אז אתם מוזמנים לדייק את פותחת האשכול.אפשר להגיד-איך יתכן שיש מנהלים חרדים שלא מתנהגים כראוי
מי שענה לה דן על התופעה. כך להבנתי.
ולהכליל תמיד לא טוב, בהחלט.
אז אתם מוזמנים לדייק את פותחת האשכול.אפשר להגיד-איך יתכן שיש מנהלים חרדים שלא מתנהגים כראוי
יכולה להגיד לך שאני בחיים האישיים שלי לא משתפת אף אחד וזה לא מנע מהבוסיות להיות קשוחות ולא נעימותושלא תבינו לא נכון, אני לגמרי מבינה שכל אישה עוברת דברים/תקופות בחיים שצריך גמישות והכלה.
וזה בסדר, אבל יש מצבים שזה טו מאצ' או לא בול בזמן המתאים, ושם המקום שלי לעמוד על שלי..(אמורה...)
ורוב המצבים היו נפתרים אם הייתי גבר
רק רציתי להגיד שבוסית לא מחייב שהיא יותר קשה. או רעה. זה פשוט קשר אחר - ומצפים למשהו אחר!!!
שאני עם חום \לא מרגישה טוב.כבוסית
הרבה פעמים אני אומרת שאולי כדאי שאני אביא מנהל צוות -- (אם העובודת שלי מסתובובת כאן, הן יכולות להרגע, זה לא יקרה ככל הנראה)
כי מדרך הטבע הן בוכות ומספרות על כל כאב בטן ומה עובר עליהם ביום יום (וזה בסדר , זה נורמלי. אנחנו די חברות..) אני גם מספרת להן
אבל זה גם מעמיד אותי כבוסית מול הרגש וגורם להחלטות לא נכונות לעסק לפעמים. מסכימה ומכילה על חשבון תפוקת עבודה.
ולפעמים המציאות היא שעכשיו אני פחות יכולה לרחם (או כן לרחם אבל לא להסכים) ואני חייבת אותה במצב איקס. ו/או לא יכולה לוותר כרגע על משהו שביקשה . - ואני יכולה בשניה להפוך לחסרת אכפתיות ורעה... (מה שאני מממשש לא רוצה להיות)
מה שלא היה קורה מול בוס, כי הוא לא יודע מה היא עברה ... כי לא מספרים כל דבר... הקשר הוא שונה
אז יש פלוס ענק שיש דיסטאנס בין בוס לעובדת מה שלא יכול להיות בקלות בין בוסית לעובדת...
ושלא תבינו לא נכון, אני לגמרי מבינה שכל אישה עוברת דברים/תקופות בחיים שצריך גמישות והכלה.
וזה בסדר, אבל יש מצבים שזה טו מאצ' או לא בול בזמן המתאים, ושם המקום שלי לעמוד על שלי..(אמורה...)
ורוב המצבים היו נפתרים אם הייתי גבר
רק רציתי להגיד שבוסית לא מחייב שהיא יותר קשה. או רעה. זה פשוט קשר אחר - ומצפים למשהו אחר!!!!
אבל שוטרת היא באמת יותר רעה משוטר תבוא השוטרת ותגיד את שלה ----
יכול להיות שאת צודקת.מה שאני מבינה זה שדנו פה לגופה של תופעה ולא לגופו של אדם.
ואם יש בעיה, לפעמים הצפה שלה עוזרת בפיתרון,
אם יקראו את האשכול הזה כמה בוסים או בוסיות חרדיות
אולי משהו בהסתכלות שלהם ישתנה?
איך יבוא ציבור ויעלה בעיה קשה ונפוצה אם אסור לדון עליה?
איך יבוא פיתרון?
מדובר על אנשים שסובלים.
שאני עם חום \לא מרגישה טוב.
אני מעדיפה להתקשר לבוס-שיחה של 15 שניות והוא אומר:" תרגישי טוב".
הבוסית עוד לפני שהיא שומעת את הקול שלי:"לא אין מצב שאת לא מגיע היום!!"...
בבקשה מצאו את ההבדלים.
ויש לי עוד דוגמאות.
בסוף מי שסובל מההתנהגות הזאת זה הבוסית עצמה כי בסוף היא צריכה את העובדים שלה ובזכותם היא בוסית.
נכון שיש לכל אחד מחליף אבל אם ההתנהגות לא משתנה העובדים מתחלפים כמו גרביים.
לא כתבתי את זה סתם.
נכון מאודמסיבה פשוטה שישנו אחוז גבוהה בציבור החרדי שסולם הערכים שלו מציב רף אחר של ציפיות וערכים,
אם חילוני מצוי מודד עבודה לפי סכום כסף וכבוד, אישה חרדית תבדוק אותה לפי סביבה חרדית וקירבה לבית כי היא לא בהכרח תרשה לעצמה לעבוד במקום שנוגד את השקפת חייה גם ם העיסוק הספציפי שלה לא מוגדר ככזה.
כי עבודה באה לשרת משהו אחר גבוהה יותר ולא שאנחנו נשרת אותה.
וקדימה להתנפלות..
אולי כןזה היה קורה במקום חילוני?
יותר בכיוון של לאאולי כן
אולי לא
תלוי באופי של המנהלת
הרעיון נכון.מסכימה..
המלצה לאנשים אלו,
לא ללכת כסומא אחר סיסמאות, והוראה לרבים..
אלא ללכת לרב שמכיר אותם באופן אישי , להראות לו את התלושים..
ולספר על מצבם הכלכלי הדחוק ומטה....
הרבה פעמים בהוראה פרטית, הם קיבלו הוראה הפוכה לגמרי מההוראה לרבים (מסיפורים ששמעתי בגוף ראשון...)
השני זה לא קשור מגזרית.מה זה "השני"?
לפי הידוע לי אנחנו חרדים שדנים בתופעה שרווחת בקרב הציבור החרדי.
אנחנו הם "השני".
יפה ולכן ציינתי-נכון מאד, אבל זה מצד העובד, זה לא אומר שהמעסיק חייב בהכרח לנצל את הקונפליקט הזה לטובתו.
חיסכון כספי לא חייב לבוא ע"י ניצול חולשות של העובדות שלך.
זה לא אומר שככה זה אמור להיות וזה עצוב וכואב שככה זה.
אבל זה בדיוק מה שקורה וזו הסיבה לכך.
סליחה אבל זה שטויות.כבר אמרו לעיל שמנהלת חרדית מכירה את הנקודות חולשה של העובדת החרדית וככה יותר קל לה להכאיב שם, תוסיפי לזה את העובדה שהעובדת החרדית מצפה ממנה להבנה יתירה (גם אם זה לא מוצדק), והנה לך סיבה טובה להרגשה רעה..
לא דומה לא כמעט.ומי אמר שקבלת יחס טוב מבוס חרדי לא נועד לאותה מטרה?
מי שלמרות הכל בוחר לנצל כנראה שזה לא באמת כואב לו, מי שכואב לו באמת לא מנצל.נכון מאוד
לכן זה יותר כואב, שאתה חלק מהציבור הזה, ומכיר את השיקולים שלהם ובכל זאת בוחר לנצל...
הבוסית שלי היא חרדיתתתקשיבו ...
קודם כל אני יקדים שאני לא מכלילה....
ושאני אוהבת את הציבור החרדי על כל גווניו ציבור עם מידות! היכפתיות! וערכים!
מה שבציבורים אחרים בישראל יש פחות...
רק שתמיד יש מה לשפר ואני מקווה שזה יהיה לטובה הביקורת! ולא לקנטר ח"ו. מקווה שאני טועה
ישנה תופעה שקיימת של חרדים/יות שמגיעות להיות ראשי צוות או כל עמדת ניהול אחרת הם מתנהלים
בשתלטנות יתר כוחניות נצלנות ואפי' דורסנות! סורי על הבוטות(אני תולה שזה מגיע מחוסר מודעות וידע אבל למה השכירות צריכות לסבול
אני מתוקף תפקידי עברתי כמה עבודות וראיתי המון ב"ה...
יש משהו בציבור הכללי... לא שזה מגיע בהכרח ממידות אלא מהבנה וכדאיות שלא תמיד מצליחים עם כוח ודורסנות
זה אולי מגיע מניסיון ? או למידה?
מה שבציבור שלנו נראה שאין!! וחבל. אני יכולה לעלות לכם פשוט סיפורים על שתלטנות וחוסר הבנה מה המקום של שכירה...
ויש עוד נקודה!
שפשוט אנשים שוכחים מהיכן הם הגיעו!!
שפעם הם היו גם בעמדה יותר נמוכה!! ורק שהם מצליחים ושיש תחתיהם שכירות הם משנים את עורם וצבעם...
למה??
ממכם הכי מצופה להבין את המורכבות ....
שיש גם ככה נצלנות כלפי האישה החרדית שהיא המפרנסת היחידה !!
תהיו אחים/יות
אל תינטשו.....
נכתב מכאב אחרי שעבדתי תחת כמה בוסיות חרדיות
והצטערתי שלא נשארתי תחת האלו מהמגזר הכללי..
אל תדקדקו עם כל מילה תפסו את הרעיון נכתב מסערת רגשות!!!
מקווה שזה יהיה לתועלת!!!
מניין לך כל זה?לא דומה לא כמעט.
לא באחוזים, לא באיכות ובטח שלא לאותה מטרה.
את פתחת את הנושא, אם אני חושב שאת טועה אז מותר לי לחלוק עלייך, במיוחד בנושא כזה - כדי שגפ העובדות במקומות חרדיים לא ייפלו בזה.ובבקשה אין צורך להרחיב את האופקים בנושא הזה כאן-זה לא מתאים.
רק נתתי לפותחת האשכול עוד נקודה למחשבה לפני שהיא כועסת על חצי עולם.
לכבד כןתכבדו את העובד/ת שלכם, תתיחסו אליהם כשווים!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: