מידע שימושי אתם בנטפרי ויש לכם ווטסאפ על המחשב?

מריומה~

מהמשתמשים המובילים!
האם יש באמת הבדל גדול בסינונים בין נטפרי לאתרוג ששווה לעבור לזה בשביל ווצאפ במחשב?

.....

משתמש מקצוען
כמו שיש צאט על המחשב הם יכולים לפתוח את הווצאפ שנוכל להשתמש בו במחשב. אני באמת לא מבינה מה ההבדל

אלף אורות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
D I G I T A L
לא קראתי הכל, אבל לדעתי בהחלט אפשר וצריך להסתדר בלי וואצאפ ובלי כל הדברים שהאינטרנט הלא כשר מציע!
כשעברתי לנטפרי, באמת היה לי קשה בהתחלה בלי וואצאפ, אבל הבנתי שכל מה שקשור למסרים אונליין שאי אפשר לשלוט בהם, כמו שידורים חיים והעברת תמונות בעייתיות, חייב להיות חסום, אחרת אין לזה סוף!
נטפרי היחידים שמאפשרים לי לגלוש בטוח.
אני בונה אתרים ודווקא הקשר עם נטפרי הוא טוב. הם שואלים מה שצריך ומבררים מה שצריך ואז פותחים לי את האתרים עם סינון רובוט.
אני חושבת שהציבור שלנו צריך לחזור וללמוד לעבוד בצורה שמרנית יותר. הפרנסה מאת ה' ולא מהוואצאפ.
אבל ברגע שיש כזה סחף בציבור שלנו, אז החוכמה היא לא להיסחף אחרי, אלא לעצור את הגל.
כשהיה לי וואצאפ ראיתי איך כל העסקים מפרסמים בסטטוסים. אז נכון שמצד אחד אפשר להאמין שזה הביא להם לקוחות, וגם אפשר להאמין שהפייסבוק והאינסטגרם וכל השאר מביאים לקוחות. אבל צריך להיות תמים. תמים תהיה עם ה' אלוקיך. כל ההתחכמויות האלו הם עוד חור באותה חבית וחבל שמתפרנסים בצורה שלא תואמת את חוקי התורה, הצניעות והתמימות.
לא רוצה לפגוע באף אחד, ואף אני מכירה את התחושה הזאת שאי אפשר בלי וואצאפ, אבל אם חושבים על זה לעומק וקופצים למים, רואים ישועות.
מחזקת את נטפרי, כי אם יתחילו לפתוח וואצאפ ימשיכו גם עם אינסטגרם וגם עם פייסבוק וגם עם לא יודעת מה, כי מה לעשות, הכל פרנסה. אז לא. פרנסה מן השמיים ורק מן השמיים.
בהצלחה רבה לכולם.

אלף אורות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
D I G I T A L
ועוד משהו רציתי להוסיף...
נטפרי הם הסינון היחיד שמאפשר לי לעבוד בחופשיות ולפתוח כמעט כל אתר שאני צריכה.
אני גם מורה לאנגלית ויש לי ים חומרים, כולל סרטונים (שלמשל אין באתרוג כי שם היו טיוב חסום לחלוטין), ואני מרגישה לגמרי בטוחה שכל דבר שאני מחפשת, סרטון או אתר, אם נטפרי לא מאשרים, אז טוב שכך, ואם כן, אז אני שמחה שיש לי גישה לכל מה שאני צריכה.

בחורצ'יק

משתמש פעיל
כבעלת עסק מסועף היה לי קריטי ווטסאפ, יחד עם זאת, העדפתי אותו על המחשב ולא במכשיר, אבל נטפרי לא אישרו
אז קניתי מכשיר הדרן עם סינון של נטפרי בפנים.
בהמשך פתחתי עם המכשיר את האפליקציה של ווטסאפ ווב על המחשב.
כל החומרים נשארו שם סגורים למעט התכתוביות. זה עדיין היה קשה ומייאש.
ביקשתי מהם לפתוח לי את כל החומרים,
כי במקצוע שלי כל החומר עובר בווטסאפ, אין כמעט מיילים, אין חיה כזו :)
ופתחו לי אחרי אישור רב, ותלאות ארוכות.

בינתיים אני כבר עובדת שנתיים בצורה הזו, וזה נוח מאוד.
המכשיר במגירה, הילדים לא ראו את זה מעולם, ואני עם ווטסאפ על המחשב תוך כדי עבודה.
עכשיו פתאום, חסמו לי את הווטסאפ.
וזה מתסכל כי אין עם מי לדבר שם.
הם מבחינתם אין ווטאספ בנטפרי, ומעולם לא היה.
והם פשוט עונים לי לקונית כאילו איזה רובוט עונה, אין ווטסאפ בסינון של נטפרי. אין, לא היה ולא יהיה. :mad:

המצב הזה יגרום לי לעבור לחברות סינון אחרות, שאני הרבה פחות אוהבת, אבל אין לי ברירה.
לפני שאני עושה את הצעד הזה שואלת כאן
האם יש עם מי לדבר שם פיזית? לא רק בהתכתבויות ארוכות חסרות תוחלת שלא מתקדמות לשום מקום?
ושנית - האם אתם בנטפרי ווטסאפ ווב היה פתוח לכם?
ושלישית באיזה חברת סינון ווטסאפ ווב פתוח על המחשב? (אתרוג?)

אני אתן לכם עצה שהועילה לי
הייתי צריך פעם משהו שיפתחו לי ולא הסכימו
פניתי לחבר שהוא חוקר פרטי ונתן לי את המספר של הבעלים
לצערי אין לי את המספר עכשיו.
(הדבר קרה עם אבא שלי ונכתב כמו שנכתב מטעמי נוחות)

גרפיטקסט

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עימוד ספרים
אחרי כל האמור זאת אומרת שאם נמצאים בנטפרי אז אי אפשר לקבל אישור של וואצאפ אלא על ידי אישור רב ואם לעבור לאפשרות אחרת של סינון כגון 'נתיב' או אחר זו לא כדאי בגלל מירב הסינון שיש מנטפרי. נכון הדברים ובכל זאת מה האפשרות שכן יהיה וואצאפ אם כחי בקבוצה יש כאלה שיש וואצאפ?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה