ש'יתפשר' על s&p500 וינייד כשיפתח מסלול עולמי.אז מה האפשרות (לא בשבילי שואל עבור חבר "עצלן" במיוחד)
למי שרוצה גלאט הון ומחפש גמל להשקעה פאסיבי 100 אחוז מנייתי?
ש'יתפשר' על s&p500 וינייד כשיפתח מסלול עולמי.אז מה האפשרות (לא בשבילי שואל עבור חבר "עצלן" במיוחד)
למי שרוצה גלאט הון ומחפש גמל להשקעה פאסיבי 100 אחוז מנייתי?
בכשרות גלאט הון - באיזה חברה? 100 אחוז מנייתימחקה מדד s&p500
בכשרות גלאט הון - באיזה חברה? 100 אחוז מנייתי
אז אין מחקה מדד עולמי גלאט הון?(MSCI WOELD)?
בכלל לאשאלה:
קרן שיש בה את הר"ת ETF
זה אומר שהיא עוקבת בצורה סינטטית, או לא בהכרח?
כל קרן ישראלית על נכסי חול היא סינטטית, אמריקאיות הן פיזיות, איריות, של בלאקרוק פיזיות של אינווסקו הם החלף.לחידוד - איך אפשר לדעת אם קרן עוקבת בצורה פיזית או סינטטית?
תודה
לכל קרן יש תשקיף, שם מופיע פירוט של צורת ההשקעה וההחזקות השונות.לחידוד - איך אפשר לדעת אם קרן עוקבת בצורה פיזית או סינטטית?
כרגע אין מישהו טען שעובדים על אינפיניטיבכשרות גלאט הון - באיזה חברה? 100 אחוז מנייתי
אז אין מחקה מדד עולמי גלאט הון?(MSCI WOELD)?
כתבתי בפרטישלום רב,
יש לי משכנתא של מעל מליון
ו... יותר מ100,000 ש"ח בפיקדון
יש לכם להמליץ לי על איש השקעות אמין מאשדוד
אני לא מבינה בכלל בתחום ואין לי ענין ללמוד אותו
אשמח לשמות והמלצות
תודה
מה שבטוח, שמנסח המסמך, לא כ"כ מבין במה שהוא ניסח. לדוגמא:
על מדד שילר אפשר ללמוד בויקיפדיה הידע הזה לא נותן יתרון בשוק. מה שהם כותבים סוד זאת הונאה.
@השקעות R הון @מקצועי בלבד או שאר המבינים
על איזה מחקה מדד 500 וכן ראסל 2000 הייתם נוטים לקחת מכל הסוגי החברות שיש, ואם אפשר להסביר למה,
תודה רבה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: