זה עניינים של רוחניות ללכת בירושלים עם פאות למטהואם יקרה גם לא נורא,
כמו למשל בגור שאלו שגרים בירושלים הולכים עם הפיאות לכיון מטה והשאר מחביאים מתחת לכיפה
קשור לענין הרבי
זה עניינים של רוחניות ללכת בירושלים עם פאות למטהואם יקרה גם לא נורא,
כמו למשל בגור שאלו שגרים בירושלים הולכים עם הפיאות לכיון מטה והשאר מחביאים מתחת לכיפה
ככה זכרתי ברגע הראשוןבבעלזא לובשים את זה עד סוף שיעור א', שזה אומר שנה וחצי\שנתיים
אכן, מבחינה כלכלית ברור שעדיףאז בעזרת השם תהיו אמאל'ה גדולה ותבינו טוב את העניין וכמובן המצלצלים ידברו בעד עצמם.
במקום לקנות שני כובעים מיד בבר מצוה אחד לשבת ואחד לאמצע השבוע ואז זה נהרס מהר בחיידר כי לא יודעים לשמור אז קונים רק כובע אחד,רק בשבת הם כן חובשים כובע חסידי
מה עם שבת גם קסקט או גם כובע ויצא שכרו בהפסדו
באמת ככה נהוג שם?בבעלזא הבחורים נראה לי לובשים את זה ארבע שנים ראשונות
2 שניםבאמת ככה נהוג שם?
מה זה קסקט?
לא נורא..זה רק בבני ברק?
ממש מעניין, שני בני דודים באותו גיל מערים אחרות יפגשו, אחד עם קסקט ואחד עם כובע???
איזה יהודי ומתוק!!!
אצלכם יש כובעים זולית יחסית כובע סאמט אלע ל1500 ש"ח לכובע זה טירוףאיזה יהודי ומתוק!!!
אני ליטאית, הלוואי שגם אצלנו היה נכנס...
על חשבון מי זה במקרה הזה ?או שהם מוכנים לחסוך רק על חשבון השני.
אצלכם יש כובעים זולית יחסית כובע סאמט אלע ל(1500 ש"ח) 1200 ש"ח לכובע זה טירוף
אהבתי!קראתי בסוכות שעבר כתבה בעיתון בקהילה עם איזה עסקן מבעלז
ושם הוא אמר שכל מה שאדמו"ר החליט למרות שהיו לכך מתנגדים רבים
לבסוף כולם ראו שהוא צודק
נ.ב. אני לא שייך לחסידות הנ"ל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: