לניק השני יש פרימיום?איך אפשר לפנות לניק באישי? לא דרך איש את רעהו. אם אין לי פרימיום?
אם כן, תתייגי אותו ע"מ שיצור איתך קשר.
לניק השני יש פרימיום?איך אפשר לפנות לניק באישי? לא דרך איש את רעהו. אם אין לי פרימיום?
מדוע ננעלים אשכולות ונמחקות הודעות?
מכירה כמה שעשו והכל טוב.האם מותר לצרף קישור לסקר שיצרתי בגוגל?
(אם אני זוכר נכון, בעבר מחקו לי אשכול כזה משום מה, ואני לא מצליח למצוא סעיף בחוקת הפורום שאוסר את זה).
בקרוב יעלו הכללים בצורה מסודרת ומפורטת.האם מותר לצרף קישור לסקר שיצרתי בגוגל?
(אם אני זוכר נכון, בעבר מחקו לי אשכול כזה משום מה, ואני לא מצליח למצוא סעיף בחוקת הפורום שאוסר את זה).
גם זה לא תמיד מאושר, בד"כ לא.לניק השני יש פרימיום?
אם כן, תתייגי אותו ע"מ שיצור איתך קשר.
נראה לי יש אצלי בעיה, כי נסיתי בהתחלה לפתוח קודם כל את האשכול הראשון בעדכונים ובקשות שירים ומשלא מצאתי תווית כזו כתבתי את הבקשה באא"ר (ראיתי שאחר כך העברתם את זה לאשכול המתאים- אבל מדוע אני לא הצלחתי לפתוח אותו שם לכתחילה?)משתמשים חדשים עד חודש מההצטרפות יכולים לפתוח נושא אחד בלבד ביממה.
כבר מימשתם את האשכול להיום. חכו עוד יום ותוכלו לפתוח חופשי.
נסו כאןנראה לי יש אצלי בעיה, כי נסיתי בהתחלה לפתוח קודם כל את האשכול הראשון בעדכונים ובקשות שירים ומשלא מצאתי תווית כזו כתבתי את הבקשה באא"ר (ראיתי שאחר כך העברתם את זה לאשכול המתאים- אבל מדוע אני לא הצלחתי לפתוח אותו שם לכתחילה?)
זה מה שמופיע לי כשאני נכנסת לקישור:
אפשר לשאול למה?סקרים לא מאושרים, לא פנימיים ולא חיצוניים.
השתנו החוקים
הנה זה הגיע!בקרוב יעלו הכללים בצורה מסודרת ומפורטת.
לא.אם עושים "תודה" או ציטוט וכדו' על הודעה באשכול ישן, (כלומר חוץ מלהגיב-הכל)
זה נקרא להקפיץ את האשכול או לא?
הכללים הם כפי הנהוג בעיתונות החרדית (לגברים).לא יודעת אם פה המקום (אם לא - רק תגידו איפה)
מה הכללים לגבי תמונות נשים?
מותר של שיער מאחורה?
ופיאה?
לא.לא יודעת אם פה המקום (אם לא - רק תגידו איפה)
מה הכללים לגבי תמונות נשים?
מותר של שיער מאחורה?
על ראש קלקר, אפשר.ופיאה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: