The special one
משתמש פעיל
מה דעת המומחים במדד הזה? FTSE All-World High Dividend Yield UCITS ETF (VHYL)
חבר שלי המליץ לי
חבר שלי המליץ לי
זה יכול להיות דבר טוב בנתונים מסוימים.מה דעת המומחים במדד הזה? FTSE All-World High Dividend Yield UCITS ETF (VHYL)
חבר שלי המליץ לי
יש משהו יותר טוב בקרנות המחקות של בלקרוק מאשר הקרנות המחקות הישראליות?אני מחזיק יחידות בקרנות האלו:
60% - קרן על ארה"ב - אשס.חוץ SPX 500, מס’ נייר 1159250
25% - קרן על אירופה - סימול: אשס.חוץ MSCIEURO, מספר נייר: 1159094
15% - קרן על שווקים מתעוררים - סימול: אשס.חוץ MSCI EM, מס’ נייר: 1159169
טעיתי מדובר בקרנות סל ולא בקרן נאמנות מחקה, וזה מוצר שלא קיים בשוק הישראלי,יש משהו יותר טוב בקרנות המחקות של בלקרוק מאשר הקרנות המחקות הישראליות?
למה לא קיים? דווקא קיים.טעיתי מדובר בקרנות סל ולא בקרן נאמנות מחקה, וזה מוצר שלא קיים בשוק הישראלי,
כתבתי באשכול חדשאבל בכל מקרה יש לקרנות סל האלו יתרונות על פני הקרנות מחקות מדד הישראליות?
לא. הרחבה אולי בהזדמנות אחרת.אם זה קרן חוץ זה עם סיכון מט"ח, לא?
למה אתה לא מציין את קולמקס? במה הם שונים?בקישור הזה תוכלו לראות מי הברוקרים שדרכם תוכלו לסחור
קולמקס זאת זירת מסחר ולא ברוקר ולכן גם אין אפשרות לרכוש את נכס הבסיס.למה אתה לא מציין את קולמקס? במה הם שונים?
בזירות שאני מכיר חייבים למנף.לא חייבים למנף.
אין הבדל.למה יש הבדל בהבנה אם רוכשים כאן או כאן
זה שאפשר לפתוח עסקה בסנט אחדאני משקיעה בקולמקס. לא חייבים למנף אפשר לפתוח עיסקה ב0.01$
והעמלה על זה תיהיה 0.0002$
איך את רואה את זה?נראה שאתה לא מבין במסחר בזירה
דיברתי עכשיו עם אחד העובדים שלהםולא בגלל המינוף
אין לתשואה כהלכה פרסום רשמי בעניין.איזה קרנות סל יש לתשואה כהלכה?
באשכול אחר ראיתי שציינת קרנות שאתה מחזיק בהםאין לתשואה כהלכה פרסום רשמי בעניין.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: