אי אפשר לגמרי, כי תמיד יוכלו לחפש בחיפוש את כל ההודעות שכתבת. אבל ניתן להגדיר הגדרות פרטיותאני לא רוצה שיוכלו לצפות בהודעות הקודמות שלי דרך שם הניק שלי
אי אפשר לגמרי, כי תמיד יוכלו לחפש בחיפוש את כל ההודעות שכתבת. אבל ניתן להגדיר הגדרות פרטיותאני לא רוצה שיוכלו לצפות בהודעות הקודמות שלי דרך שם הניק שלי
כבר מזמן חשבתי שזה בדיחה ההגדרה הזאתאי אפשר לגמרי, כי תמיד יוכלו לחפש בחיפוש את כל ההודעות שכתבת. אבל ניתן להגדיר הגדרות פרטיות
מי שרוצה, יכול לדעת כמעט הכל על מי שהוא רוצה. עיר, שכונה, מגזר, מגדר, תחביבים, רמת פתיחות, רמה כלכלית, השקעות, בעיות בריאות, גיל הילדים, ולפעמים גם מצב הזוגיות...כבר מזמן חשבתי שזה בדיחה ההגדרה הזאת
אז אולי כדאי לשנות, שלא יכלו לחפש הודעות לפי שם משתמש אם הגדיר כך בפרטיות
לפחות לא עם לא מוסיפים מלל בתיבת החיפוש @הכלבויניק
מה מפריע לי?, לי אישית לא מפריע, אבל בן אדם כתב בפורום אחד איפה הוא קנה דירה ובמקום אחר פירוט המשכנתא במיקום שלישי הוא שאל איך מכסים חובות שלXXX ש"ח ובעוד מקום ניתן לזהות לאיזה זרם הוא משתייך, וכו' וכו', אם יגבילו חיפוש בהכנסת מלל של מינימום 4 תווים זה מצמצם דרסטית את אפשרות החיפוש מידע על ניק
מי שכותב פרט אחד כנראה שלא איכפת לו שידעו שיש איזה ניק בפרוג שיש לו את הבעיה הזאת...מי שרוצה, יכול לדעת כמעט הכל על מי שהוא רוצה. עיר, שכונה, מגזר, מגדר, תחביבים, רמת פתיחות, רמה כלכלית, השקעות, בעיות בריאות, גיל הילדים, ולפעמים גם מצב הזוגיות...
חשוב בכל מקרה לחשוב לפני כל דבר שכותבים, ולשמור על פרטיות מינימלית לכה"פ.
אין אפשרות כזו.אני לא רוצה שיוכלו לצפות בהודעות הקודמות שלי דרך שם הניק שלי
זה רק חוסם אפשרות לקבל מידע בתור משתמש במעקב.
כאמור, הגדרת פרטיות יכולה לחסום גישה לפרופיל המלא, לא למספר ההודעות.אי אפשר לגמרי, כי תמיד יוכלו לחפש בחיפוש את כל ההודעות שכתבת. אבל ניתן להגדיר הגדרות פרטיות
הגבלה זו של ארבעה תווים קיימת היום, ודווקא עובדים לבטלה.אם יגבילו חיפוש בהכנסת מלל של מינימום 4 תווים זה מצמצם דרסטית את אפשרות החיפוש מידע על ניק
בהחלט, אנשים כותבים הרבה מידע ללא שימת לב, כאילו זה שהם נכתבים ע"י ניק אנונימי מקנה להם חסינות. ולא חושבים על הפרטים שכתבו אתמול ולפני שבוע, ומכריהם מזהים אותם בקלות.מי שרוצה, יכול לדעת כמעט הכל על מי שהוא רוצה. עיר, שכונה, מגזר, מגדר, תחביבים, רמת פתיחות, רמה כלכלית, השקעות, בעיות בריאות, גיל הילדים, ולפעמים גם מצב הזוגיות...
חשוב בכל מקרה לחשוב לפני כל דבר שכותבים, ולשמור על פרטיות מינימלית לכה"פ.
אפשרות חיפוש מורחב בפורום, הוא בסיס לנוחות המשתמשים.מי שכותב פרט אחד כנראה שלא איכפת לו שידעו שיש איזה ניק בפרוג שיש לו את הבעיה הזאת...
אבל האפשריות שהחיפוש נותן הוא לפעמים עד זהוי בן אדם שלא רוצה שידעו מי הוא ע"י חיבור פאזל בין כל ההודעות שלו
לא התכוונתי על הגבלה סתם, אלא מי שרוצה לעשות חיפוש :"פורסם ע"י משתמש XXX לא יוכל לעשות את החיפוש אלא א"כ הוא יכניס משהו בתיבת המלל,הגבלה זו של ארבעה תווים קיימת היום, ודווקא עובדים לבטלה.
לעניות דעתי חיפוש לפי משתמש בלי להגדיר נושא בתיבת המלל, הוא לרוב סקרנות ולא חיפוש מידע מסוייםאפשרות חיפוש מורחב בפורום, הוא בסיס לנוחות המשתמשים.
יש מידע עצום שלא ניתן להגיע איליו ללא אופציות חיפוש מתקדמות.
מי שחושש על חשיפת מידע לגביו, שיחשוב טרם הכתיבה.
ממש לא. הרבה פעמים קורה שמחפשים איזו הדעה ישנה, ולא זוכרים הרבה פרטים. אך את זהות הניק שכתב כן זוכרים.לעניות דעתי חיפוש לפי משתמש בלי להגדיר נושא בתיבת המלל, הוא לרוב סקרנות ולא חיפוש מידע מסויים
ושוב לעניות דעתי הנזק גדול מהתועלת,
לא מצליחה להוסיף נושא באשכול המיועד לבקשות שיריםכן.
כולם יכולים לפתוח נושאים (מיועד בעיקר לבקשות שירים),
רק חברי קהילת מוזיקה יכולים להגיב.
מה הרעיון?כן.
כולם יכולים לפתוח נושאים (מיועד בעיקר לבקשות שירים),
רק חברי קהילת מוזיקה יכולים להגיב.
משתמשים חדשים עד חודש מההצטרפות יכולים לפתוח נושא אחד בלבד ביממה.לא מצליחה להוסיף נושא באשכול המיועד לבקשות שירים
כשאני רצה להוסיף נושא חדש לא מופיעה לי האופציה הזו...גללתי עד למטה ועדיין לא ראיתי את זה
ע"פ ניסיון העבר, שמשתמשים רבים ניצלו את הפורום ההוא לדברים פסולים.מה הרעיון?
הרי הסיכויים רבים שיהיה את השיר גם לאחד שלא חבר בקהילה.
בבקשת תווים / אקורדים זה הגיוני.
ולמען ה', למה אין תגובה מהקהילה?ע"פ ניסיון העבר, שמשתמשים רבים ניצלו את הפורום ההוא לדברים פסולים.
אפשרות בקשת שירים פתחו לכולם (היה תקופה שגם את זה לא היה אפשר),
והרשאת תגובה יש רק לחברי קהילת מוזיקה או מנויי פרימיום.
נראה לי שזה תלוי אם הוא נחסם מפרוג או נחסם מפורום ספציפי.יש אפשרות לראות על ניק האם הוא חסום?
בפרופיל או משו או שרק הוא רואה את זה?
(או שאפילו הוא לא רואה את זה ורק כשמנסה להגיב רואה שאין לו אפשרות הרשאה?)
תודה!
באיזו מן האופציות יש חיווי על החסימה?נראה לי שזה תלוי אם הוא נחסם מפרוג או נחסם מפורום ספציפי.
נראה לי שאם הוא נחסם לחלוטין זה כתוב, ואם מפורום ספציפי (לדוג' אא"ר) הוא פשוט לא מצליח להגיב.באיזו מן האופציות יש חיווי על החסימה?
@הכלבויניק כבר אמר כמה וכמה פעמים שאסור גם לא דרך ניק אחר וגם לא במיילאיך אפשר לפנות לניק באישי? לא דרך איש את רעהו. אם אין לי פרימיום?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: