שיווק בשקל
שיווק בשקל
לגבי האזרחות:אשמח לקבל עזרה, אנחנו רוצים להפקיד כ400 ש"ח מינימום בחודש לטווח של כ20 שנה.
אנחנו בני זוג עם אזרחות אמריקאית,
לא רוצים להתעסק עם זה יותר מדי רק שיהיה הוראת קבע כל חודש וזהו.
האם יש סכום מינימלי להפקדה ואם כן כמה?
תכלס איפה כדאי לפתוח ואיך עושים את זה?
מה עוד צריך לדעת בשביל זה?
תודה רבה
תודה, יש 37 דפים ואני לא מבינה בזה...לגבי האזרחות:
ולגבי השאלות האחרות תדפדפו קצת מתחילת האשכול.דיון - אשכול השקעות לבעלי אזרחות אמריקאית
"התורה חסה על ממונם של ישראל" אם אתה אזרח אמריקאי, ואתה כנראה לא רוצה שכסף שהשקעת וייעדת ליידישקייט של הילדים שלך, יעבור במקום זה לאיזה גוי מדושן עונג בקליפורניה, שעסוק כעת בלאכול ולעסוק במשחקי ספורט, (גם אם לא אכפת לך, באיזה זכות אתה עושה את זה לילדים שלך?) או אם אינך אזרח אמריקאי, אבל עדיין...www.prog.co.il
ההודעות הראשונות הם די מסכמות, אם אתה לא רוצה לדעת\ להחליט לבד על סמך לימוד החומר, לך על ייעוץ בתשלום.תודה, יש 37 דפים ואני לא מבינה בזה...
אם אפשר לכתוב סיכום קצר זה מאוד יעזור.
עם מי אפשר להתייעץ?ההודעות הראשונות הם די מסכמות, אם אתה לא רוצה לדעת\ להחליט לבד על סמך לימוד החומר, לך על ייעוץ בתשלום.
@השקעות R הוןעם מי אפשר להתייעץ?
יש מישהו מומלץ?
אני רוצה לקנות קרן סל עולמי MSCI איך אני יודע איה קרן סל לבחור ?
יש כמה סוגים שמורכבות מכל מיני מדינות
נראה לי שאכן זאת הסיבה שכך משקיעים פועלים.או שפשוט הם נהנים ואהבים את זה.
@השקעות R הוןS&P500 בשקלים-
מס' נייר 1159250
(דמי ניהול 0.07)
זה מופיע. (בגליון "ארה"ב")
אם אני מבין נכון אז זה הנייר הקלאסי לישראלי שרוצה לשים 20000 ש"ח בסנופי לטווח רחוק, נכון?זה מופיע. (בגליון "ארה"ב")
מ20 שנה ומעלה.אם אני מבין נכון אז זה הנייר הקלאסי לישראלי שרוצה לשים 20000 ש"ח בסנופי לטווח רחוק, נכון?
ויש גם אמריקאיות.
ויש גם ישראליות.
זה מחלוקת ביניכם, או שדברי @מקצועי בלבד היו נכונים לשעתם והיום זה כבר אחרת?אני ממש לא ממליצה על זה.
למשקיע הממוצע עדיף להשקיע בקרן אירית שנסחרת בשקלים, מאשר בקרן אמריקאית שנסחרת בדולרים.
אין שום ויכוח בינינו בנושא הזה, היא דיברה על המשקיע הממוצע.זה מחלוקת ביניכם, או שדברי @מקצועי בלבד היו נכונים לשעתם והיום זה כבר אחרת?
נראה לי פיספסת פה מילה או שנים, אם האיריות יותר טובות רק אחרי 20 שנה, ומשקיע ממוצע משקיע יותר מ20 שנה אז עדיף איריות ולא אמריקאיות?רק כתבתי שהיתרון של הנייר שהזכרת עולה על היתרון של האמריקאי בענייני מס וד"נ רק כעבור 20 שנה, ומשקיע הפאסיבי הממוצע משקיע יותר זמן.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: