מה שיש לי לומר בנושא הזה שסבא היה חולה קרונה והיה לו קוצר נשימה וסבתא שלי לא התקשרה לרופא שלו לעדכן אותו היות שאמרו שיפנו אותו לבית חולים והיא התייעצה עם רופא מאוד בכיר ואמרו לה שעדיף כן לפנות אותו לבית חולים כדי שיבדקו שהקרונה לא פגע לו בלב(אחרי שהרופא עבר על התיק האישי שלו) והוא היתפנה להדסה(אחלה צוות בעולם!!) ושמו אותו בבידוד בחדר(לא סמחלקת קרונה)וראו שהכל בסדר אז שיחררו אותו לבית והוא אכשין על חמצן שם והיות שיש לי קרוב מישפחה שהוא עשה בדיקה סורולוגית והיו לו שם נגדנים אז הוא הגיע לטפל בו (כמובן אחרי מעקב רופאים שהגיעו לבדוק אותו בבית)ואכשין הסיטורציה שלו יחסית בסדר אני חושבת שעם הוא היה בבית חולים אכשין הוא היה במצב אחר לגמרי.......
לדעתי כן מומלץ להיתייעץ עם מומחה.....ועם צריך רק חמצן אז כמובן עדיף לאתאשפז בבית!!!
אפרופו בידוד אני חושבת שכל הארגונים שמכניסים אנשים לבתי חולים לעזור לרופאים באמת צריכים שאותם ארגונים ישלחו לבתי הקשישים שבודאי צריכים גם כן עזרה וכו.......
באמת זה הזמן להודות לכל הארגונים למינהם שמרימים את הכפפה ולוקחים את זה לידיים כמו גדולים!!!
לדעתי כן מומלץ להיתייעץ עם מומחה.....ועם צריך רק חמצן אז כמובן עדיף לאתאשפז בבית!!!
אפרופו בידוד אני חושבת שכל הארגונים שמכניסים אנשים לבתי חולים לעזור לרופאים באמת צריכים שאותם ארגונים ישלחו לבתי הקשישים שבודאי צריכים גם כן עזרה וכו.......
באמת זה הזמן להודות לכל הארגונים למינהם שמרימים את הכפפה ולוקחים את זה לידיים כמו גדולים!!!