כן.בבתי השקעה יש את של כל החברות?
כן.בבתי השקעה יש את של כל החברות?
תבחר קרן סל ותשאל את הרבנים.האם תל אביב נדלן כשר להשקעה?
אולי כבר שאלו.
מניות הבנקים בישראל, האם יש דרך כשרה לקנות אותם? האם צריך על זה הכשר בכלל, או שאפשר לקנות את המדד בלי הכשר?
זאת התשובה שקיבלתי מבד"ץ העה"ח לגבי השקעה במדד הבנקים
"השקעה במדד הבנקים באופן ישיר או דרך קרן סל/נאמנות מבטא החזקה ושותפות במניות הבנקים,
אצלנו אין כשרות על המדד הזה, יש אפשרות להשקיע במדד אגח בנקים וכן ישנה אפשרות לבצע פוזיציות
או נגזרים אחרים על המדד אבל בדרך כלל לא קיים למשקיע הפרטי."
מקפיץ...אולי מישהוא יוכל לתת עוד קצת אינפורמציה להסביר לנו מושגי יסוד, שלי עדיין חסרים ולעוד הרבה. (אל תצחקו על שאלות אידיוט..)
מה ההבדל בין קופת גמל להשקעה לבין השקעה בבתי השקעות ?
מה ההבדל בין קרנות סל לקרנות נאמנות?
איפה תכלס הכסף מושקע במחקה מדד הרי לא קונים איתו מניות אז היכן הוא שוכב ולמי הוא ניתן? (ניסיתי להבין ומשגע אותי שאני לא מבין, הרי כסף בהשקעות נמצא בנדל"ן, סטארט אפ, מניות, היכן הוא במחקה מדד?)
אם אני זכאי לקרן השתלמות עצמאי ושכיר, ומושקע במחקה מדד 500 האם יש מקום השקעות עוד יותר אטרקטיבי?
בינתיים נשמח בתשובות לשאלות מטרידות אלו..
תודה
כולם.יש בית השקעות שאפשר לפתוח שם תיק בסכום של כ30000 שח (לא בנק)?
בדקתי ומיטב נותנים את הרף הכי נמוך של 25000 המינימום אצל השאר חלק 50000 וכל השאר לא פחות מ150000כולם.
לא נכוןבדקתי ומיטב נותנים את הרף הכי נמוך של 25000 המינימום אצל השאר חלק 50000 וכל השאר לא פחות מ150000
מה ההבדל בין קופת גמל להשקעה לבין השקעה בבתי השקעות ?
יש 3 הבדלים בין קרן סל לקרן נאמנות.מה ההבדל בין קרנות סל לקרנות נאמנות?
הם קונים איתו מניות. (או משיגים את תשואת המניות באופן אחר)איפה תכלס הכסף מושקע במחקה מדד הרי לא קונים איתו מניות אז היכן הוא שוכב ולמי הוא ניתן? (ניסיתי להבין ומשגע אותי שאני לא מבין, הרי כסף בהשקעות נמצא בנדל"ן, סטארט אפ, מניות, היכן הוא במחקה מדד?)
קרן השתלמות זה בעדיפות ראשונה.אם אני זכאי לקרן השתלמות עצמאי ושכיר, ומושקע במחקה מדד 500 האם יש מקום השקעות עוד יותר אטרקטיבי?
הקו אומר שאין כשרות רשמית.אשמח לביאור מהו הקו המופיע על כשרות העדה החרדית
תודה
לטווח של עד 40 שנה...קרן השתלמות זה בעדיפות ראשונה.
יתכן.לטווח של עד 40 שנה...
אקסלנס זה מסחר עצמאי ואני מדבר על תיק מנוהללא נכון
אקסלנס נותנים ב 20K, ויש עוד.
מי שרוצה בהטבות על הדרך, יכול להכנס דרך ק.ש. (למשל באתר של @השקעות R הון )
לאו דוקא.נניח אם אני שם כל חודש 1000 ש"ח בs&p שקלי של בלאקרוק שווי יחידה 2000 ש”ח מה שאומר שכל חודשיים אני יכול לקנות יחידה אחת
ואם כל 7 שנים זה מכפיל את השווי זה אומר שעוד 7 שנים אני יקנה רק פעם ב 4 חודשים?
או שפספסתי משהו
כנראה שהתחלת את ההפקדות באמצע השנה, כי התשואות שלהם השנה היו הכי קרובים למדד.למישהו יש השערה או מידע למה יש פער כ"כ גדול בין המחקי מדד סנפ' בגמל להשקעה
בין מגדל להראל מתחילת 2024 עד היום? (ובכלל למה הראל כ"כ רחוקים מתשואת המדד)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: