בעאל הכי קל להאריך לעוד שנהעושים לשנה ומיד מבטלים!
צריך שימוש חודשי ב1 שח
שמים הוראת קבע כל שהיא אפילו של 10 שח (למשל חברת פלאפון וכו) וזהו
אני משתמשת באשראי שלהם רק ביש וקונה לפחות פעם בחודש שם
ולא עולה לי עמלה
בעאל הכי קל להאריך לעוד שנהעושים לשנה ומיד מבטלים!
זה לא נכון להגיד או אני הרווחתי או החברה הרוויחה,זה בטוח שבסוף החברה מרוויחה, אחרת לא היו עושים את זה.
גם במקס מציעים את זה קבוע, לא רק בכאלאני אישית נכותי משום שהם נותנים אפשרות חיוב חודשי קבוע ובחודש קשה אחד אתה מסכים להצטרף לתוכנית הנושכת הזאת, ומאז הכול הסטוריה.
אשמח שתכתוב לי באישי S0533164291 וכולי. לא חושב שאפשר להגדיר אותי כשלעפער בענין הזה תודה
כאל מרויחים עליך משהו כמו 0.2 0.3 על כל קניה בכרטיס זה לא כזה מיליוניםאני מרוצה מהכרטיס ומרגישה שהרווחתי אפילו שברור לי שכאל מרוויחים עלי פי מליון ממה שאני מרוויחה, לא מפריע לי
למה נשכנית? אם אתה צריך בכל מקרה כרטיס אשראי, לא תלך לעשות את זה במקום משתלם? אנחנו עשינו שתי כרטיסים (אחד עלי אחד על בעלי) ואז עשינו איחוד. יש לך 10% על 20 מוצרים, וקיבלנו 800 ש"ח מתנההייתי השבוע ביש חסד ופתאום הודיעה הכריזה כל מי שמצטרף לכרטיס אשראי 'כאל' מקבל 400 ש"ח במקום.
וכידוע שאין אבל פשוט אין ולא קיים מתנות חינם, רציתי לשאול אתכם כל אלו שהצטרפו ונמצאים שם כבר מינימום שנה האם הם יכולים להגיע שכאל הרוויחה כסף מהם או שלא, אני אישית נכותי משום שהם נותנים אפשרות חיוב חודשי קבוע ובחודש קשה אחד אתה מסכים להצטרף לתוכנית הנושכת הזאת, ומאז הכול הסטוריה.
3000 שקל בכללי, לא דווקא בישזה לא במקום. זה רק עם עשית קניות של 3000 שקל בזה.
אני מניח שחלק מהרווח שלהם הוא זה שתקנה ביש. ולא רק מהרווח של השמוש בכרטיס אשראי.
זה לא נכון להגיד או אני הרווחתי או החברה הרוויחה,
ברור שאם אני עושה אשראי של כאל הם מרוויחים עלי, הם לא ארגון חסד, אבל זה לא אומר שאם הם מרוויחים אני נעקצתי בגדול,
לי יש אשראי של יש כבר יותר משנה, יש לי הנחה קבועה של 10% ל10 מוצרים שזה נחמד מאד,
וכשעשיתי את הכרטיס קיבלתי סכום מתנה ביש שהיו לו תנאים שאני לא זוכרת מה אבל עמדתי בהם בקלות וקיבלתי את המתנה,
אני מרוצה מהכרטיס ומרגישה שהרווחתי אפילו שברור לי שכאל מרוויחים עלי פי מליון ממה שאני מרוויחה, לא מפריע לי
שוב, מה שכתבתי לעיליש לנו כבר הרבה שנים את הכרטיס של יש וזה שווה לנו כי אנחנו בין כה מבצעים שם את הקניות שלנו
אם צריך כרטיס אשראי זה יכול להיות שווה
יש את מתנת דמי הצטרפות שמקבלים
יש 10% ל10 מוצרים
יש מבצעים לפעמים למחזיקי הכרטיס
ותשלום חודשי אנחנו מבטלים- כל שנה מתקשרים ומבקשים לבטל אם לא אנחנו אומרים להם שנבטל את הכרטיס ותמיד קיבלנו פטור
את הטריק הזה עשינו גם עם חברות אחרות יש חלק מהחברות שמחייבים שימוש של סכום מסויים כל חודש עם הכרטיס
ולשלם כל חודש סכום קבוע יש את זה בעוד חברות ואלו דברים שכל אחד צריך לדעת מה שווה לו בתחום הפיננסי
אתה יכול להשיג בפחות אם יש לך עסק מספיק גדול.(אני בתור בעל עסק משלם יותר מ1% על כל סליקה)
התכונתי שבאופן כללי אתה תקנה ביש כי אכשיו יש לך הנחה שם. ולא שהרווח הוא מהשלוש אלף שתקנה ביש.3000 שקל בכללי, לא דווקא ביש
לא ממששוב, מה שכתבתי לעיל
ובכל החברות כל שנה אפשר לאים ביטול ואז מבטלים דמי כרטיס
במקס יש כרטיסים בלי דמי כרטיס לכל החיים כמו כזה אני רוצה, ואז אתה לא תלוי בכמה השתמשת ובלי שום תנאים.לא ממש
בכאל לא צריך לאיים מספיק לבקש יפה להוריד
הם יגידו שכל חודש שישי שימוש בכרטיס בסכום של 1 שח יבוטלו דמי הכרטיס
במקס יש להם תנאים ממש נוקשים
או להשתמש ב1200-1400 ואז אין דמי כרטיס
או להשתמש ב700 ואז משלמים 1/2 מדמי הכרטיס
יש כרטיסים שהם נותנים הטבה של צבירה 3% בחניות מסויימות לתקופה של חצי שנה ואחרי חצי שנה צריך להתקשר מחדש
זאת היתה גם החוויה מהניסיון שלי עם כרטיס קאשבק של כאל.לא ממש
בכאל לא צריך לאיים מספיק לבקש יפה להוריד
הם יגידו שכל חודש שישי שימוש בכרטיס בסכום של 1 שח יבוטלו דמי הכרטיס
אגב, בהרבה סניפים של יש חסד יש נוהל רשמי לא לאפשר משיכת כספים בקופותהבנק לא עשה לך בעיות מאיפה הכסף המזומן הזה כל פעם מחדש?
יש זה לא כספומט, מה זה אומר למשוך שם כסף?אגב, בהרבה סניפים של יש חסד יש נוהל רשמי לא לאפשר משיכת כספים בקופות
תמיד יש תירוצים - אין מספיק כסף בקופה, הרגע התחלתי משמרת...
יש לי הקלטה של מנהל סניף מודה שזו הוראה רשמית לקופאים
באופן רשמי, אחת מההטבות של הכרטיס היא האפשרות למשוך מזומן (עד 500 ש"ח ביום) בקופותיש זה לא כספומט, מה זה אומר למשוך שם כסף?
לא זכור לי שראיתי את זה בפרסומת.באופן רשמי, אחת מההטבות של הכרטיס היא האפשרות למשוך מזומן (עד 500 ש"ח ביום) בקופות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: