די דומה לאקסלנסהיא גובה 0.08 לעסקה - זה זול/יקר ? וכן 15 ש"ח חודשי מתקזז בעמלות - (שנה ראשונה חינם)
באקסלנס שנתיים חינם.
די דומה לאקסלנסהיא גובה 0.08 לעסקה - זה זול/יקר ? וכן 15 ש"ח חודשי מתקזז בעמלות - (שנה ראשונה חינם)
די דומה לאקסלנס
באקסלנס שנתיים חינם.
יותר קל בבנק.שאלה נוספת, זה נוח וידידותי, לעבוד איתם כמו מהבנק או שזה יותר מסובך?
הניירות בבעלותךוכן
האם יש לזה סיכון לכסף ? (יכולה לפשוט רגל וכו')
כן.וכן האם הפרוצדורה של להעביר את הניירות ערך היא פשוטה ?
כן.יש אפשרות לקבלת הלוואה כנגד מסחר עצמאי בבנק או בבית השקעות בתנאי הלוואה כנגד גמל והשתלמות?
@מקצועי בלבד
בפרסומות של קופת גמל להשקעה משווקים את אופצית ההלואה כהטבה יחודית...כן.
וזה כמובן משתנה בהתאם לעניין.
אני מסופק אם הבנתי את השאלה.אם משקיעים במדד אחד אבל תחת מס' מניות/חברות
האם יש בכך פיזור השקעות ?
השקעה פאסיבית בשוק ההון.אני רוצה להשקיע למשך 18 שנה כל חודש להפקיד 300 שח איפה הכי כדאי לעשות את זה?
יש אופציה בהוראת קבע לחשבוןיש אופציה כל שהיא להוראת קבע במסחר עצמאי??
צריך לחשב.ושאלה אחרת.מבחחינת לחסוך עלויות עדיף למשל כמה שפחות פעולות קניה גדולות במקום כל חודש למשל?
כן.ועוד שאלה,בסטרטגיה של השקעה פאסיבית,נגיד אני קונה כל 3 חודשים,אני עיקרונית קונה לא משנה האם המחיר עלה או ירד באותו מדד?
כלומר,אפשר לעשות הו'ק לחשבון של הפלטפורמה ושם צריך לבצע רכישה ''ידנית''יש אופציה בהוראת קבע לחשבון
את הרכישה צריך לבצע
אפשר בהוראה טלפונית.
צריך לחשב.
אבל זה התעסקות בקטנות.
כן.
אכןכלומר,אפשר לעשות הו'ק לחשבון של הפלטפורמה ושם צריך לבצע רכישה ''ידנית''
אפשר להגיד לנציג,תעשה לי הכי מקסימום של יחידות עם הכסף שפנוי של מדד מסוים?
לי לא ידוע שיש אפשרות ללוות כסף כנגד מסחר עצמאי חוץ מאינטראקטיב ברוקרס.אם הבנתי נכון, גם אם נותנים הלוואה כנגד מסחר עצמאי בבורסה זה בריביות מאד מאד גבוהות,
אני חושבת שהדעה הרווחת פה בפורום היא שלא, צריך לקחת בחשבון פער של בערך 1.5% בתשואה לטובת מסחר עצמאי.זה לא שיקול שובר שיוויון לטובת השקעה בקופת גמל וכדו'?
אם הכוונה היא להשקיע ולא לסחור אין לזה הרבה משמעות.מה גם שכל מעבר פשוט מנייר אחד למשנהו גורר אירוע מס?
באינטראקטיב ברוקרס אפשר לקבל הלוואה בריבית נמוכה.אם הבנתי נכון, גם אם נותנים הלוואה כנגד מסחר עצמאי בבורסה זה בריביות מאד מאד גבוהות,
זה לא שיקול שובר שיוויון לטובת השקעה בקופת גמל וכדו'? מה גם שכל מעבר פשוט מנייר אחד למשנהו גורר אירוע מס?
אשמח אם תחכימו אותי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: