לא רק מעצבן, הם צריכים לשלם דמי ועד בית!תאר לך שיתברר שהוא חושב שהדירה מחולקת וזה לא חוקי ומעצבן אותו
לכאורה כאן נעוצה האי הבנה
לא רק מעצבן, הם צריכים לשלם דמי ועד בית!תאר לך שיתברר שהוא חושב שהדירה מחולקת וזה לא חוקי ומעצבן אותו
מתנצל אם הייתי קצת בוטהצודק חבל שהגבתי
אין@ר.א.א יש עוד דיירים שהוסיפו שמות לת.ד. שלהם?
הוא יודע טוב מאוד שהדירה לא מחולקת ושזה אנחנו המשפחהלעניות דעתי יותר נעים לשמוע ממנו במה המדובר מאשר לפתוח חזית.
תאר לך שיתברר שהוא חושב שהדירה מחולקת וזה לא חוקי ומעצבן אותו, ואז פשוט תסבירו את האמת ותפרדו לשלום.
אם הוא טרחן, אפשר להתקשר לפלאפון ולנתק כשהטרחנות מתחילה, אחרי משפט של "אוי נגמרה הבטריה"
הוא יודע שאתה חתן של...?הוא יודע טוב מאוד שהדירה לא מחולקת ושזה אנחנו המשפחה
כןהוא יודע שאתה חתן של...?
עוד אפשרות- הוא ממגזר שמאוד אכפת לו מהנראות של השטח המשותף, והדבקת השמות יוצרת מראה מבולגן, עם קצת השקעה תוכלו להתגבר על זההוא יודע טוב מאוד שהדירה לא מחולקת ושזה אנחנו המשפחה
לגמרי.הידברות זה תמיד דרך טובה לפתור בעיות
להתעמת עם בנאדם באשר הוא זה דורש אומץ, ואת זה הוא חיפש לשמוע מאנשיםבלת"ק
באמת שאני לא מבין למה לפתוח חזית עם ועד בית ואשכול בפרוג
לפני שפשוט תיגש אליו, ותברר, וגם אם נניח שהוא עשה את זה 'בכוונה' הוא בטוח 'יסכים' ברגע שתיגש
חחחתגיד לחמיך שידרוש ישיבת וועד להחלפת הנציגים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: