לא.האם אפשר למחוק משתמש?
אצלי אין בעיהיש בעיה בפרסום ההודעה של מבשרי אחזה. חסום לתגובות?
?פירסמתי מאמר, טור דעה, והוא מחכה לפירסום (אגג, הוא נמצא בקטגוריית מאמרים שלך שהתפרסמו)
ושמתי לב שכבר הרבה זמן לא מתווספים טורים, מה זה אומר? החליטו לצמצם את זה?
אני רוצה להצטרף לפורום מוזיקה, ניסיתי לשלוח כמה פעמים, אך לא היה תגובה, לא לפה ולא לשם.
גם אני.אני רוצה להצטרף לפורום מוזיקה, ניסיתי לשלוח כמה פעמים, אך לא היה תגובה, לא לפה ולא לשם.
כן בוודאי.יש אפשרות לכתוב מאמר למי שהוא לא מנוי פרימיום?
אם אני נניח רוצה לכתוב מאמר על מוזיקה, על איזה קטגוריה אני כותב אותו?
לדעתי אומנותאם אני נניח רוצה לכתוב מאמר על מוזיקה, על איזה קטגוריה אני כותב אותו?
בד"כ 15 MBאני רוצה להעלות קבצים של שמע (הספדים על ר' חיים באשכול ההספדים). והוא כותב לי שזה מידי גדול. עד איזה גודל אפשר להעלות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: