זבון וזבין
משתמש מקצוען
ומי שיודע איך להשתמש בזה - מרוצה עד הגג מזה....אגב - חבר שלי שעבד זמן רב בחברת אשראי אמר לי לפי תומו שהדבר שהלקוחות הכי מתוסכלים ממנו זה חיוב חודשי קבוע
ומי שיודע איך להשתמש בזה - מרוצה עד הגג מזה....אגב - חבר שלי שעבד זמן רב בחברת אשראי אמר לי לפי תומו שהדבר שהלקוחות הכי מתוסכלים ממנו זה חיוב חודשי קבוע
אם היתר עיסקא תקף לגבי זה....ומי שיודע איך להשתמש בזה - מרוצה עד הגג מזה....
זה עולה עמלה, אז למה זה שווה?אגב, בהרבה סניפים של יש חסד יש נוהל רשמי לא לאפשר משיכת כספים בקופות
תמיד יש תירוצים - אין מספיק כסף בקופה, הרגע התחלתי משמרת...
יש לי הקלטה של מנהל סניף מודה שזו הוראה רשמית לקופאים
מצד שני הם חוסכים עמלות שינוע מאובטח - Brinksוברור שהם יעדיפו לא לאפשר בגלל שהם לא מייצרים כסף
לא ידעתי שבהלוואות ללא ריבית צריך היתר עיסקא....אם היתר עיסקא תקף לגבי זה....
במסלול חיוב חודשי קבוע יש ריבית על הסכום שנדחה לחודשים הבאיםלא ידעתי שבהלוואות ללא ריבית צריך היתר עיסקא....
לא ידעתי שבהלוואות ללא ריבית צריך היתר עיסקא....
הוא רומז למה שרמזתי בתחילת האשכול, ובמקרה זה אין ריבית, כאמור.במסלול חיוב חודשי קבוע יש ריבית על הסכום שנדחה לחודשים הבאים
ואני אתן רמז נוסף:הוא רומז למה שרמזתי בתחילת האשכול, ובמקרה זה אין ריבית, כאמור.
מרוב רמזים לא רואים יער...ואני אתן רמז נוסף:
כשקובעים את סכום החיוב החודשי הקבוע לאותו שיעור של מסגרת הכרטיס - אין שום אפשרות להתחייב בריבית,
מומלץ לעשות את זה - למי שאח''כ יוכל למצוא עי''ז אפשרויות להלוואות ללא ריבית.....
לא כל כך הצלחתי להבין..ומי שיודע איך להשתמש בזה - מרוצה עד הגג מזה....
על חשבון מסגרת האשראי?באופן רשמי, אחת מההטבות של הכרטיס היא האפשרות למשוך מזומן (עד 500 ש"ח ביום) בקופות
משיכה בקופות היא על חשבון מסגרת האשראי (לא תמיד השירות זמין בכל סניף)על חשבון מסגרת האשראי?
אכן, עולה עמלה (נראה לי 5 או 6 ש"ח)על חשבון מסגרת האשראי?
לאור ריבוי הרמזים - אענה רק איך לא מפסידים מזה (ההמשך לגבי הריווח למי שזקוק להלוואה בקלות - שכל אחד יחבר לבד את הפאזל - מכל חלקיקי התשובות הפזורות באשכול...),לא כל כך הצלחתי להבין..
איך מרוויחים מהדבר הזה?
אני מבינה שמושכים מזומן יום לפני\יום החיוב ואז מכניסים את הכסף לעוש אבל סכום החיוב גדל..כשקובעים את סכום החיוב החודשי הקבוע לאותו שיעור של מסגרת הכרטיס - אין שום אפשרות להתחייב בריבית,
מומלץ לעשות את זה - למי שאח''כ יוכל למצוא עי''ז אפשרויות להלוואות ללא ריבית.....
לאאז מה כל חודש לוית והשקעת והחזרת בסוף החודש
זה יותר פשוט אם היה בית השקעות שהיה מוכן לקבל כרטיס אשראי. אבל לא ידוע לי שיש.
אם כי כשדיברתי אם אקסלנס הם טענו לי שהם עובדים על זה אבל עבר מאז כמה חודשים טובים.
הבנתם נכון.אני מבינה שמושכים מזומן יום לפני\יום החיוב ואז מכניסים את הכסף לעוש אבל סכום החיוב גדל..
החכמייני @זבון וזבין
@ה. שלמה
איך מעבירים מסגרת מכרטיס אחד לשני?בואו נפתח את הרמזים אם יש לכם שני כרטיסים ולכל אחר מועד חיוב שונה אתם יכולים לגלגל את סכום המסגרת מאחד לשני וזה כמו הלוואה ללא ריבית וללא הגבלה, את הכסף תשקיעו וכך תרוויחו ממינוף בלא טירחה,
לא מתאים לכל אחד רק למי שעוקב ולא שוכח.
הכוונה, למשוך מכרטיס 1 מזומן, ולפני התאריך חיוב שלו, למשוך מכרטיס 2 שיוצא במועד אחר, ולהפקיד לחשבון, וחוזר חלילה.איך מעבירים מסגרת מכרטיס אחד לשני?
בכל כספומט (לא) מצוי.כלומר איך אני מושך כסף מהכרטיס אשראי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: