שייקי ליכטר
משתמש פעיל
דוקא אני יותר אוהב את הקסקטים זה יותר חמוד.בתכלס, הקסקטים האלה די מכוערים בעיניי,
מקווה מאוד שעד שהבנים שלי יהיו בגיל בר מצווה, מחירי הכובעים יוזלו משמעותית וכל העם יחזור לזה בשמחה וששון..
דוקא אני יותר אוהב את הקסקטים זה יותר חמוד.בתכלס, הקסקטים האלה די מכוערים בעיניי,
מקווה מאוד שעד שהבנים שלי יהיו בגיל בר מצווה, מחירי הכובעים יוזלו משמעותית וכל העם יחזור לזה בשמחה וששון..
אצלנו זה לא ילך,@בן ציון הלמ
תעשו את זה גם אצלכם כפי מה שהבנתי אצלכם הבחורים של הבר מצוה גם דורשים כובע שעולה 800 פלוס.
בא נראה. מה שלא יעשה השכל יעשה הזמן.זה לא רק ל10% כי היו רוצים שכולם יעשו את זה אבל אי אפשר לכפות עליהם אז מתחילים את זה מהבר מצוה וימשיכו את זה לכל החיים עד שבעוד 20 שנה כל הציבור כבר ילכו עם זה.
ואצלנו לא יגידו הבחורים לאבא ללכת עם קסקט?אצלנו זה לא ילך,
אם כבר הילד יגיד לאבא ללכת עם קסקט...
ואם יקרה גם לא נורא,זו יוזמה שהתחילה בבני ברק ומתרחבת לכל הארץ,
כך שלא יקרה שבני דודים משני ערים יפגשו ואחד עם קאפלוטש ואחד עם קסקעט
ובעז"ה בשנה שאלחר מכן היוזמה תעלה לישיבות בעז"ה
לאלה שחששו...ואם יקרה גם לא נורא,
כמו למשל בגור שאלו שגרים בירושלים הולכים עם הפיאות לכיון מטה והשאר מחביאים מתחת לכיפה
זה כבר עלה בשנים האחרונות מ75 למאה פלוס והיום אני כבר לא יודע איפה זה בדיוק אוחז אשמח לעדכוןהאם זה לא יגרום למחיר הקסקט לעלות ?
בתקופה הראשונה אחרי הבר מצוה הכובעים נהרסים הרבה יותר מהר עד שהבחורים הצעירים מתרגלים.הפיתרון הינו רק 10% כי מגיל ישיבה קטנה יחזרו ללבוש כובע רגיל לכן לא נראה לי שזה מה שיוזיל את הכובע
אבל עם כל זה הינו חיסכון גדול להורי בחור הבר מצווה
מכוערים????בתכלס, הקסקטים האלה די מכוערים בעיניי,
אז בעזרת השם תהיו אמאל'ה גדולה ותבינו טוב את העניין וכמובן המצלצלים ידברו בעד עצמם.בתכלס, הקסקטים האלה די מכוערים בעיניי,
רק בשבת הם כן חובשים כובע חסידיזה עניין של הרגל בלבד איך זה נראה,
אני מאוד אוהבת את הקסקט,
ועוד יותר אוהבת שיש לבוש מיוחד לשבת
בבעלזא הבחורים נראה לי לובשים את זה ארבע שנים ראשונות
וזה פשוט יפה מאוד.
בבעלזא לובשים את זה עד סוף שיעור א', שזה אומר שנה וחצי\שנתייםבבעלזא הבחורים נראה לי לובשים את זה ארבע שנים ראשונות
וזה פשוט יפה מאוד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: