זהו.. שלא בדיוק שואלים אותך אם אתה מעונייןזה לא מספיק נכון לעזוב את מקום העבודה
יותר נכון זה להחליט לעשות מה שהתפקיד שלי לא מעבר, ולהשתדל להתחמק...
ולהיות במקום עם דופק על הלב זה לא קל
מנסיון...
זה מתסכל נורא
זהו.. שלא בדיוק שואלים אותך אם אתה מעונייןזה לא מספיק נכון לעזוב את מקום העבודה
יותר נכון זה להחליט לעשות מה שהתפקיד שלי לא מעבר, ולהשתדל להתחמק...
יפה..בלת"ק
למה לעזוב מקום עבודה מיד?
למה לא לדבר עם הבוסית?
גם לי קרה כאלה דברים דברתי איתם אמרתי להם אני יודעת יפה מאוד לעשות את כל הדברים הנוספים שאתם רוצים אבל אני לא מעונינת להגדיל ראש..
זאת לא העבודה שלי...או שיש העלאה בשכר או שאני לא עושה את העבודה
ולא באמת היה להם ברירה ועשו את אחד מהשתיים
הכוונה בכל עבודה לא רק הייטק? מזכירה?האם אתם מרגישים שמנצלים אתכם בעבודה?
(עבודה פקידותית) לטאטא ניירות שנפלו למשהי או 'ראית את הלכלוך הזה'? (על הדלפק) תנקי ועוד פנינים.
עזבתי אחרי תקופה קצרה מאוד
מישהי סיפרה לי שהשרותים בעבודה שלה היה בתוך החדר של הבוס וכל פעם היא הייתה צריכה לעבור לידו...
מצד 1 נכון!תעצרו את זה!!
נכון..מצד 1 נכון!
מצד 2 לא עוזבים עבודה עד שמוצאים עבודה אחרת
...
כן !!!!האם אתם מרגישים שמנצלים אתכם בעבודה?
בעבר הייתי כבשה תמימה תמימה כל דבר הרגשתי שאני חייבת לעשות עשיתי סוויטש בחשיבה ובהבנה שאדם צריך לעשות מה שחייב ולא מעבר לא תמיד המנהלים אוהבים אבל זה עדיף מהתחושה הנוראית של שפחה אם אני עושה מעבר זה בכיף וממקום של אני רוצה לעזור ולא בגגלל שהכריחו אותי גם לסביבה לא נעים לדעת שבעצם אתה לא רוצה לעשות אבל קשה לך להגיד לא זה קושי לעבוד עם אנשים שלא יודעים להגביל את הסביבההאם אתם מרגישים שמנצלים אתכם בעבודה?
?הכוונה בכל עבודה לא רק הייטק? מזכירה?
שואלת שוב,
את מי את שואלת?שואלת שוב,
הכוונה לכל עבודה אחרת?
שואלת את זו שפתחה את האשכול...
( )
היה לי מנהל גבר רודן ושתלטן הוא היה מדבר בהתנשאות וכאלו אני התלמידה הקטנה שלו והשאלה שלי היא מי שם אותו לשופט?מה הוא יותר צדיק ?התפקיד שלו זה בסך הכל לראות שהכל מתנהל כמו שצריך היה חשוב לו להראות שהוא יודע יותר ממני בקיצור גאאוה במלוא מובן המילה אבל אני פשוט עזבתי והוא רדף אחרי שאחזור ואז כשחזרתי הכל היה שונהזה לא משנה, בכל עבודה אסור להרגיש מנוצליםםםם
אין קורס כזה בשום מקוםמוגנות בעבודה
איפה הבעל/האבא????חבל שבסמינרים לא מלמדים על מוגנות בעבודה
צודק. במקצוע הזה בדרך כלל העובדים- הזמרים, הם המנצלים.מה כבר אפשר לנצל @זמר ? לשיר עוד שיר אחרי החתונה?
סורי אבל לעבוד יותר מיום במקום כזה, קצת מראה על חוסר ב..אמאלה מזעזע!!!
בהלם שקיימים דברים כאלה
אני עצמאית אבל פה ושם עבדתי כשכירה, ואף פעם לא ראיתי ולא שמעתי על דברים כאלו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: