לאחר מחשבה נראה לי שההסבר הזה קצת מפספס את הנקודה.יש דברים ש @mat מעדיף לא להגיד. אני לא בטוח שזה מתפקידי לומר. אבל היות והוא קיבל כאן הרבה חבטות והפך לשק איגרוף שלא בצדק, חשבתי אולי להסביר מה קרה באמת, לפי דעתי לפחות.
היו כאן בפרוג אשכולות ארוכים על ווצאפ והתקנתו במחשב. אע"פ שבעיקרון, זה סגור בנטפרי.
היו כאלו שהודו שפתחו להם באישור רב בנטפרי. (פתחו לך בגלל צורך מיוחד? תשתוק/י!!)
ואז הגיעו כאלה שהסבירו מה צריך ואיך לבקש מנטפרי כדי שיפתחו. ואיך לזיף מכתב מרב עבורם. כן כן. בדיוק כך.
ולא, לא מדובר היה כבר בכאלה שזקוקים לווצאפ לצורך עבודה.
וכאן שואל mat, איך אני אסנן אותם? איך אתם רוצים שאפתח לפלוני ואלמוני כשזו התוצאה ואתם מכריזים על כך בקול רעש גדול?
אז זהו. נגמר ווצאפ בנטפרי, לכולם.
גם וגם.לאחר מחשבה נראה לי שההסבר הזה קצת מפספס את הנקודה.
הסיפור הוא לא איך מסננים את אלו שלא צריכים.
אלא, החשש העיקרי הוא מנתינת לגיטמיות לווצאספ.
המצב בציבור היום שכשאדם קונה מכשיר של הדרן לדוגמא, זה נתפס כאילוץ וחוסר ברירה.
נטפרי לעומת זאת נתפס כלכתחילה. גלאט.
וכאן החשש הגדול, שאם בנטפרי זה לא בעיה לעשות ווצאפ, רק צריך לארגן אישור מרב, בראייה מערכתית זה עלול לייצר מצב של הכשר על ווצאפ. כי הרי נטפרי זה גלאט.
וזה לדעתי מה שהתכוון @mat שצריך בכלל למחוק את האשכול הזה. שכל מהותו הוא לצעוק כמה שחייבים ווצאפ ואין מה לעשות.
ובמילים אחרות, החשש הוא שבעיתון יתד נאמן יהיה מרוח כל יום הודעה שהשימוש בווצאפ מותר לצרכי פרנסה בלבד.
מי שמחזיק באמת לצורך עבודה-וצריך את זה על המחשב-לא פותח מילא סרטונים.מכיר אדם שמחזיק מכשיר של נתיב עם וואצאפ, כל הסרטונים בקבוצות חסומים לו.
אני בנטפרי ומעולם לא "הרגשתי" חסום בשום תחום.בנושא האינטרנט יש בעיה שלא משנה כמה נפתח, תמיד הציבור החרדי ירגיש שהוא "חסום".
צריך להתרגל להרגשה הזו ולא יהיה ניתן לברוח ממנה.
דווקא הדרן פתחו ווצאפ בצורה ממש בטוחהמכיון שעוד לא מצאנו את הדרך לפתוח אותו בצורה בטוחה.
וגם אין תמונות פרופיל שזה גם דבר בעייתי.יש ווצאפ, אין קבוצות, אין סרטונים ואין סטטוסים
לי יש את זה - היות ויש אצלינו בקהילה וועדת תקשורת , הנציג סידר את זהמצטערת לאכזב,
אין שם עם מי לדבר.
סחבתי שבועיים בלי וואטסאפ על המחשב עד שחיברתי אותו למחשב אחר לא מסונן שמיותר לידי.......
היה לי גם באישור רב ופתאום חסמו , והתגובות שלהם- אטומות אטומות,
אין ווטספא בנטפרי
לא יודעים איך היה לך היום
זו ההוראה שקיבלנו מועדת הרבנים.(ודיברתי עם הועדה שלהם שאישרה טלפונית והבטיחה לדבר עם הטכנאים שיפתחו, הטכנאי פח ולמחרת חסמו שוב, סופי...!!!!!)
לא חזקה בכלל. יש בה חורים כי היא עובדת על רעיון של בלוק לבן.אני וכל משפחתי חסומים בנתיב, וזו חסימה חזקה מאד,
מה הפירוש 'בלוק לבן'???כי היא עובדת על רעיון של בלוק לבן
אתרים מאושרים - רשימה לבנהמה הפירוש 'בלוק לבן'???
אכתוב בעדינות ובזהירות כי:דווקא הדרן פתחו ווצאפ בצורה ממש בטוחה
אתרוג לא פותחים ווצאפ במחשב. לפני שבוע ומשהו חסמו לחלוטין, ואין אפילו אפשרות לבקש מוועדת רבנים.
נכון, אבל הווצאפ שיש בהדרן לא שונה במאומה מהצ'ט של ג'ימייל שנטפרי מאשרים,אכתוב בעדינות ובזהירות כי:
הדרן אינו נטפרי
לצערי
עדיין.נכון, אבל הווצאפ שיש בהדרן לא שונה במאומה מהצ'ט של ג'ימייל שנטפרי מאשרים,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: