לא אלמן ישראל.איזה?
יש אתרוג ויש נתיב.
לא אלמן ישראל.איזה?
נכון,אין היום כמעט עסקים שמתנהלים במיילים, תם העידן הזה.
אישור מרב.נניח שזה העולם?
איך אני מסנן את כל ה"חוגגים" כהגדרתכם?
איזה מבחן אני עושה להם?
אני חושבת שמי שמביא מכתב מרב מוכר, אתם לא יכולים להיות אחראים עליו ולחסום אותו.נניח שזה העולם?
איזה מבחן אני עושה להם?
לא חושב שמחפשים ליצור לחץ ציבורי,אז אני לא מבין מה בכלל הצד שלחץ ציבורי יעזור פה.
אחד מהיוצרים?לפני שעושים @מטעמים היה טוב שתדעו קצת מושגים.. מול מי אנחנו מתכתבים. @mat אחד מהיוצרים הבכירים של נטפרי..(נראה לי מהמתכנתים ע"ע פורום נטפרי)
אז מה הפתרון האולטימטיבי?אז אני לא מבין מה בכלל הצד שלחץ ציבורי יעזור פה.
כמה נכוןלפני 7 שנים קבוצת ניקים הסתובבו פה בפרוג, ודיברו ללא הפסקה על זה שהצב לא יתכן וחייבים לבנות פתרון ראוי לאינטרנט הפרוץ,
אני רואה שום הבדל, אז אינטרנט - היום ווצאפ, רק העולם הוא זה שהשתנה!
לא הבנתי?אבל החברה שיושבת לידי, גרפיקאית במקצועה , עזבה את הסינון (ולא החליפה לאחר...) אחרי נזיפות מ'למעלה'.
מי מפגין ולמה?כי אין לה ווצאפ עם נטפרי אז היא בלי סינון?
בגלל אחד שלא אכפת לו להיות בלי סינון זה מה שיגרום לנטפרי להחליט עם יהיה ווצאפ?
ואני הקטן הצעתי להרחיב את הרעיון:היי חברים: אני עובד הרבה עם וואצפ, ולצערי נחשף לתוכן לא טוב, כמה נפלא היה עם נטפרי היו עושים שרות המרת הודעות וואצפ למייל ושליחת מייל לוואצפ, פשוט לפתח אלגוריתם שמקבל את הוואצפ ושולח לך למייל או להיפך,
כיום כבר לא,בשביל לפתוח על המחשב מדברים עם וועדת הרבנים לביצור חומות הדת (משהו כזה) ואם צריך את זה לעבודה הם מדברים עם נטפרי ופותחים את זה.
נניח שזה העולם.
איזה מבחן אני עושה להם?
אם הם הפעילו לחץ ציבורי בפרוג?
זה רק גורם הפוך בדווקא לא להתייחס.
אחר כך כל הציבור ילמד שאם מפרסמים בפרוג. נטפרי מתקפלים.
אז אני לא מבין מה בכלל הצד שלחץ ציבורי יעזור פה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: