שושי פוגרס
משתמש פעיל
מה מפריע? את רוצה שלא יטפלו בשכניהם החולים?אמת! אבל רובם הם מהמגזר הקנאי. בדוק!
מה מפריע? את רוצה שלא יטפלו בשכניהם החולים?אמת! אבל רובם הם מהמגזר הקנאי. בדוק!
ודאי שיטפלו.מה מפריע? שלא יטפלו בשכניהם החולים?
עוזרים ומסייעים לכל מי שפונה אליהם,אמת! אבל רובם הם מהמגזר הקנאי. בדוק!
מפחידכרוניקה של הכחשה:
- אין קורונה
- יש קורונה אבל אצלנו אין נדבקים
- יש נדבקים, אבל זה לא מסוכן
- זה מסוכן, אבל הטיפול בבית יעיל
מעניין מה יהיה השלב הבא.
כנראה הביאו אותו דווקא כאיש תקשורת שיודע להופיע ולדבר בצורה מרשימה, זה גם יותר מעניין מאשר מישהו אלמוני. זה טבע האדם.בואו נגיד שבן אדם עם קשרים נכונים במקומות הנכונים, זה לא בדיוק הוכחה שמקבלים כל חולה מכל מגזר.
אם היית מספר לי שטיפלו באביה של גב' X האלמונית משיכון ג' בבני ברק, הייתי מתרשמת יותר מכך שבאמת אין פה משוא פנים.
(יכול להיות שבאמת אין, אבל אבא של שדרן רדיו זה לא בדיוק הוכחה).
לא אמרתי שלא עוזרים, אני אישית מכירה 2 חולים שהם עוזרים להם. אבל העניין התחיל כבר לפני חצי שנה במגזר שלהם, וכבר טיפלו ביותר מאלפיים חולים. זה מספר אסטרונומי והזויי!!! ורוב החולים שהם טיפלו זה מהציבור הקנאי! זה מה שכתבתי מקודם. שלא ידביקו. שלא יתנהלו בהפקרות. נקודה.עוזרים ומסייעים לכל מי שפונה אליהם,
חסד לשם חסד, בדוק!
זה בוודאי יותר זול.לא יותר קל לשים מסכות ולהמנע מהתקהלויות מאשר להביא רופאים ומחוללי חמצן?
אההה!לא יותר קל לשים מסכות ולהמנע מהתקהלויות מאשר להביא רופאים ומחוללי חמצן?
יש אנשים שיפחדו לאפשר איסוף נתונים על גבם...*איסוף נתונים לצורך העשרת הידע הכללי במטרה לתרום להבנה וטיפול טובים יותר בעתיד
אם מה שהם אומרים לגבי נתוני התמותה של מי שהם טיפלו אכן נכוןלא אמרתי שלא עוזרים, אני אישית מכירה 2 חולים שהם עוזרים להם. אבל העניין התחיל כבר לפני חצי שנה במגזר שלהם, וכבר טיפלו ביותר מאלפיים חולים. זה מספר אסטרונומי והזויי!!! ורוב החולים שהם טיפלו זה מהציבור הקנאי! זה מה שכתבתי מקודם. שלא ידביקו. שלא יתנהלו בהפקרות. נקודה.
זה לא מחקר על בני אדם. בכל טיפול בחולים בצורה ממסדית, הידע מתעשר לטובת כולנו.יש אנשים שיפחדו לאפשר איסוף נתונים על גבם...
הנתונים מכל העולם מראים אחוזים אחרים.אם מה שהם אומרים לגבי נתוני התמותה של מי שהם טיפלו אכן נכון
אולי ההתנהגות שלהם לא כ"כ מופקרת...
(כמובן בתנאי שהנתונים שלהם נכונים 2 מתוך 2000)
זאת בהחלט שאלה הלכתית האם במקרה של 0.2 אחוז נפטרים צריך לסגור בתי כנסת ישיבות ותתי"ם וכו' או להמשיך את החיים כרגיל
מהכרות קרובה עם עולם היחצנות, על אף איך שהם נראים ונשמעים, הם יודעים מצויין לנצל לצרכיהם את התקשורת 'הציונית'.אני קצת מכירה פוליטיקות, וזה לא מדויק מה שאת אומרת.
את רואה שהם הביאו שדרני טלויזיה לסקר את עצמם. הדברים הרבה פחות שחור ולבן ממה שאת מציגה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: