תלחצי על העיגול הורוד עם האות ח שבצד ימין ליד הודעה שכתבת ותראי שהצטרפת ב- 22\2\4.ואיפה אני רואה כמה זמו אני פה?
תלחצי על העיגול הורוד עם האות ח שבצד ימין ליד הודעה שכתבת ותראי שהצטרפת ב- 22\2\4.ואיפה אני רואה כמה זמו אני פה?
ואיפה אני רואה כמה זמו אני פה?
@חיקתלחצי על העיגול הורוד עם האות ח שבצד ימין ליד הודעה שכתבת ותראי שהצטרפת ב- 22\2\4.
תודה לכל העוזרים והמסייעים
הנה תשובה של @הכלבויניק לשאלתך:לבקש כאן או באשכול חדש שיחה פרטית עם אחד המנהלים,איך אפשר לשאול שאלה בפרטי את אחד המנהלים של איש את רעהו?
אולי @הכלבויניק יכול לעזור לך?
הם מאד עמוסים...
אמנם לא שליחת הודעה פרטית. אבל חוץ מכפתור "צור קשר" בתחתית העמוד, יש אפשרות לתייג מנהלים ולבקש עזרה בפרטי. או לכתוב בקשות ספציפיות ומוצדקות באופציית הדיווח.
לא מוכר באג כזה.אני שואלת בשביל מישהי שהיא משתמש מקצוען ו"כל היום בפרוג"
פתאום אין לה את האפשרות להגיב...
זה באג מסוים?
מה זה אמור להיות?
בלי ליידע כלום,לא מוכר באג כזה.
ייתכן והמשתמש נחסם לאחר שכתב הודעות שאינן עומדות בכללי האתר.
אם עבר על כללי האתר או הפורום, כגון: בקשת סרטים, העלאת סרטים, תמונות נשים, התקשרות בין ניקים דרך המייל, או תגובה שאינה הולמת וכיו"ב - המשתמש נחסם ללא התראה.בלי ליידע כלום,
פתאום סתם ככה?
ולכמה זמן החסימה?אם עבר על כללי האתר או הפורום, כגון: בקשת סרטים, העלאת סרטים, תמונות נשים, התקשרות בין ניקים דרך המייל, או תגובה שאינה הולמת וכיו"ב - המשתמש נחסם ללא התראה.
איך 'פרוג' יודעת על זה?התקשרות בין ניקים דרך המייל
הצחקת אותיאיך 'פרוג' יודעת על זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: