לשאלתכם, התכנית אושרה.לכל החכמים והידענים שנמצאים פה בפורום (@הנדלניסט וכל השאר), אשמח אם תוסיפו לי מידע על תוכנית המשולש בבני ברק.
התוכנית היא על שינויי יעוד בשטח בין הרחובות כהנמן עזרא ובן יעקב, הולכים לבנות שם כמה וכמה בניינים למגורים.
שאלתי היא א. האם זו תוכנית ראלית שאמורה לצאת לפועל בזמן הקרוב (לצפות לאיכלוס תוך 4 שנים) או שזה לא ריאלי. ב האם התוכניות שם הם כאלו שמשאירים בנין שקט או שמכניסים אותו לתוך כל הבלאגן והרעש שיש שם בשלמה המלך (חתונות ישבות חסידויות וכו')
תודה רבה לכל העונים!!!!!!!!!!!
מה המחירים שם היום לדירות 3.5 חדרים?אני מתעניין מאוד ברצינות על דירה במ.ב.צ (קדמת בראשית) ברחוב הירקון צמוד לרייסדור.
מכיר כמה שכבר קנו שם.
לפי ידיעתי - הכל שם כבר מכור.מישהו מכיר את הפרויקט ברחוב הרצל 83,85 בני ברק?
של טפירו
איזור חדש - נכון.מי שרוצה אזור חדש לגמרי בלי אוכלוסייה ישנה שמחכים שתעזוב
רחוב הירקון הוא בהחלט כזה.
כיום הרחוב שממה.
בעוד 5 שנים האכלוס יהיה בקצב מהיר.
אזור ישן שהופך לחדש.
בשונה מבני ברק שזה אזור ישן שהולך ונחרב.
וכן פרדס כץ שהרחובות צפופים עם אוכלוסייה ישנה.
תנסי אצל ארזי לב ושינפלד יש להם שם חלק שסיימו לבנות וחלק בבנייהמישהו שיודע פרטים ויכול לעזור
מחפשת דירה לקניה ברמת אהרון 4-5 חדרים בבניין בן עד 10 שנים
מי שמכיר מישהו שמוכר או קבלנים ויש לו טלפון ממש יעזור לייי
2.180.000 - 2.090.000מה המחירים שם היום לדירות 3.5 חדרים?
למה כל כך זול?2.180.000 - 2.090.000
לא נשארו שם הרבה דירות בגודל הזה
לא מכיר מישהו שמפריע לו המוסדות חינוך בתוך השכונה לדוגמא בבני ברק רחוב לנדא - מגדל המים שם יש מוסדות חינוך לרוב, וזה מצוין לרוב האנשים שם.מוסדות חינוך תקועים כמו עצם באמצע השכונה.
המרחק הוא מאות רבות של מטרים הרבה יותר רחוק מהשכונות בכניסה לעיר מזרח פרדס כץ ושיכון ה'.כביש ראשי מאוד שעובר בסמוך - כביש 4.
לא נכון, בכלל רובם של הרכבות הם רכבות נוסעים- חשמליות ושקטות. אכן בגלל רכבות משא שעוברות מידי פעם- לעיתים רחוקות יחסית, ומובילות חומ"ס, עושים קרוי בטיחות, והאכלוס השכונה מותנה בכך. [אגב היתי שם, וראיתי ושמעתי אותם, הם לא מרעישות במיוחד, נוסעות על המסילות המרוחקות יותר].רכבת כבדה מסריחה ומרעישה.
לא יודע מה איתך, אבל רוב הבני ברקים אוהבים לטייל על גדות הירקון לא יודע על איזה ריח.סרחון של ביוב מנחל הירקון.
שוב, לפי התכנית שכבר עובדים עליו, בעז"ה, יש גשר הולכי רגל לבני ברק.ניתוק לחלוטין להולכי רגל מבני ברק.
נו, נו, בהתחשב בשטח דירה 4 חדרים ענקית אמיתית 98 מ' +מרפסת 12 + חניה +מחסן צמוד.והדובדבן שבקצפת - מחירים בשמיים.
אם כוונתכם לתא שטח 106.מישהו יודע מה התוכנית של תא השטח הזה (המוקף בעיגול) ומי אמור לבנות בו
ברחוב הושע (צמוד לאוסם) יש לך גם רחוב צפוףמי ש-30 דיירים עדיפים לו על רחוב צפוף, שיהיה בריא
התכנון של הדירות 3.5 חדרים לא משהו, ומה שכן היה טוב נחטף ישרלמה כל כך זול?
אבל לא זכרור לי ששייווקו את שיכון ה' ופרדס כץ כשכונות יוקרה (רחוק מאוד מכך)לא מכיר מישהו שמפריע לו המוסדות חינוך בתוך השכונה לדוגמא בבני ברק רחוב לנדא - מגדל המים שם יש מוסדות חינוך לרוב, וזה מצוין לרוב האנשים שם.
המרחק הוא מאות רבות של מטרים הרבה יותר רחוק מהשכונות בכניסה לעיר מזרח פרדס כץ ושיכון ה'.
מספיק רכבת כבדה אחת שתעבור בשעה 2 בלילה...לא נכון, בכלל רובם של הרכבות הם רכבות נוסעים- חשמליות ושקטות. אכן בגלל רכבות משא שעוברות מידי פעם- לעיתים רחוקות יחסית, ומובילות חומ"ס, עושים קרוי בטיחות, והאכלוס השכונה מותנה בכך. [אגב היתי שם, וראיתי ושמעתי אותם, הם לא מרעישות במיוחד, נוסעות על המסילות המרוחקות יותר].
במחשבה שנייה, לא אחלוק עליך.לא יודע מה איתך, אבל רוב הבני ברקים אוהבים לטייל על גדות הירקון לא יודע על איזה ריח.
בשתנת תרפפ"ושוב, לפי התכנית שכבר עובדים עליו, בעז"ה, יש גשר הולכי רגל לבני ברק.
מי שקנה שם במחיר למשתכן עשה את עיסקת חייו (כל עוד האיכלוס היה השנה ולא עוד 5 שנים).נו, נו, בהתחשב בשטח דירה 4 חדרים ענקית אמיתית 98 מ' +מרפסת 12 + חניה +מחסן צמוד.
לסיכום: מי שלא רוצה/ לא יכול שלא יקנה, אבל מי שקונה ממש לא פראייר!
גילוי נאות: אני בעל דירה במסגרת מחיר למשתכן, אבל אין לי שום קשר לחברות שמשווקות שם.
לא מיתגו את את שיכון ה' כשכונת יוקרה (זה יותר ממותג כשכונה מוזנחת ומסכנה) וגם רחוב הושע לא נחשב כאיזור יוקרה.ברחוב הושע (צמוד לאוסם) יש לך גם רחוב צפוף
גם בניינים של 30 דיירים
וגם ביוב שעולה על גדותיו.
בשיכון ה' - יש לך מלא מלא בניינים של 30 דיירים + שכונה צפופה.
וכך הלאה.
כל עוד מרווח לי בעין לא אכפת לי שיש עוד מלא בניינים.
בכל מקרה רחוב הירקון נבנה למגורים רק בצד אחד של הרחוב, כך שהעומס מתפזר.
ומבחינת עומסי תנועה - כיום ז'בוטינסקי פקוק לכל אורך היממה. כמו כל גוש דן.
ומה שכתבת על מתחם הסופרים - מסכים עם רוב מילה.
לעדכון - שנת תרפפ''ו היתה כבר לפני מס' שנים - בשנת תשס''ובשתנת תרפפ"ו
זו הסיבה שמחירי הדירות בבני ברק, די דומים למחירים בערים החרדיות החדשות.את האמת שקשה לי להבין את הרציונל העומד מאחורי קניית דירה במדינת עולם שלישי...
דאגה בבני ברק: מחלת הטיפוס מתפשטת בין תושבי העיר?
דיווחים מדאיגים על זינוק במספר חולי הטיפוס בעיר התורה והחסידות, ככל הנראה בגלל מכת החולדות והעכברים בעיר | כך הגיבה העירייה לנתונים (חרדים)www.kikar.co.il
לאיזה עיר המחיר בבני ברק דומה?ו הסיבה שמחירי הדירות בבני ברק, די דומים למחירים בערים החרדיות החדשות.
כתבתי על זה בעבר.
איכות החיים בבני ברק נמצאת בזבל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: