הם יקפצו על הטרמפ ופשוט יעלו מחריםשלא ישימו לב על העליית המחירים... וד"ל
במילה אחרת ינצלו
הם יקפצו על הטרמפ ופשוט יעלו מחריםשלא ישימו לב על העליית המחירים... וד"ל
הוא מפסיד כך כ25% מהמכירות של הכובעים למה שידחוף את הקסקטים??לא התפלא שכל הרעיון והיחצנו"ת של הקסקטים
מגיע מהיבואן .(היחיד) שהשתלט על יבוא ומכירת כובעי סמט (איפה הרשויות לבדיקת ה'קרטל')
שלא ישימו לב על העליית המחירים... וד"ל
אצלנו במשפחה מי שהתחתן בשנתיים האחרונותמתי יעשו עצומה על השטריימלים...
בזמני (לפני כ-15 שנה) זה עלה 6,000 והבנתי שהיום זה הגיע ל-10,000 ש"ח !!!
10,000 הלואימתי יעשו עצומה על השטריימלים...
בזמני (לפני כ-15 שנה) זה עלה 6,000 והבנתי שהיום זה הגיע ל-10,000 ש"ח !!!
אתם לוקחים משכנתא לחתונה ?!?!10,000 הלואי
עומד בין 12,000 ל25,000
אנשים מהסטנדרט פחות ישלמו 25,00010,000 הלואי
עומד בין 12,000 ל25,000
אצלנו במשפחה מי שהתחתן בשנתיים האחרונות
ממש לא קנו ב10,000
המינימום היה 12,000 ובסביבה היו כאלה שגם עשו ב18,000
גם זו נקודה שצריך לטפל בה, ודחוף
10,000 הלואי
עומד בין 12,000 ל25,000
אח שלי מתחתן עכשיו והוא קנה ב8000 ₪ ורוב השיעור שלו נא בין המחירים האלה (אמנם כשקניתי את השטריימל שלי זה עוד עלה 4000 ₪ ועוד היו יותר זולים בשוק, אבל עדיין...).אנשים מהסטנדרט פחות ישלמו 25,000
אבל זה בהחלט מחיר הזיה..
תשאלו את אחיך שמתחתן, מה הסטנדרט מחירים אצל רוב החבריםאח שלי מתחתן עכשיו והוא קנה ב8000 ₪ ורוב השיעור שלו נא בין המחירים האלה (אמנם כשקניתי את השטריימל שלי זה עוד עלה 4000 ₪ ועוד היו יותר זולים בשוק, אבל עדיין...).
אף אחד לא ביקש ממכם להפוך את השטריימל החסידי הקדוש שחבשו רבותינו לבגד אופנתי שמתחרה עם הפיאות של הנשים.
רבותי, גם אנחנו נסחפנו... המחירים עולים וזה באמת נקודה כאובה, אבל הרדיפות שלנו על הקרוינען והגוונים וכל השטויות מסביב גם העלו לנו את המחיר.
לא כתבתי מתוך השערה, כתבתי מתוך מה שהוא אמר לי.תשאלו את אחיך שמתחתן, מה הסטנדרט מחירים אצל רוב החברים
אחי התחתן לפני 10 שנים, קנה ב8,000 שאז זה היה וואו
היום זה ממש הפושטים
אולי גם תלוי על איזו רמה הולכים..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: