לחזק את ידיך מדעת תורה לא מפסידים היה לי משהו דומה ולפני 4 חודשים התפטרתי וב"ה עם הרבה תפילות מצאתי עבודה מתאימה לי ביותר שלא חלמתי עליה אם לא עושים את הצעד הזה העבודה לא מגיעה לבד מאחלת לך הצלחה עם הרבה תפילות תצליחיאגב שאלתי רב. הוא אמר שאם רע לי ולא טוב לי שאני יעזוב ובעזרת ה' אני אמצע משהו יותר טוב.
ביננו החרדים בכל מקום עבודה יותר מנוצלים!!!!חלק לא מבוטל מציבור הגננות והסייעות במוסדות חרדים מנוצלות.
נכון שצריכים להגיד הדעה ובחכמה גדולה שלא ירגיש שאהעובדת שולטת רק להסביר שכדי שנוכל להמשיך לתת העבודה המסורה שאני רוצה ושאתה מצפה ממני אני לא יכולה להוסיף דברים מעבר לתפקידי.לדעתי לא צריך לפחד ממנהלים, לפטר- לא תמיד שווה לו. להתייחס לא יפה - גם לא.
ברגע שמראים לבוס שגם לכם יש דעה (וגם יש לכם פה..) וכמובן שאתם מודעים לתועלתיות שלכם אז הם יעריכו אתכם הרבה יותר ממה שנראה לכם.
רוב הבוסים אוהבים עובד גבר ולא חנון, תבדקו את זה. (כמובן לא חוצפן)
אני מוחה!זה בגדר אפלייה שם.....
אפלליה חרדיתאני מוחה!
השמצה זולה!!
בגנים אין שום הפליה,
כולן מנוצלות, ללא יוצא מן הכלל.
ברור גננות חילוניות מרוויחות מעל 10 א' מידיעה!אפלליה חרדית
בציבור הכללי מרויחים פי שתיים מהציבור החרדי
ויש עובדות בשטח......
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: