מכיוון שהמאמרים עוברים אישור מנהל- אם הקטגוריה אינה מתאימה המנהלים ישנו אותה.אם אני נניח רוצה לכתוב מאמר על מוזיקה, על איזה קטגוריה אני כותב אותו?
מכיוון שהמאמרים עוברים אישור מנהל- אם הקטגוריה אינה מתאימה המנהלים ישנו אותה.אם אני נניח רוצה לכתוב מאמר על מוזיקה, על איזה קטגוריה אני כותב אותו?
כשהאתר עייף...
נראה לי שהסבירו בעבר שזה קורה בזמני עומס
עיין הודעה אחת מעל הודעתך...נראה לי שהסבירו בעבר שזה קורה בזמני עומס
סליחהעיין הודעה אחת מעל הודעתך...
אין על מהסליחה
זה לא ספויילר, כך זה קורה כשיש ציטוט ארוך, צריך ללחוץ כדי להרחיב...ראיתי את ההודעה אבל לא את הספוילר...
אתם חושבים שהמנהלים פשוט טעו ודחו אתכם סתם?אם אני מנסה להתקבל לקהילה של כתיבה מקצועית
והגיבו לי שלא...
מה אני יכולה לעשות?
בטוח לי...אתם חושבים שהמנהלים פשוט טעו ודחו אתכם סתם?
ומה אוכל לעשות עם המידע?אני חושב ש @מ. י. פרצמן היא המנהלת, לא?
לכאורה להמתין שהיא תגיב פה/ בפרטי (לכן תייגתי אותה)ומה אוכל לעשות עם המידע?
זה יכול להיות מאוד נחמד אם המנהלים יתנו לכל אחד דו"ח למה הוא לא התקבל.אני חושב ש @מ. י. פרצמן היא המנהלת, לא?
וכמה זמן אצטרך להמתין לה?לכאורה להמתין שהיא תגיב פה/ בפרטי (לכן תייגתי אותה)
אין לי מושג...וכמה זמן אצטרך להמתין לה?
ואיפה אני רואה כמה זמו אני פה?היא כאן, והיא מזכירה שלפי כללי הפורום הצטרפות אפשרית רק לאחר שלושה חודשי ותק באתר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: