איפה זה נמצא?נושאים במעקב
איפה זה נמצא?נושאים במעקב
זה נותן לי לבטל רק נושאים שהגבתי להם.כשאתם בתוך פורום או אשכול
נושאים במעקב שלך
כנסו לפורום המדובר, ולחצו בכפתור למעלה "בטל את המעקב".זה נותן לי לבטל רק נושאים שהגבתי להם.
אני רוצה לבטל את זה שכל פעם שמישהו יוצר נושא חדש בפורום של עיצוב פנים זה לא יראה לי את זה בפעמון.
מקווה שהובנתי....
לכאורה נשאר מחובר.אתמול התחברתי לפרוג ובאמצע נכבה לי המחשב
היום נכנסתי דרך מחשב אחרת והתנתקתי
השאלה שלי הוא
האם התנתק גם במחשב ההוא או נשארתי מחובר ?
תודה.
מה זה יעזור לי בינתיים אשאר מחובר עד שאתנתק משמה לא!?אתם יכולים להחליף סיסמא.
צריך להיות חבר בקהילת פמ"ג (פורום מעצבים גרפיים) בכדי לפתוח נושא שם.למה אין אפשרות לפתוח נושא בפורום מעצבים גרפיים כמו בפורומים השונים (אנימציה\ תכנות\ אדריכלים ועוד)?
אבל עדיין יש אפשרות בפורומים אחרים (אדריכלים ומעצבי פנים\תכנות\וכו) לפתוח נושא בלי ליהיות חבר קהילהצריך להיות חבר בקהילת פמ"ג (פורום מעצבים גרפיים) בכדי לפתוח נושא שם.
לכל קהילה יש כללים, תנאי הצטרפות, והרשאות ייחודיים משלה.אבל עדיין יש אפשרות בפורומים אחרים (אדריכלים ומעצבי פנים\תכנות\וכו) לפתוח נושא בלי ליהיות חבר קהילה
כן.1. האם לכתחילה אני יכולה לפתוח אשכול בעדכונים ובקשות שירים? (לא נתן לי אפשרות)
כולם יכולים לפתוח נושאים (מיועד בעיקר לבקשות שירים),2. לא נותן לי להגיב שם
כן, כולם יכולים לקבל, וגם לענות.משתמש שלא יכול לשלוח הודעה פרטית. יכול לקבל ?
לא הבנתי...
אני חושבת שפה -אני לא רוצה שיוכלו לצפות בהודעות הקודמות שלי דרך שם הניק שלי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: