דרוש מידע אתם משרים את הדגים בלימון נכון?

יוא"ב ארז

משתמש פעיל
השריית הדג לפני הבישול והתיבול במיץ לימון או חומץ ומעט מלח למשך כעשר דקות ולשטוף מוציא ממנו את הטעם הטפל שבדג (מכירים את זה שאתם אוכלים דג ואוי זה טעם של ים...) במהלך הפילוט של הדג ואריזתו במפעל הדג מונח על מגשי ענק ובריכות מי ים שגורמים לטעם שלו להיפגם מעט בטעם עמוק של דגים (ריח של ים) וכדי לתקן את זה משרים זאת לפני התיבול עם מה שהוצע לעיל...
בלי הרבה טרררם לזה זה מיועד.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה