יש לך טלפון ששלותסבירי מה השאלה וננסה לעזור לכם
זה כנראה היזם א ויסבוים
יש לך קשר לבנין בשמעון הצדיק 7?אני לא מקדם שום קבלן. אבל רק רוצה לומר שאני מייצג כעת בכמה חוזים מול קבלנים של 10/90 וכדומה, וזה מחירים ותנאים שלא הייתי מאמין שיש בבני ברק. אם למישהו חלום לגור בבני ברק - עכשיו הזמן.
אני מייצג מול קבלן במחיר מוזל מהרגיל.
בבניינים שממול מבצ וממול רייסדור יש אולפנים שחלקם פעילים גם בשבת...מישהו יודע לומר מה הולך להיות ברחוב הירקון בצד שמול הבניה?
מה קורה שם עכשיו?
ועוד שאלה
הכבישים ברחוב הירקון / אבוחצירא כרגע פתוחים בשבת?
שומר נפשו..........אשמח מאד לקבלת מידע אודות קבלן ברקוביץ שבונה כעת ברחוב חידא בב"ב ואמור להתחיל לבנות ברחוב שפת אמת ,
תודה רבה!
אשמח ליצירת קשר לפרטים נוספים 0504183642שומר נפשו..........
תבדקו למה מתעכב כל כך...אשמח מאד לקבלת מידע אודות קבלן ברקוביץ שבונה כעת ברחוב חידא בב"ב ואמור להתחיל לבנות ברחוב שפת אמת ,
תודה רבה!
לא נכון, עובדתיתבבניינים שממול מבצ וממול רייסדור יש אולפנים שחלקם פעילים גם בשבת...
גשר מבצע קדש ודרך אם המושבות פתוחים בשבתהכבישים ברחוב הירקון / אבוחצירא כרגע פתוחים בשבת?
זה נכון ואתה מוזמן להגיע בשבתות ולראות שם רכבים חוניםלא נכון, עובדתית
חוק עזר עירוני של עיריית בני ברק קובע שאין לפתוח עסקים בשבת בכל השטח המוניציפלי של העיר, כולל ששת הימים והאזורים החילוניים.זה נכון ואתה מוזמן להגיע בשבתות ולראות שם רכבים חונים
סתם מתוך סקרנות איך החלטת שזה לא נכון עובדתית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: