יש בראש כל שאלה אפשרות פשוטהאיך אפשר לקשר בין שתי אשכולות (להדביק את קישור של אשכול בתוך התגובה באשכול אחר)????
יש בראש כל שאלה אפשרות פשוטהאיך אפשר לקשר בין שתי אשכולות (להדביק את קישור של אשכול בתוך התגובה באשכול אחר)????
בדיוק למקרים כאלו -למה עוזר השמירת טיוטה?
תפתח את העמוד שבו נכתבה התגובה, או אם זה נושא חדש, התגובה אמורה להיות שם.כרגע כתבתי תגובה עם ה מון מלל - נסגרה בטעות ועשיתי שמירת טיוטה, יש אופציה לשחזר את זה?
ודאי. במאמר יש אפשרות טובה יותר של טיוטה, לעריכה עד לפרסום.והאם יש את האופציה הזו בפתיחת נושא\מאמר?
כמה זמן?ולא לזמן רב.
אחותי נחסמה ועבר שבועיים ולא פתחו לההודעה לכל החסומים למיניהם:
לצערי משתמשים רבים מנצלים את העובדה שבחג המנהלים פחות פעילים כאן...
עלו כמה אשכולות על בקשת טריילרים וסרטונים למייל, דבר הנוגד לחלוטין את כללי הפורום!
כל המשתתפים (המבקשים והשולחים) באשכולות אלו נחסמו מפורום אא"ר לשבועיים.
חבל מאוד שאנו צריכים להגיע למצב כזה, ועוד באמצע החג.
לאחר שבועיים משתמש שנחסם יכול לבקש בכפתור הדיווח בפרופיל שלו, בתוספת התחייבות לעתיד לשמירה על כללי הפורום. בקשתו תיבדק, ויקבל בל"נ תשובה בהתראות.
אחותי נחסמה ועבר שבועיים ולא פתחו לה
השם שלה זה ***
לאחר שבועיים משתמש שנחסם יכול לבקש בכפתור הדיווח בפרופיל שלו, בתוספת התחייבות לעתיד לשמירה על כללי הפורום. בקשתו תיבדק, ויקבל בל"נ תשובה בהתראות.
גם לי, למה?באתי כעת לערוך איזו הודעה שכתבתי ממש כמה דקות אחרי שעלתה לאויר העולם
והנה, נעלמה לי האופציה הזו, האם זו פשלה או מדיניות חדשה?
עריכת הודעות אפשרית במשך 20 דקות בלבדגם לי, למה?
אם עבר חודש, אתם יכולים לנסות לשלוח שוב,שלחתי בקשת הצטרפות לקהילת צלמים בתאריך 22/02 ועדיין לא קיבלתי שום עדכון
איך אוכל לדעת אם זה פרק זמן סביר להמתנה?
אפשר לבקש מהמנהלת שם @מ. י. פרצמן שתעלה את זה לפורום כתיבהאשמח לדעת אם יש אשכול בפורום שאפשר לעלות בו שירים שכתבתי חוץ מכתיבה מקצועית
זה אפשרי רק למנויי פרימיוםאיך אפשר לשנות שם משתמש בפרוג?
היות ועשיתם "ביטול הנפשות" בכפתור הנגישות.למה אני לא רואה את האימוג'ים בהודעות? וגם בתודות
רק אצלי?
נכון! תודה!היות ועשיתם "ביטול הנפשות" בכפתור הנגישות.
בכפתור של "הוסף למעקב" (אחרי שלוחצים עליו נהפך ל"בטל מעקב")איך לבטל מעקב אחרי אשכולות מסוימים?
לא דברים שהגבתי בהם אלא נושא מסוים שבחרתי בו.
ניתן להיכנס לנושאים במעקב,איך לבטל מעקב אחרי אשכולות מסוימים?
לא דברים שהגבתי בהם אלא נושא מסוים שבחרתי בו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: