל תעשה עדיף
במחילה איזה שטויות!בלת"ק
כמעשן כ 18 שנה ברור שזה לא בריא
אבל קצת פורפורציות
יש יותר סיכוי להיפגע בתאונת דרכים
כמשל החכם
על ההוא שעשה דיאטה וכמעט לא אכל שום דבר מתוק ושמר על הבריאות
בכדי להאריך ימים
ונעבך מת מתאונת דרכים
ומה שבטוח שההתעקשות של ההורים רק תחמיר את המצב
הילדים של היום (ולא רק) הם דור של פרנציפ
רק ברוגע וסבלנוווווות יש סיכוי לראות תוצאות טובות
אפשר שיחה עם אישתך??אגב- היום, 20 שנה אחרי, ב"ה נגמלתי לחלוטין מה שאישה יכולה לגרום לבנאדם לעשות, אף אחד אחר לא יכול
זה נשמע מענייןוהרופא של הגר"א פילץ טוען ש6 שנים מחזק את הריאות באופן לא רגיל
בדגש על 'לדעתך'ואני אוסיף שלדעתי בתור בחור בישיבה גדולה יש לעישון גם מעלות נפשיות ולא רק חסרונות
ממש לא נכון, כל סיגריה גורמת נזק בלתי הפיך לסיסי הריאה, רק שסיגריה אחת זה ממש בפרומילים מהריאה.ע"פ רוב המחקרים שמעשנים לתקופה של 5 שנים זה לא גומר את הריאות
בפיקוח נפש הלך אחר הרוב.והרופא של הגר"א פילץ טוען ש6 שנים מחזק את הריאות באופן לא רגיל
איבדת אותי לגמרי.ואם הייתי יודע בוודאות שהילדים שלי יפסיקו לעשן שהם מתחתנים הייתי ממש משדל אותם להתחיל בישיבה גדולה
זה תורם הרבה וגם בפשטות ע"פ רוב המחקרים שמעשנים לתקופה של 5 שנים זה לא גומר את הריאות
לפעמים צריך להיות חכם. לראות הלאה לטווח הארוךלהתעלם לא נשמע דרך טובה לגרום לילד לא לעשן...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: