עזרה אתם גיבורים??? אוהבים לקטר על זה שאני סותם פיות כאן? נראה אתכם!

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

פרוגיוזרית

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
מישהו יכול להסביר לי,
מה זה בדיוק הוצאת דיבה?
לפי מה שאני מבינה, הוצאת דיבה זה להשמיץ גוף טוב כלשהו שפועל בצדק ויושרה.
ואם הגוף לא פועל כך?
את זה צריך להוכיח בבית משפט. עורכי דין, כסף, סחבת, ובלבול ראש אחד גדול.

xyzw

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
זה מעניין מאד. אני עצמי מתחבטת בזה תמיד.
אבל באמת לא למדתי את הנושא לעומק ולא שאלתי רב.
אבל איך יכול להיות שמותר לספר את זה לכל מי שלא צריך את השירותים של החברות הנ"ל?
אני יודעת שיש 7 תנאים של לשה"ר לתועלת.
זה עומד בכל התנאים?

שלס

משתמש מקצוען
אולי כדאי שהנהלת פרוג תלך פעם אחת לעורך דין רציני שיתן דעתו על כך, ובהנחה שיקבע שאין עילה לתביעה משפטית על דבר המתפרסם בפורום, יוציא מכתב ברור שישלח לכל אחד שמאיים בתביעת דיבה.
פעם אחת להתאמץ, להשקיע מעט מאמץ, וזהו...

ואני מבין לגמרי שגם זה משהו שפרוג לא מחוייבים לעשות. אני רק מציע.
אולי אפי' נערוך התרמה למימון היעוץ המשפטי החד פעמי הזה.
צודק.
כיוונת לדעת גדולים, זה בדיוק מה שכתב חיים דיקמן.
רק שאתה מנסה לגלגל את הכדור אליו, והוא מצידו אומר שמי שזה באמת חשוב לו - שידאג לזה.
אז ככה:
אותם אנשים רודפי הצדק ושוחרי זכות הציבור לדעת, בגלל שאתם דוגלים ברדיפת הצדק, (נכונים, אמיתיים, צודקים, הצלת נפשות) ובאמת אני מאמין שזה יכול להציל הרבה אנשים: החלטתי להזמין אתכם להביא לי מסמך חתום אצל עורך דין, שבמידה ויש תביעה על אתר פרוג, אתם אלו שתעמדו על שלחן הנאשמים, אתם אלו שתשאו בהוצאות המשפט, וכמובן גם בתשלומי הקנסות במידה ויוטלו. ואני מסמיך כבאי כח אתר פרוג לכל דבר וענין.

הכתף שק

משתמש פעיל
לאתר פרוג ולמנהלו הרב דיקמן, השלום והברכה.

לכם, השפעה עצומה, אדירה עלינו-ציבור החרדי, אני חושב שאני לא צריך להאריך בזה, אתם מודעים לכל זה מאוד.. (כדוגמת נטפרי שהוקמה כאן מתוך הפורומים. ייזכר לעד).
השאלה רק, האם תאמרו לעצמכם שלום עלי נפשי, טוב לנו איפה שאנחנו אין לנו כוח להיות 'המהפכנים', להשפיע ולהועיל, אנו נותנים קורסים ללימוד בנוסף לזה אתר שיתופי חינמי, מוצלח מאוד. ופה זה נגמר.
או לחילופין לחשוב ולראות איך הקב"ה זימן לידינו השפעה כה רבה, ולא נזרוק אותה כלאחר יד, נשתמש בו לעזור לאחרים, להטיב עם הבריות. ונזכור אתכם פרוג והעומד בראשה לעד לא רק כאיזה מכללה ללימודים. אלא כחברה מהפכנית.
הבחירה בידיים שלכם!

אם אתם שוקלים לבחור צד ב', כמה נקודות שחשבתי שיועילו שהדברים יעשו בצורה תקינה ונכונה, כדלהלן:
נראה שלבינתיים המדינה שלנו היא לא ממש קומניסטית. אפשר עדיין לכתוב ביקורת. בצורה עניינית רק צריך לדעת איך.
- להתייעץ עם עו"ד מה הכללים לכתיבת ביקורת ללא אפשרות להיחשף לתביעת דיבה (ממש. ולא לאיומי תביעת דיבה...)

- לייחד פורום ייחודי לזה, כדוגמת איש את רעהו, נקרא לו איש נגד רעהו;);) עם כללים מאוד ברורים ע"פ חוק (אחרי התייעצות עם עו"ד) איך לכתוב ומה לכתוב ובאיזה צורה לכתוב.

- כל מי שירצה להשתתף בפורום יצטרך להשאיר מייל ומספר הפלפון שלו, למקרה שיעבור על הכללים.
נ.ב הם מאיימים בגלל שהצד השני מפחד, ולא בגלל שמאן דהוא עבר על איזה חוק, ויש להם קייס לתבוע. ברגע שנעמוד מולם חזקים ללא מורא הם יתקפלו ראשונים.
דרך צליחה בכל אשר תפנו

korot

משתמש מקצוען
עצוב
שהמושחתים שולטים
כאילו זה שקרים, או איזו חברה מתחרה שמנסה לתפוס טרמפ...
עצוב
שעוד אנשים יוסיפו סבל על סבלם

אבל אין ספק שפרוג לא צריך למסור את נפשו למען הצדק שאין בעולם
פרוג לא צריך!

פרוג זכו ויש להם את הכח והעצמה ליטול לעצמם את הזכות של הצלת נפשות העשוקים מיד עושקיהם.

נערך לאחרונה ב:

סייבר

משתמש מקצוען
בלי לצדד בצדדים כאלו או אחרים שנכתבו לפני
רק להזכיר שאיומים, גם אם במעטפת ''תביעה על הוצאת דיבה", יכולים לגרום הטרדה 'לא נעימה' למנהלים/לבני משפחתם, ולהוציא אותם משגרה רגועה...וד''ל.
תחשבו גם על הצד הזה, שכלול ב''הוצאת הצדק לאור"

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
זכור לי שקראתי פעם חומר בנושא
והופיע שם שאם נניח פניתי לחברה X וקיבלתי מהם שרות זוועה, אני יכולה לשתף מחוויותי האישיות היכן שארצה.
אבל אני לא יכולה להשמיץ חברה על משהו שקרה לאחותי למשל, כי זה לא קרה לי עצמי.
אחותי יכולה לספר על מה שקרה לה.
כלומר אדם יכול לכתוב על דברים אמיתיים שארעו לו, ומבחינת החוק (לא מדברת עכשיו הלכתי) הוא מכוסה.
מישהו מכיר דבר כזה?
כי אם הכותב מכוסה ממילא הפלטפורמה לא כל שכן.

למרות שבאופן אישי אני לא מבינה איך זה שחברות שהנפגעים מהם התרבו ברמה מטורפת, עדיין קיימות. הן מתעסקות עם לקוחות חד פעמיים הרי... ואין לי ספק שבגלל הרגישות של הנושאים בהם מדובר, ויחד עם הרצון החזק מאד להסתרה של עניינים רגישים, אין מספיק פה לאוזן ולכן לחברה העושקת מצע קל להתפרסם.

חיולה

משתמש מקצוען
תארו לכם אדם שנכנס לבית של חבר ומחלק את כל האוכל שבו לעניים
איזה צדיק ובעל חסד, אבל על חשבון חברו!!! לזה יקרה חסד???

במקום 'לזכות' אנשים אחרים בחסד (אתר פרוג ובעליו...)
בואו נתאגד כל האנשים שנפגעו מהם\שרוצים למנוע מאחרים ליפול איתם
ונעשה מעשה

זה הרי מגוחך וכ"כ קל לרשום בהינף מקלדת מה צריך לעשות, ולבנות עולם אבל רק בדיבורים..

נערך לאחרונה ב:

משך

מהמשתמשים המובילים!
פרסום וקופי
צילום מקצועי
יוצרי ai
למרות שבאופן אישי אני לא מבינה איך זה שחברות שהנפגעים מהם התרבו ברמה מטורפת, עדיין קיימות. הן מתעסקות עם לקוחות חד פעמיים הרי... ואין לי ספק שבגלל הרגישות של הנושאים בהם מדובר, ויחד עם הרצון החזק מאד להסתרה של עניינים רגישים, אין מספיק פה לאוזן ולכן לחברה העושקת מצע קל להתפרסם.
זה באמת דבר שלא הצלחתי להבין.
כולם אומרים שהם...
אז מי עדיין 'נעזר' בהם???
כנראה שעדיין לא כולם מודעים ל...!
---
אם כולם יידעו ש...
אף אחד כבר לא ייעזר ב...

אלף אורות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
D I G I T A L
כמדומה שיש חור שחור משפטי ביחס לאחריות על כתיבה בפורומים כמו כן ביחס לבעלות על מידע (האם אני יכול לדרוש מהנהלת הפרוג למחוק את כל הודעתי מיום היותי לניק עד עצם היום הזה)
להנהלות הפורומים יש אינטרס בלקונה רק לחשוב על כך שצריך למחוק הודעות בשירשור מסויים שהופך את השרשור לבלתי מובן ובלתי קריא
פעם אכן קיבלנו (בעמותה) מכתב מעורך דין שביקש למחוק שרשור של מישהי שכתבה בפורום באתר שלנו. כמובן שאם לא נענה, תהיה תביעה.
בקיצור, עדיף לא להציק לפרוג עם כל העניין הזה.

זר פרחים

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
כשמותחים ביקורת על התנהלות של חברה \ עושק \ וכו'
תמיד תמיד לכתוב "לכאורה". כך אין בזה משום הוצאת שם רע.

כך עושים בתקשורת כשרוצים להשמיץ מישהו בלי לקחת אחריות על ההשמצה.

אני לא עו"ד !

פרוגיוזרית

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
נשגבת מבינתי כמות העצות החוקיות שמושאת כאן לדיקמן באשכול.
כל החכמים הגדולים, שיודעים בדיוק איך להתנער מתביעת דיבה - אדרבא, תחתמו על המסמך שביקש.
גם אני יודעת לספר שאם נצמדים לעובדות היבשות ללא פרשנות, לכאורה מכוסים מתביעת דיבה. אבל היות שאני לא מוכנה לבזבז זמן וכסף בבית משפט - אני מכבדת את ההחלטה להמנע מלעסוק בנושא.

נעמי

לעיצוב שמעיף גבוה
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
כל מי שחושב שפרוג צריך לקפוץ על הזכות העצומה להביא לתודעת הציבור,
יתכבד ויחתום על המסמך. בינתיים לא נראה שמישהו עשה את זה.
שהוא יקבל תביעות שהוא ילך למשפט ושהוא יוציא את הצדק לאור, ופרוג תהיה הבמה....

יוחנן ק

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
UX UI
נשגבת מבינתי כמות העצות החוקיות שמושאת כאן לדיקמן באשכול.
כל החכמים הגדולים, שיודעים בדיוק איך להתנער מתביעת דיבה - אדרבא, תחתמו על המסמך שביקש.
גם אני יודעת לספר שאם נצמדים לעובדות היבשות ללא פרשנות, לכאורה מכוסים מתביעת דיבה. אבל היות שאני לא מוכנה לבזבז זמן וכסף בבית משפט - אני מכבדת את ההחלטה להמנע מלעסוק בנושא.

נכון,
האחריות תהיה על כתפי חיים דיקמן בלבד,
הוא הבעלים היחיד של פרוג, והוא יעשה מה שהוא יראה לנכון.

משתמשי הפורום, כותבים מה הם היו רוצים לראות,
ואני בטוח שחיים קשוב למשתמשים שלו,
לגמרי.
גם בבית פרוג, וגם בפורום.

וכפי שכתבתי, הוא יודע להפוך בעיות למקפצות,
הוא אלוף בזה.

נקבל ונכבד כל מה שהוא יחליט לעשות.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה